Špatně po inofolicu?

Anonymní
2.5.25 03:32

Špatně po inofolicu?

Ahoj holky, bylo někomu špatně po inofolicu? Já ho zkoušela před pár měsíci a už po prvních tabletách jsem měla trochu střevní problémy a nevolnost. Přestala jsem brát a ok. Zkusila jsem to po nějaké době znovu a bolelo mě břicho. Jelikož nemůžu přesně říct zda je to díky infolicu tak jsem to teď zkusila znovu, protože mám 10 dnů zpoždění a negativni test, brala jsem pouze 2 dny, zas bolest jako při ms, večer se mi udělalo i na zvracení. Tak mě jen zajímalo zda má někdo zkušenosti stejné, či jsem jen já divná 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
340
2.5.25 07:51

Ahoj, já beru cca 1,5 mesice na doporučení doktorky, ale beru ten v prášku 2× denně. Špatně mi po něm není, ale týden před MS mi vylítla váha +3kg, bolí mě nohy, jak jsou nateklé. Jsem šíleně unavená, každý den odpoledne si musím lehnout. Nemůžu se dotknout prsou. Stravovací a pohybové návyky jsem nezměnila, PMS u mě trvá obvykle max 2 dny a rozhodně je mnohem mírnější 😀, takže to přisuzuju právě Inofolicu.
Jediný účinek, který zatím pozoruju, posunul mi ovulaci z 17 DC, na cca 13-14DC, ale to může být také náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 08:41

@Kitokato díky, příbalové info nic moc neříká a narazila jsem jen na jednu zmínku, kdy někdo říkal že po 4 dnech se přestal cítit divně a bral to raději během dne. Tak akorát nevím jestli mám odvahu to zkoušet znovu. Nejhorší je, že si nejsem jistá jestli je to 100% inofolic :lol: ale 3× za sebou si říkám, že by to byla divná náhoda.

• Citovat
  • Upravit
1871
2.5.25 09:11

A bereš to ráno nebo večer, s jídle nebo na lačno?
Brala jsem 3 měsíce, vždy v době oběda a nic mi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 12:41

@ALIPELI říkali mi v lékárně 2× denně že můžu. Vzala jsem to ale večer s večeří. Rano mám vždy rušnější a odpoledne v práci, ale asi budu muset vyzkoušet ta odpoledne jak jsem tak zjišťovala.

• Citovat
  • Upravit
1871
2.5.25 13:18
@Anonymní píše: Více

2× denně 1 tabletu, ale nebrat najednou.
Ale doktorka mi říkala, že stačí ta 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.25 16:29

@ALIPELI no já právě beru jednu večer, chtěla jsem ráno a večer, ale ráno nestíhám. No zkusím to ještě odpoledne a pak už to vzdávám :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex