Chodíte s kočárkem samy ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16993
23.2.14 14:02

@Bunny puella - stahuju z uložto… jaký žánr hledáš? :mrgreen: já mám ráda detektivky a divadelní hry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
23.2.14 14:04

@Králičice už stahuju detektivku. Nakonec jsem našla na ulozto…Tak jsem zvědavá :D miluju horory, detektivky (ale jak který) a lehce sci-fi knihy.

• Citovat
  • Upravit
16993
23.2.14 14:07

Myslím, že tady si vybereš: http://uloz.to/hledej?…

A co se mi asi zatím líbilo nejvíc - 10 malých černých černoušků od A. Christie a Jméno růže.. - dá se najít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
23.2.14 14:09

Chodím ven denně a sama…Ted jsme sice nemocné, ale je tam tak krásně, že i dnes jsem se byla projít na hodku a půl s kočárkem :-) V týdnu půjdu poprvé s kamarádkou…ale radši chodím sama se sluchátkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
23.2.14 14:10

Tak já chodila s kočárkem většinou sama, zezačátku i 2× denně. Malá se budila, musela jsem jezdit v tišší části města. Zařizování přitom nebo nakupování nepřicházelo v úvahu - okamžitě probuzení :zed: záviděla jsem maminkám, co to nezažily…tenkrát docela opruz, ale dneska na to ráda vzpomínám - nějak to uteklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.2.14 14:10

Pokud je manžel v práci, chodím vždy sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
23.2.14 14:16

@Králičice děkuju, projedu to. Už poslouchám Muže bez tváře a zatím super. Hezky namluvené. Mám aspoň program na cesty busem do práce a z práce :D

• Citovat
  • Upravit
13754
23.2.14 14:27

Taky mně to moc samotnou nebaví, ale chodila jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
23.2.14 14:28

Chodila jsem sama a teď lituju, že jsem toho nenachodila víc. Teď mám dvě a chodíme sami, když zrovna nidko venku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.2.14 14:50

Chodím jenom sama, výjimečně i s partnerem (je furt v práci a doma jen spí, tak je to spíš svátek), já si zase neumím představit nějaké procesí kočárů :lol: A chodím každý den tak na dvě hodiny, ne kvůli sobě, ani kvůli dítěti (mám tříměsíční, které je to zatím jedno), ale chodím kvůli psovi :mrgreen:

Je fakt, že jakmile vylezu z baráku, nasazuji handy a celou dobu telefonuji s mužem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
23.2.14 15:25

@lassa take chodim kazdy den a sama snad dokonce i radeji, mala ma klid na spani a ja na premysleni
ale pobavilo me ze se nudis, musis mit super hodne a samostatne mimko. ja mam opacny problem, krom peci a dceru nestiham temer nic jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
23.2.14 15:39

@lassa já ti nevím, ale předpokládám, že budu chodit s kočárkem převážně sama…ani by mě nenapadlo, že bych nešla z důvodu, že bych musela jít sama 8o

Příspěvek upraven 23.02.14 v 15:44

• Citovat
  • Upravit
12262
23.2.14 15:42

Bydlím v centru města, kamarádky mají děti ale nesnáším společné kočárkování. u holky jsem jezdila zásadně sama, za pár dnů čekáme druhé a určitě budu jezdit zasesama. s kámoškama jsem si sedla do cukrárny atd. ale tyhle tahy kdy jedou kočáry vedle sebe nesnáším. utž jen proto že každá jede svým tempem, každé spí dítě jinak atd. nechtěla jsem být na kamarádkách závislá. nejvíc jsem kočárkovala stylem jedu kousek, pak si sednu někam na lavičku kočár vedle, posedět a jela jsem dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.2.14 15:52

Kdybych měla chodit ven jen když by šel někdo se mnou, tak bych od porodu byla venku asi jen desetkrát a to jen s mužem nebo mamkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.2.14 15:55
@jakuve píše:
Ano, chodim i sama. Nechodim kvuli sobe, ale kvuli detem.

Tak dětem je u p..le, jestli spí v kočáru na balkoně nebo s nima někdo pochoduje. Ven s kočárem snad každá matka chodí především kvůli sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí