Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Allison proč za každou cenu? To ty chces podvádět né my. Tak by ses měla uklidnit hlavně ty.
Takže pokud máš nějaké zdravotní problémy lékař ti neschopenku napíše. Ale zdá se, že máš spoustu známých lékařů. Tak se s největší pravděpodobností nemáš čeho bát.
@Allison píše:
@leňula2 Já nemám strach z potratu, tu neschopenku jsem měla kvůli tomu, že jsem dostala tehdy výpověd v práci a hned poté jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, což bylo ještě v té ochranné lhůtě 7 dní…tot celé, jinak moje těhu mimo tvrdnutí břicha probíhá dobře zatím…
Tak teď nevím, jestli se mám smát nebo brečet
. Před tím jsi psala, že na neschopence jsi kvůli minulému potratu.
A ještě urážíš ostatní uživetelky
. Co je zapšklého na tom, že někomu přijde přirozené nepodvádět?
Já se ptám prostě na radu a ne na to, že to někomu přijde jako strašný podvod!! Nechápu, proč sem píšete uplně věci mimo mísu, pokud k tomu nemám žádnou radu, tak přeci nepíšu, to není přeci diskuze.
Prostě se ptám, zda jdou 2 neschopenky v 1 těhu a to je vše. Nic víc a jinak na tom nic špatného nevidím něco ze státu dostat, když politici, tmaví i bílí občané stát ždímou co to jde a já, která chci pouze pěknou mateřskou, která je jen 6 měsíců tak jsem strašná podvodnice…
@Allison Ano, jde mít dvě neschopenky během jednoho těhotenství. Gratuluji k přiřazení se k politikům, tmavým i bílým občanům, kteří stát ždímou, co to jde…
@leňula2 no ja myslim, ze na politiky ani na cikany pani fakt mit nebude ![]()
jo dve neschopenky jdou, proc by nesly. ja te chapu, protoze jsem byla v podobne situaci. ![]()
@obrazek píše:
@leňula2 no ja myslim, ze na politiky ani na cikany pani fakt mit nebudejo dve neschopenky jdou, proc by nesly. ja te chapu, protoze jsem byla v podobne situaci.
Jasně že ne. Ale že si to paní ani nepřizná, že jde o podvod. Protože podvod to prostě bez debat je
.
Ale to je jedno… ![]()
Tyjo, baby, ja vas nechapu, jak jste nektere zapskle. Kdo Vam dava pravo moralizovat? Tehotenstvi je proste „jiny“ stav, kazda ho proziva jinak a je na kazde, zda se citi na to, chodit do prace nebo byt na nemocenske. Allison se ptala uplne na neco jineho, nez nektere z vas odpovidate. Je to jeji vec, z jake ma pro „to“ duvody.
@Kiwka souhlasím s Tebou, nějaké ženské jsou tu opravdu zapšklé staré panny
nakonec mi to všechno vyšlo, takže ještě zdravé dítě porodit - očekávám každým dnem ![]()
@j.a.n.i1 Tak na první neschopence rozhodně podvodem nejsem to za prvé a ptám se tady na rady a ne na nějaké moralizování zapšklé drbny…Minulý rok jsem potratila v 5. mesici, což zas tak super nebylo. Na porodné taky nárok mít nebudu, od státu jsem nikdy žádný příspěvek kromě této nemocenské nedostala… Na nemocenské jsem poprvé za 8 let pracovního života!!! Tak se uklidni a už nekomentuj…