Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o radu, když jsem byla malé dítě, tak mně děda znásilňoval. Od té doby mám problémy se záněty, vyústila se z toho porucha pohl. orgánů. Muj gynekolog to ale podle mi moc nevnímá, naposledy, když si podle mého nevěděl rady, tak mi napsal atb na 20 dní (doxyhexal) a příteli na 3 dny. Já od té doby mám tlak v podbříšku a oba s přítelem mame opravdu velké svědění a bílý nehrudkovitý a nezapachajici výtok.Pujdu se vyšetřit k jinému lékaři, ale chci znát nějaký názor, co si myslíte, že to je. Moc všem děkuji za odpovědi.
Kvasinky?
Neni treba mozny, ze mas posramocenou psychiku a projevuje se to takhle? Resila jsi to s psychologem nebo s gynekologem z jiny stranky, nez jen zdravotni? Na ty antibiotika pozor, neni to vsespasny, pokud to strili takhle od boku, byla bych na pozoru. To ti spis uskodi.
Ahoj holky, prosim o radu, když jsem byla malé dítě, tak mně děda znásilňoval. Od té doby mám problémy se záněty, vyústila se z toho porucha pohl. orgánů. Muj gynekolog to ale podle mi moc nevnímá, naposledy, když si podle mého nevěděl rady, tak mi napsal atb na 20 dní (doxyhexal) a příteli na 3 dny. Já od té doby mám tlak v podbříšku a oba s přítelem mame opravdu velké svědění a bílý nehrudkovitý a nezapachajici výtok.
Pujdu se vyšetřit k jinému lékaři, ale chci znát nějaký názor, co si myslíte, že to je. Moc všem děkuji za odpovědi.