Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak si stáhni audioknihy v mp3.. já se do toho kolikrát tak zaposlouchám, že se mi ani domů nechce ![]()
@Susanna Tak na vesnici by se mi to taky líbilo
s dvouma dětma a psem je to taky asi už o něčem jiném a nuda určitě není
@lassa píše:
Nemyslím tím jakože vůbec nechodím, ale takhle když je malá ještě v kočárku a většinu i prospí, tak je to takové o ničem..není s kým promluvit..nic…asi to bude jiné až bude tapat a budeme chodit na hřiště
užívej si spícího dítka v kočárku…až bude ťapat a lítat po hřišti, budeš pořád ve střehu
Já teda milovala svoje relaxační procházky s kočárkem a spícím dítkem. Chodila jsem sama a neuměla jsem si představit, že bych u toho s někým klábosila
To přišlo až o tři roky později, kdy jsem už fakt zjišťovala, že mi kontakt s dospělou osobu (kromě rodiny samozřejmě) chybí.
![]()
Nedovedu si představit, že bych jediný den nešla s malou ven - pochopitelně v případě, že je zdravá a není venku -30. Pro mě je den strávený jen doma úplně promarněný a unudila bych se. Od doby, co nás pustili z porodnice, jsem s ní byla venku každý den. Co začala chodit sama, chodíme dopoledne pěšky na hřiště a odpoledne s kočárkem na procházku. A můžu ti říct, že jen s láskou vzpomínám na to, jak v kočárku prospala 3 hodiny a já nemusela vymýšlet, jak ji zabavit a jaká trasa ji bude bavit nejvíc
A většinou chodíme samy, o víkendu teda s mužem.
@lassa píše:
Nemyslím tím jakože vůbec nechodím, ale takhle když je malá ještě v kočárku a většinu i prospí, tak je to takové o ničem..není s kým promluvit..nic…asi to bude jiné až bude tapat a budeme chodit na hřiště
tak nevim, ja ted se sentimentem vzpominam, jak jsem si chodila na prochazky v klidu, pustila si hudbu do usi, nekde na chvili sedla, precetla casopis, zas sla dal…
ted prcka (18m) do kocaru nenervu ani za pouziti nasili, chodit ovsem taky nikam nechce, chce se jen motat dokola a sbirat kaminky. tak nad nim jen stojim a nudim se a hryzu si ret ![]()
@Bunny puella
tak to jsme na to stejne. relaxacni prochazky mi chybi. ted chodim domu vynervovavana a zpocena az na zadku
![]()
@Králičice píše:
Tak si stáhni audioknihy v mp3.. já se do toho kolikrát tak zaposlouchám, že se mi ani domů nechce
omlouvám se za OT, ale mohla bys mi prosím napsat, kde seženu audioknihy k stažení? Na uložto jsou spíš blbosti, že to neodpovídá nadpisu a nebo pohádky, což já nechci. Díky! ![]()
Chodila jsem s kočárem jenom sama ![]()
Proto mi tohle přijde divné. Doprovod jsem měla snad jen jednou, když se na mě přijel podívat kolega z práce.
A to jsem denně nachodila i 15km.
Kde ty krásné časy jsou? ![]()
Chodila jsem s kočárem ven jak sama, tak s kamarádkama. V době, kdy já měla děti malé, ony byly bezdětné a tedy pracující. Takže to bylo jak kdy. Ale mě to tedy bavilo i samotnou a mám to tak i dnes. Vyčistila jsem si hlavu, hlavně když bylo venku hezky. Jinak mě to doma nebaví ani ted a i když děti odrostly kočárům, tak jsme venku každou možnou chvíli. Když jsem byla na mateřské, chodila jsem dopo i odpo za každého počasí a když bylo hezky, tak jsem vzala ještě psa a vypadla jsem na celý den. Když syn začal chodit, ťapkal sám a jistila jsem to krosničkou, kdyby jako fakt nemohl. Už jako malý byl chodec.
@Ali-Ali píše:
@Bunny puella
tak to jsme na to stejne. relaxacni prochazky mi chybi. ted chodim domu vynervovavana a zpocena az na zadku![]()
V tydnu chodim ve vetsine pripadu taky sama s malym. Kdyz byl maly a v kocarku pospaval, tak jsem si nasadila sluchatka s poslouchala hudbu. Byl to pro me neskutecny relax. Ted uz chodi maly sam, tak se tak courame. Pravda moc toho neujdeme, protoze sbirame klaciky, kaminky atd.
Taky většinou chodím ven sama, nevadí mi to, když potřebuju s někým pokecat, zajdu do města a tam vždy někoho potkám s kým prohodím pár slov. Někdy vyjdu s kamarádkou co má stejně starého prcka. S malou si vystačíme venku sami, jdeme se podívat na pejsky nebo na koně a moc se u toho malá baví
.
Hlavně si myslím, že si jediná kdo v takovém hezké počasí nejde ven jenom proto že se ji samotné nechce
Já teda nepotřebuju doprovod, abych mohla s dětma ven…chodím ven hlavně kvůli nim. Spánek na čerstvém vzduchu je přece to nejlepší. Vždycky chodím sama a určitě mi to nevadí.