Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám takovej pitomej dotaz, ale proste nejde mi to se nezeptat … během týdne jsme 3× grilovali, na tom by asi nebylo nic špatně, jenže až ted mi zpětně došlo, ze jsme brikety v grilu podpalovali Pepem tím tuhým bílím, myslíte, ze jsem mohla nejak ublížit miminku? Nebo to moc hrotím? ![]()
Ne, ale dávala bych si rozhodně pozor na čerstvost masa a dostatečnou tepelnou úpravu, hlavně u kuřecího, to je mnohem větší ohrožení, jak kousek Pepa na podpal..
radši bych si bokem ugrilovala samostatně sýr a zeleninu..
@Petra166 píše: Více
Bože to jdou fakt stupidní dotazy. Proč s tím jdeš zrovna na emimino?
Jestli tě to uklidní, naše malá s námi vloni v břichu grilovala od května až do konce sezóny i s pepem minimálně každý víkend a vypadá v poho
A už griluje i venku
A co se týče výběru grilovaných dobrot, taky jsem se neomezovala ![]()
Ne, nemohla jsi ublížit miminku, ano, moc to hrotíš. Užívej si místo toho stresování! ![]()
Děkuji všem ta odpověď, vím ze je to hloupá otázka, ale je to mé první a hrozně nad vším přemýšlím 😣 😀
Tak se hod do pohody. Tehotenstvi neni nemoc.
Být tebou, tak ani nedejchám ….
Víš co všude lítá? ![]()
Na 9 měsíců se zavři do bubliny a čekej, až bude smět svobodně žít a dýchat.
@Kelsey1 píše: Více
A pak dalších 18 let se s dítětem zavřít do bubliny ![]()
Těhotná jsem byla přes celé léto a nikdy mě tohle nenapadlo. Z grilu jsem jedla všechno, jen ne moc kořeněné a černé (jak to není černý, není to dobrota), kopu zeleniny a ovoce, vody. Do bazénu jsem si brala kalíšek. ![]()