Krizovka na mateřské

Anonymní
2.3.14 18:13

krizovka na mateřské

Ahoj potřebuji radu poslední dobou jsem uplně vyhořela zjistila jsem že nemůžu být dlouho bez manžela miluji ho a jsem s malým pořád sama manžel od 6 do 18 v práci od pondělí do pátku vím že spousta žen nebo dívek nemá chlapy vůbec doma ale já jsem nějaká vyždímaná…těším se na pátek když manžel bude doma s náma ale to vždycky tak rychle uteče a v neděli večer jsem prostě mimo představa že ráno zase odejde a já budu s malým sama mě ždíme…nikdy jsem ten pocit takhle silně nevnímala ale poslední dobou to tak je a nevím proč? I doma mi to leze na mozek celý den super jsme venku je nádherně a přijde večer a mě se ani domu nechce…co s tím poradtě jsem ráda za každou radu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
2.3.14 18:15

Co navštěvovat nějaké kroužky, scházet se s kámoškama atd. Já třeba tohle nezažila, ex byl mimo 5 dní - jezdil 350 km. Takže jsem byla zvyklá fungovat sama :nevim: Jinak na večer? Nějaké filmy, knížku, tvoření, prostě cokoliv, co Tě zaměstná, pokud tam chlap není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
2.3.14 18:15

Nemáš komu dát prcka na hlídání? Chodíte mezi ostatní maminy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.14 18:16

Chlap tu je ale je tak vyřízenej že kolikrát spí v osm a já čumim do zdi jsem asi hrozná co…

• Citovat
  • Upravit
72725
2.3.14 18:18
@Anonymní píše:
Chlap tu je ale je tak vyřízenej že kolikrát spí v osm a já čumim do zdi jsem asi hrozná co…

je to celkem normální pocit. Najdi si fakt něco, co Tě baví a čím ty večery „zabiješ“, zužitkuješ atd.. můj taky umírá v 8 večer - pustim si film, vytáhnu tvoření nebo knížku a pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babisovkaa
2.3.14 18:19

To se ti teda nedivím, to je hrozná pracovní doba jestli má volné jen víkendy a jinak 12ctky… ale peněz máte asi dost, že? aspoň něco :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.14 18:19

Ted moje mamka marodí takže ráno vstaneme a jdeme tam a domu chodime jen spinkat přes poledne kámoškyy tady žádné nemám a když tak jsou všechny v práci nebo nemají čas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.14 18:22

@martina.se Já jsem hrozná manžel usne já se upnu na to že budeme zase ráno samy a vrtá mi to v hlavě celou noc kolikrát se pořádně vyspím až o víkendu když vím že je doma…no jsem asi magor prootže tyhle pocity jsem nikdy neměla vždycky jsem byla spíš samostatný typ a ted

• Citovat
  • Upravit
36504
2.3.14 18:22
@Maaxina píše:
Nemáš komu dát prcka na hlídání? Chodíte mezi ostatní maminy?

Raději bych chodila mezi normální lidi. Už tak jí hrabe z mateřské a ještě to umocní stykem s podobně postiženými. Zakladatelko, ty potřebuješ nedětskou a nemateřskou společnost. Jinak se zase bude kvokat o dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.3.14 18:23
@Anonymní píše:
@martina.se Já jsem hrozná manžel usne já se upnu na to že budeme zase ráno samy a vrtá mi to v hlavě celou noc kolikrát se pořádně vyspím až o víkendu když vím že je doma…no jsem asi magor prootže tyhle pocity jsem nikdy neměla vždycky jsem byla spíš samostatný typ a ted

klid.. prostě to nesnášíš zrovna nejlíp.. zkus pomalu, postupně - on odpadne, pust si nějaký fajn film atd.. ono to půjde, když budeš chtít… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
2.3.14 18:38
@Anonymní píše:
@martina.se Já jsem hrozná manžel usne já se upnu na to že budeme zase ráno samy a vrtá mi to v hlavě celou noc kolikrát se pořádně vyspím až o víkendu když vím že je doma…no jsem asi magor prootže tyhle pocity jsem nikdy neměla vždycky jsem byla spíš samostatný typ a ted

Musíš se naučit být někdy i sama. Je to důležité, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
2.3.14 19:04

Jednu dobu jsem to cítila dost podobně. To se malej ještě neuměl moc hýbat, lítala jsem kolem něho šíleně. Co se ale naučil lézt a teďka chodit, tak je to pohoda. Dojde si kam chce a mě to tolik neždíme ani psychicky ani fyzicky.
Je důležité naučit se být sama, jak už tu kdosi zmínil. Ale také najít si kamarádky s malými dětmi a sdílet radosti i starosti.
Neboj, to přejde, mateřská je záhul, žena má spoustu nových rolí, které musí zvládnout, opravdu to není jednoduché. Ale zvládneš to, neboj :hug:

• Citovat
  • Upravit
4151
2.3.14 19:14

Materske centrum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
2.3.14 19:15
@zelenaprisera píše:
Materske centrum?

No to na jiný myšlenky moc nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
2.3.14 19:48

Dítko je ještě hodně maličký, viď? Měla jsem to tak těsně po narození dcery. Muž sice nemá takovou smrtící pracovní dobu, ale jsme na sebe dost fixovaní, trávíme spolu většinu času. Najednou tady byla malá, my museli běhat jen kolem ní a pro nás dva skoro nezbyl čas. Bylo to psycho. Ráno, když muž odcházel, jsem tajně bulela, bylo mi smutno. Když se odpoledne vracel, bylo to OK, ale večer jsem zas byla protivná, protože jsem věděla, že ráno odejde. Cítila jsem se jak magor. Pomohl konec šestinedělí, hormony se srovnaly, já začala víc chodit mezi lidi - kouknout se na kolegyně do práce, hodně jsem chodila k mamce, k ségře, za mnou se stavovaly kamarádky, potěšily se s prckem. Ale nikdy jsem nepřišla na chuť družení s ostatníma maminama - potřebovala jsem hovory o jiných věcech než dětech. A dobu, kdy malá spala, jsem si krátila prací - překlady, doučování, teď zase studuji další jazyk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí