Chodíte s kočárkem samy ven?

232
23.2.14 13:37

chodíte sami s ko

Zdravím všechny maminky, ze zajímavosti zakládám toto téma, jestli chodíte s kočárkem na procházky sami ven. Většina kamarádek bydlí bud daleko, nebo často nemají čas. Přítel jezdí do práce krátký dlouhý týden a když je v práci, tak spí na ubytovně. Takže jsem s dcerou (10m) často sama doma a nudím se, pokud teda neuklízím, nebo nemám nic jiného na práci. Kolikrát když je hezky, jako třeba ted, tak bych šla s malou na procházku ale není s kým :( a samotné se mi nechce. Máte to některá podobné? nebo jsem jediná nesamotářská maminka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
232
23.2.14 13:39

Nějak se mi nedopsal nadpis, takže to má být : chodíte sami s kočárkem na procházku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.2.14 13:40

A to s ni nechodis vubec ven, kdyz neni s kym?

ja s malym courala klidne i dve hodiny. pravda my mame krasne prostredi, kde se da chodit denne a neomrzi to. treba na sidlisti by ma to asi taky nebavilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
23.2.14 13:40

Ano, chodim i sama. Nechodim kvuli sobe, ale kvuli detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.14 13:41

Když není s kým jít ven, jdu klidně sama, malýmu bude sice teprve 8týdnů ale přece s nim nebudu celý den zalezlá doma když je venku takhle krásně:) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.14 13:42
@jakuve píše:
Ano, chodim i sama. Nechodim kvuli sobe, ale kvuli detem.

Přesně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
23.2.14 13:42

Me to bavi jedine samotnou:) nedokazu si predstavit nejit ven, kdyz neni s kym… Bych se cvokla byt jen doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.2.14 13:43

Tak já chodím sama dost často. Kamarádky mám taky daleko, přítel hodně pracuje. Ale chodíme každý den dopoledne na hodinku, odpoledne minimálně na hodinu a půl. Když je hezky, jsme venku třeba i tři hodinky. Malou to venku baví a doma bych se asi brzy zbláznila. Snad nejde o to, že nemáš s kým jít a samotné se ti nechce, ale jde o dceru, aby se dostala ven. Jinak mé kamarádky, taky chodí ven samotné s kočárkem. Nikdy žádná neřešila, že není s kým. Prostě dítě by mělo chodit na čerstvý vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
23.2.14 13:43

Nemyslím tím jakože vůbec nechodím, ale takhle když je malá ještě v kočárku a většinu i prospí, tak je to takové o ničem..není s kým promluvit..nic…asi to bude jiné až bude tapat a budeme chodit na hřiště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22756
23.2.14 13:44

Tak v 95% chodím sama. Bydlím na vesnici, tak si vždy vyberu nějaký příjemný okruh a jdu. jednu dobu jsem procházky s kočárkem využívala i ke zlepšení kondice a zhubnutí. ;) Já jsem teda zase spíše samotářská a nemám ráda, když se musím podle někoho řídit. A teď mám ke kočárku ještě dvouleťáka (a psa) a mám starostí až až, abych to všechno uhlídala :lol:
Edit: A když mi syn kočárku ještě spal, tak jsem třeba někdy nasadila sluchátka a poslouchala hudbu.

Příspěvek upraven 23.02.14 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.14 13:44

Ja chodim pořad sama bud nekoho potkám nebo si užívame samy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
23.2.14 13:45

Jasně, že sama chodím, zařídím si přitom veškeré pochůzky, nakoupím čerstvé pečivo atd… A většinou někoho venku potkám. Když nikam nevyjdeš, s nikým se neseznámíš…A mimochodem ven přece nejdeš sama, ale se svým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

Se kochej :mrgreen: Chodím ráda sama - vlastně chodila jsem (teď se mnou chodí malý žvanil) - nejvíc času jsem trávila zíráním na mimino, jsou tak krásná, když spí. Případně jsem si dala do MP3 mluvené slovo-syn spal jen v kočárku v zimě po tmě jsem se moc kochat nemohla :mrgreen:

Příspěvek upraven 23.02.14 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750

S první jsem chodila jen sama-všechny kamarádky se po narození dcery nějak odcizily :nevim: U druhé jsem měla kámošku na kočárkování a tak 2× v týdnu s ní jinak taky sama-udělala jsem si nákup, natrhala třeba o vel. kočičky do vázy atd…vždy jsem si něco našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
23.2.14 13:46

Bydlím na malé vesnici, kde sice je pár maminek s malými dětmi, ale já jsem tady víceméně jediná, kdo chodí každý den 1×-2× s kočárem ven. Chodila jsem a chodím pořád sama. Trávím dost velkou část dne venku s dětmi (pokud nejsou nemocné). Jsme buď na zahradě nebo jdu ven do přírody. Doma bych se zbláznila a popravdě, nechápu co celé dny matky s dětmi doma dělají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí