Grilování v alobalu

449
7.7.12 13:26

Grilování v alobalu

Ahoj, potřebuji se s Vámi poradit…můžete mi poradit jak grilovat v alobalu? Máme velký šál masa a nevim jak jej naložit a nevim jak grilovat, známá mi radila, že zabalit do alobalu, že to bude rychleji propečené, můžete prosím poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
7.7.12 13:31

My děláme hodně v alobalu. Ale spíš kuře, sejry.
Nakládáme podle chuti, dáváme k tomu hodně cibule, papriku…cokoli vám chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
7.7.12 13:33

Takže tam dam cibuli, česnek, koření a papriku mletou a nebo zeleninu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.7.12 13:35

My dáváme přímo zeleninu…můžeš to nejdřív naložit a pak zabalit, nebo to jen pomatlat, všechno k tomu hodit a zabalit. Já osobně krájim maso vždycky na menší kousky, protože nevim, kdy bude hotový a rozbalovat a zabalovat je blbý…takže radši menší kousky, u kterejch vim, že budou brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.7.12 13:44

My grilujeme hermelín v alobalu. Ten je super.

• Citovat
  • Upravit
25324
7.7.12 15:12

A brambory v alobalu, dělá někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ankoh
7.7.12 21:19

@momi33 ja delam, ale moc se mi nepovedli. i kdyz jsem je povarila predtim, nebo nepovarila, napajcovala, nebo nenapajcovala, nejak mi nechutnali…asi jsem mela spatny system:)

• Citovat
  • Upravit
67
7.7.12 22:11

@momi33 Já jsem brambory v alobalu zkoušela grilovat před pár dny poprvé a měly velký úspěch. Nakrájela jsem syrové brambory na tenké plátky (tak 0,5 cm) a pekla je v „alobalových balíčcích“ po malých porcích. K bramborám jsem přidávala na kolečka nakrájenou cibuli, kousky česneku, sůl, pepř, čerstvou petržel a kousek másla. Peklo se to opravdu chvilku - max 15 minut a byly super. Těch balíčků se snědlo nepočítaně. Třeba vám taky budou chutnat.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.7.12 22:16
@Srandiska píše:
@momi33 Já jsem brambory v alobalu zkoušela grilovat před pár dny poprvé a měly velký úspěch. Nakrájela jsem syrové brambory na tenké plátky (tak 0,5 cm) a pekla je v „alobalových balíčcích“ po malých porcích. K bramborám jsem přidávala na kolečka nakrájenou cibuli, kousky česneku, sůl, pepř, čerstvou petržel a kousek másla. Peklo se to opravdu chvilku - max 15 minut a byly super. Těch balíčků se snědlo nepočítaně. Třeba vám taky budou chutnat.:-)

super,díky,vyzkouším :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
7.7.12 22:22

@momi33 Držím palce, ať se podaří. A nezapomeň poreferovat! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.7.12 23:14
@Srandiska píše:
@momi33 Držím palce, ať se podaří. A nezapomeň poreferovat! :mavam:

jj,jak se naskytne grilovačka,tak to udělám ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
10.7.12 17:06

Holky prosím radu…děláte někdo syrovou kukuřici nějak v troubě? musí se prvně nějak ovařit a co dál? máme obyčejnou elektrickou troubu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.12 12:11

Já jí povařim nejdřív a pak jí natřu olejem a kořením a dám do trouby, dokud není opečená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
11.7.12 12:27

PetraPařízková: díky za radu…manžel to včera zkusil potřít trochu máslem a grilovacím kořením a zabalil do alobalu a taky se to dalo…ale možná by byla lepší, kdyby byla víc opečená..tak příště, ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ankoh
13.7.12 08:18

Tak jsme o vikendu grilovali brambory, nakrajela jsem je na platky, na dve hodinky je dala do marinady, krasne zmekli, pak po malych porcich zabalila do alobalu a 20-30 minut se grilovali. A byly fantasticke, urcite je zaradime do naseho grilovaciho jidelnicku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii