Gynekologické obtíže - zánět a porucha pohl. orgánů

Anonymní
29.10.18 21:19

Gynekologické obtíže

Ahoj holky, prosim o radu, když jsem byla malé dítě, tak mně děda znásilňoval. Od té doby mám problémy se záněty, vyústila se z toho porucha pohl. orgánů. Muj gynekolog to ale podle mi moc nevnímá, naposledy, když si podle mého nevěděl rady, tak mi napsal atb na 20 dní (doxyhexal) a příteli na 3 dny. Já od té doby mám tlak v podbříšku a oba s přítelem mame opravdu velké svědění a bílý nehrudkovitý a nezapachajici výtok. :nevim: Pujdu se vyšetřit k jinému lékaři, ale chci znát nějaký názor, co si myslíte, že to je. Moc všem děkuji za odpovědi. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
29.10.18 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o radu, když jsem byla malé dítě, tak mně děda znásilňoval. Od té doby mám problémy se záněty, vyústila se z toho porucha pohl. orgánů. Muj gynekolog to ale podle mi moc nevnímá, naposledy, když si podle mého nevěděl rady, tak mi napsal atb na 20 dní (doxyhexal) a příteli na 3 dny. Já od té doby mám tlak v podbříšku a oba s přítelem mame opravdu velké svědění a bílý nehrudkovitý a nezapachajici výtok. :nevim: Pujdu se vyšetřit k jinému lékaři, ale chci znát nějaký názor, co si myslíte, že to je. Moc všem děkuji za odpovědi. :)

Kvasinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.10.18 21:37

Neni treba mozny, ze mas posramocenou psychiku a projevuje se to takhle? Resila jsi to s psychologem nebo s gynekologem z jiny stranky, nez jen zdravotni? Na ty antibiotika pozor, neni to vsespasny, pokud to strili takhle od boku, byla bych na pozoru. To ti spis uskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí