Štěne neumí pít :(

876
7.2.11 13:48

štene neumí pít:(

Ahojky
koupili jmse štene yorka- a doma jsme zistili že vůbec neumí pít z misky. jídlo- málo a i to jen z ruky. nemáte nejaké tipy jak ho naučit pít?
Taky hrozne fňuká- už od soboty. počítam, že to bude z odloučení od mamky. už jsem měla dva yorky ale tohle jsem nezažila.jak se vzdálim šteká, vyje a je dost vytrvalý :cry: :cry: . je mu 7 týdnů. co s ním?
děkuji za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10568
7.2.11 13:53

Aho,zkus si dat do dlane trosku vody no a at se nepije a pak ho zkus podstrcit pod malinkou misticku.Jinak stejska se mu po mamince,hold to budete muset vydrzet,zkus mu koupit nakou hracku treba se aspon trosku zabavi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 13:53

Takle jsme vlastne naucili pit naseho,je to prazsky krysarik s yorksirem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.2.11 13:57
tak mu davame, taky stříkačkou. hračky má, i deku načichlou od mamky.bojím se aby nakonec neměl štekací povahu :think:
kacerval píše:
Takle jsme vlastne naucili pit naseho,je to prazsky krysarik s yorksirem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
7.2.11 13:58

Critline,
v yourkšírech se sice nevyznám, ale pokud neumí pít z misky, tak bych mu zatím dávala z lahvičky. Předpokládám, že byl převážně kojený fenkou, takže mu pití z misky bude z počátku dělat problémy. A pokud ho máte od soboty, tak ho určitě bude ještě nějakou dobu trápit odloučení od maminky. Ze začátku ho budete muset brát jako miminko, ale určitě si brzy zvykne a vše bude OK. Asi bych se mu snažila co nejvíce věnovat, aby nefňukal. U nás zabrala i plyšová hračka do pelíšku, aby měl „kamaráda“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
he.nax
7.2.11 13:58

V 7 týdnech měl bejt ještě u mámy :-( Na samotu ho musíš naučit postupně. Při odchodu mu dát pamlsky, hračky a tak, aby to měl spojeno s příjemnými zážitky. Já se štěňaty byla doma i 3 týdny a postupně je na samotu naučila. Ale jestli jsi už měla psy, tak to asi víš :)

• Citovat
  • Upravit
3040
7.2.11 14:04

V 7 týdnech a ještě nesamostatného? Další perfektní chovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 14:08
lemaz píše:

lemaz a v kolika tydnech se berou stenata od matky?Ja mam zato ze sme si brali psa,kdyz mu byli snad 2mesice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.2.11 14:09

To že je nesamostatný- to pani samozřejmě neřekla.Pejsek se neumí napít nejíst, ale čúra jen na podložku. :-? Plyšáky má a má i svoji oblibenou ponožku. Času mám na nej dost jsem na mateřský :-) Jak jsem psala už jsem yorka měla ale tenhle je nejaký jiný :-) :-) pani je rozmazlovala- byli to spíš deti a ne pejsci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
7.2.11 14:10
kacerval píše:
lemaz píše:
lemaz a v kolika tydnech se berou stenata od matky?Ja mam zato ze sme si brali psa,kdyz mu byli snad 2mesice :think:

v 50 dnech nejdriv…ale okolo mesice uz se uci zrat z misky a ve dvou uz musi byt samostatny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 14:12
careynka píše:
kacerval píše:
lemaz píše:
lemaz a v kolika tydnech se berou stenata od matky?Ja mam zato ze sme si brali psa,kdyz mu byli snad 2mesice :think:
v 50 dnech nejdriv…ale okolo mesice uz se uci zrat z misky a ve dvou uz musi byt samostatny…

aha :think: dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876

Holky a co s ním?vrátit ho nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
critline píše:
To že je nesamostatný- to pani samozřejmě neřekla.Pejsek se neumí napít nejíst, ale čúra jen na podložku. :-? Plyšáky má a má i svoji oblibenou ponožku. Času mám na nej dost jsem na mateřský :-) Jak jsem psala už jsem yorka měla ale tenhle je nejaký jiný :-) :-) pani je rozmazlovala- byli to spíš deti a ne pejsci

A co ho jeste vratit k mamince a pozdeji si ho vzit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.2.11 14:13

S tím kňučením jsme to měli podobné.Nakonec pomohlo,když jsem zlikvidovala právě deku,co měla ještě od původní majitelky a dala ji do pelechu svoje starý triko,který bylo původně na vyhození,a který jsem kvůli tomu dva dny nosila.Pak už se přeorientovala a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.2.11 14:13
critline píše:
Holky a co s ním?vrátit ho nechci :-(

na dlouho to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek