Psí granule Brit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
8.2.11 18:14

No jenže u nás v Ústí vůbec nevím kdy by je mohli mít.
Pak asi jedině objednat přes net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.2.11 18:20

http://www.firmy.cz/…y/phr/fitmin

:wink:

Třeba doručují k vám. Já si objednávám z brněnskýho eshopu a nad 1000 doručí po Brně zdarma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
8.2.11 18:23

Už jsem koukala na fitmin stránky tak tady jsou u nás prodejny kde by to měli prodávat. :-)
Tak zatím děkuju všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.2.11 19:26

Tak my měli pro našeho labradora Brit Care a vůbec špatné nebyly, teď máme Calibra mobility. Kupujete někdo granule zn. Calibra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dannka
8.2.11 21:40

My máme pudlici, jako malou jsme jí krmili Acanou, pak Proplanem, pak měla alergii a veterinář nám doporučil Calibru, je hypoalergení a vyhovuje jí. Po Proplanu se najednou začala děsně škrábat. Navíc Calibra je česká značka a je superprémiová kvalita a ještě je i Calibra Premium a ta je horší.

• Citovat
  • Upravit
1004
29.1.12 00:01

tak se tak dívám,že všichni asi krmíte jenom granulama,já teda tak drahý nekupuju,protože je dávám psum jenom jako občasnej příkrm,pěkně jim dělám zeleninku,maso,kosti,rýži ,a spoustu jiných potravin který jim ty živiny opravdu dodají a ne nějakou nahražku…tím nemyslím že jim dávám zbytky od stolu a dělám znich popelnice , dávám jim jenom ty věci které se psum smí a mají dávat..... ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.12 02:20

což o to, těm našim dvěma hafanům by vařený masíčko s rýží a zeleninou taky chutnalo, ale na to, aby se jim každý den vyvářelo vážně není čas;(
Takže to mají jen jen jako sváteční pochoutku a ty „drahé“ granule, mají jako všední večeře před večerním venčením…
A z těch levnějších doporučuju třeba granule Astor anebo Brit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarcelaVotroubkova
25.7.12 10:02

Brit Care Light

Ahoj, já koupila fence brit care light, sice pěkně zhubla, ale od té doby má problémy se srstí a s pokožkou. Asi to není tím, že by granule byly nekvalitní, ale spíš tou light verzí, chybí tam tuk a to naší fence nevyhovuje, respektive její srsti a pokožce. :lol:
Dřív jsem kupovala darling nebo pedigree pal, jen po tom hodně přibírala.
Tak teď mám něco mezi 6-8 kg krmiva - musím zvážit, pokud by měl někdo zájem, a pejsek s tím nemá problémy, tak napište prosím na votroubkovam@seznam.cz, ráda za mírný poplatek pošlu. Hezký den Marcela

• Citovat
  • Upravit
213
2.5.13 09:42

Holky jsou lepší granule Brit Premium nebo Ontario?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
2.5.13 10:11

Brit premium care :) krmime s nima a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.5.13 10:13

My zas z Brita přešli na Ontario a také spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sanyto
3.5.13 13:31

Já krmim oba dva mé retrívry i parson rusellici terierku Roayal Canin samozřejmě že obě rasy mají speciálně určené druhy pro ně samé a super :) naprostá spokojenost :)

• Citovat
  • Upravit
Majka SR
10.5.13 23:10

Ahojte vsetci, citala som si recenzie o krmive Brit. My mame doma steniatko dogy.
Krmili sme ju drahymi anglickymi granulami, obal pekny aj zlozenie ale nasa mala ich jedla doslova nasilu a to jej varim.
Strasne sa skrabala a vyhodili sa jej vyrazky na brusku. Tak som hladala nejake kvalitne granule v prijatelnej cene, oslovil ma Brit care. Zlozenie rovnake ako pru drahych granulach, brit mal o osi lepsi pomer Ca. Uplne ina vona ako pri predchadzajucich granuliach, malej hnedczachutili kazdu davku zje co u predch. granul bolo nemozne. A co je dolezite ze uz nekadi kopi ako pred tym. Citala som vela recenzii aj na SR strankach prestudovala vela druhov granul. Preco kupovat drahe zahranicne ked,,znackove,, granule pri ktorych preplacate akurat import a zlozenie je rovnake ako u europskych vyrobcov.Ja som s tymito granulkami spokojna a mozem len odporucit.

• Citovat
  • Upravit
273
23.7.14 16:03

Ahoj,
my máme dva psy, od začátku krmené Britem a jsme naprosto spokojení, po granulích se můžou utlouct, misky jsou vždy jak z myčky :D jsou plní energie, srst, i vylučování bez problému.
Myslím, že celkově značka Brit je dobrá, to pozná každý, když si přečtě složení. A ten, kdo říká, že Brit jsou nekvalitní, pak nevím, jak nazývá ty, co se dají koupit v obchodech typu Kaufland, Tesco apod. Navíc je to český výrobek, takže cena není tak vysoká, jak ostatní zahraniční značky kvalitou srovnatelnou s Britem.
Toť můj názor na značku Brit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
15.1.26 12:05

Zdravím, oživuji diskusi, prosím o zkušenosti s brit care Raw?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný