Chodíte s kočárkem samy ven?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
23.2.14 18:59
@Gina108 píše:
Tak dětem je u p..le, jestli spí v kočáru na balkoně nebo s nima někdo pochoduje. Ven s kočárem snad každá matka chodí především kvůli sobě.

Někdo balkén třeba nemá :nevim:

Jinak já taky asto chodila sama, neměla sem ským. Ale často sem chodila do lesíka na lavičku, prcek spal a já si třeba četla knihu nebo surfovala na mobilu a prďola byl vyvětranej. Trapily ho prdíky a venku v kočáře byl vždycky v pohodě, takže mi to za to stálo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
23.2.14 20:35

@Dadulina Každý má ale okno :think: tedy doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.2.14 10:59

@Fjodorka No to taky doufám :mrgreen: Ale to jsem brala jako poslední možnost když sem nemohla ven. Ale přece je lepší koukat do stromů než do stropu, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.2.14 13:26

@Dadulina Tak určitě je to lepší, i když třeba té naší je to jedno, položím ji do kočáru (v předsíni), zahrabu ji tam a než se obuji a dám si kabát, tak holka spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1236
26.2.14 14:17

Od chvíle, kdy holky dosáhly váhy 3kg a pediatrička nám povolila vycházky, chodím s holkama ven každý den a za každého počasí. Bydlím na sídlišti, ale většinu roku trávíme na chatě na malé vesničce. Ať tam nebo tam, chodím s kočárkem sama. Manžel se připojil jen párkrát, když se mu chtělo. Holky většinou spí. V poslední době už začaly pozorovat a komentovat dění kolem sebe. T. zpravidla nadšeně okomentuje prvního pejska a pak ji přemůže spánek a L. zase pro samou starost, aby jí žádný pejsek neunikl pro jistou přestala spávat, což mě docela štve a nevím, jak z toho ven.
Rozhodně nesdílím názor Giny 100, že je dětem jedno, jestli spí na balkoně nebo se s nimi chodí. Holky mi spí jenom, když chodím. Jakmile se zastavím, do tří minut se vzbudí. Nemůžu říct, že by mě vycházky s kočárem nějak extra bavily. Dělám to proto, aby byly holky na vzduchu. Když už jsem venku, tak si namyslím, co budu vařit a zajdu si do obchodu nakoupit nebo vyřídím různé pochůzky, stavím se na poštu, zanesu věci do čistírny atd. Prostě se ten čas snažím maximálně využít.
Takže ano, vlastně to dělám i kvůli sobě, protože bych ven stejně musela, ale dokážu si představit, že bych si ty pochůzky a nákupy vyřídila bez dvojčatového kočáru, který není zrovna moc praktický módní doplněk a vláčím ho s sebou jen proto, že jsem přesvědčená, že je pro děti dobré, dostat se alespoň jednou denně na vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
27.2.14 20:18

Já chodím sama asponˇse odreaguji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
27.2.14 20:22

Áách, kde jsou ty časy, kdy jsem si SAMA užívala toho ticha třeba v parku s kočárem…ted mě z té holky občas bolí hlava :mrgreen: sice se ještě vozí v kočáru, ale co ta toho nakecá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
27.2.14 20:22

Chodila jsem ven jenom sama. Dokonce mi to i vyhovovalo. Když spal, v klidu jsem si přemýšlela nad vším možným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí