Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Syn chodil dva roky zpět. Moc se mu to líbilo (ale on je takový nadšenec do všeho). Mě se líbilo zpracování, dělali různé věci, měli plán kam lepili nálepky, půjčováli si domů plyšáka a pak psali co za sporty s ním dělali. A vždy přišel mail co na které hodině dělali a k tomu pár fotek. Letos půjde dcera, jsem zvědavá jestli to bude zase stejně pěkné. Hodně se rozšířili a budeme chodit jinam než předloni.
Ja jsem na to koukala prave dnes a prijde mne, ze tech pobocek to ma jiz tolik (pres 120) ze to bude takovy lepsi sokol a bude to zalezet v prve rade na tom, jakeho instruktora dite chytne. Ze se uroven nebude dat posuzovat nejak plosne.
@Anny2148
Diky, asi nas tam prihlasim, chtela jsem jen nejakou referenci, protoze chteji zaplatit predem.
Syna teda moc nebavi basnicky a takove ty hry typu zajicek ve sve jamce (coz delame hodne v sokole a neni z toho nadseny), ale tady to snad bude malinko vic o sportu.
@Flinka Myslím že básničky tam nedělali.
Ale synovi byli 4 a moc mi toho tenkrát neřekl. Ale hráli „rybičky, rybáři jedou“, nějakou hru na obry atd. Bylo tam dost běhání, Ale i házení na cíl a do dálky. Nějaké základy gymnastiky. Mě teda taky dost překvapilo, že po zadání přihlášky to chtějí zaplatit okamžitě (běžné takové věci platí manžel), ale zase píšou že případně vrátí peníze. Já s nima byla spokojená, tak snad budete i vy.
Syn chodil loni. Super, sport, bez basnicek. Penize kdyztak vrati, kdyz se prvni hodina nebude libit, na ni maji pristup i rodiče
@lupilka.cz Vážně? To jsem nevěděla, to si musím zařídit, abych se mohla podívat. ![]()
Mate prosim nekdo zkusenost s jejich Baby kurzem, ktery je od 2,5 let s ucasti rodicu? Ten myslim zavadeli relativne nedavno. Jake tam jsou zhruba aktivity, jak maji deti lektory v oblibe, zvladaji trileti v pohode apod.?
Tam, co chodime ted, je to bezva, ale navazujici kurz uz bude na pobocce, kterou mame z ruky, tak premyslim, jestli zkusit Gymnathlon.