Gynekolog Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Kay
44
27.9.04 10:08

gynekolog

Ahoj všem. Jellikože sme se rozhodli pro mimi,chci aby mé těhotenství proběhlo hladce. A tak jsem se rozhodla zároveň změnit i svého gynekologa.Proto Vás žádám, zejména pražské abyste mi doporučili kvalitního, sympatického , ochotného gynekologa/gynekoložku. Klidně si i něco doplatím. Mohlo by to být na Praze 6, ale asi to není podmínkou. Děkuji všem. Můžete mi i napsat na katerin@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
27.9.04 11:25

Ahoj,
slyšela jsem chválu na Medu (http://www.volweb.cz/…sro/meda.htm), je to na Bulovce, můžeš u nich i rodit a máš pak jistý nadstandartní pokoj, což je myslím super, po mých zkušenostech z porodnice se mi to zdá důležité. Ceny jsou ale hodně vysoké, minimálně 300 za každou prohlídku a porod+poporodní péče 16 000.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.9.04 19:36

Ahojky Kay,
z vlastní zkušenosti mohu vřele doporučit paní gynekoložku Elku Heidlerovou v Terronské ulici 19, Praha 6 -Dejvice. Paní doktorka je velmi milá a vstřícná a celé prostředí čekárny i ordinace působí moc příjemně :! Ordinace je to soukromá, ale vše hradí pojišťovna :) Jediný háček je v tom, že Ti nezaručím, zda paní doktorka bere ještě nové pacientky, já už jsem u ní totiž dlouho… :? Dodávám ještě její telefonní číslo ( 2 33 32 41 89) a držím palce, aby Tě, pokud budeš mít zájem :D přijala. Ještě mě napadá, kdyby měla plno, tak jsou také dobří gynekologové na poliklinice v Břevnově - tam chodí dvě mé kamarádky :lol:
Tak hodně štěstí při výběru a u snaženíčka :D
 Kiki

• Citovat
  • Upravit
5044
29.9.04 09:04

Ahoj Kay,

já chodím do Gyncentra v Hloubětíně (vím, že z Prahy 6 je to z ruky, ale co kdyby náhodou :-)). Pracuje tam totiž můj doktor, ke kterému jsem dřív chodila do soukromé ordinace na Smíchov. Ale co jsem těhotná, tak mě bere tam (kvůli ultrazvukům, poradně a tak). V Gyncentru je roční poplatek 600,– a mám s nimi jenom dobré zkušenosti. I prostředí je moc příjemné. Číslo k nim je 266610245, slečny na recepci ti určitě řeknou, jestli přijímají nové pacienty.
Držím palce, ať se zadaří a brzo se uchytí nějaký nový brouček.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kay
44
29.9.04 14:19

Ahoj Kiki, díky za tip na gynekoložku. Zaujala mě velmi protože v Terronské bydlím :-) hehe je divné že sem si ordinace nikdy nevšimla :) No každopádně sem se tě chtěla ještě zeptat, jestli máš s touto doktorkou zkušenost i v těhotenství. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.24 17:17

Dobrý den,

Mohu se zeptat co to znamená Hpv když vyšel pozit a co se děje dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí