Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, já do Gynetu chodím, přímo k panovi dr. Kudělkovi
jsem tam prozatím moc spokojená. Jsem teprve v 15. týdnu, takže ke zbytku se vyjádřit bohužel nemůžu ![]()
Rodila jsem na Fifejdach a kvuli dost strasne PA uz bych tam znovu nesla. Jinak sestry na sestinedeli byly vsechny moc fajn, akorat od miminek dve byly protivne, ale to az tak nevadilo.
Chodim do gynetu v orlové moc velká spokojenost, a v těhotenství (loni) jsem dojížděla do Zábřehu gynetu na ultrazvuky - je to tam na profesionální úrovni… A rodila jsem na fifejdach - PA výborné, ale na oddělení šestinedělí dětské sestřičky jsou nic moc, dost se tam střídají, každá radí něco jiného… Takže 50:50. Ale asi to bude všude podobné, mě by zajímalo jaké to je v porodnici ve fakultce?
Gynet je fajn, chodím tam a spokojenost.. navíc je tam Matura na utz, ten je odborník - mi sledoval kluka při VVV. Já rodila FN a max spokojenost. s Vítkovicema ani Fifejdama jsem nebyla spokojená - při prohlídce
![]()
Doktora Kudělku znám osobně (maminčin spolužák ze střední), takže bych k němu v životě nešla
, ale je to moc příjemný člověk a slyším na něj všude samou chválu.
První dceru jsem rodila v Porubě a tam mne už nikdo v životě nedostane, na druhý porod se chystám na Fifejdy
Rodila jsem 2012 ve Vítkovicích a 2014 na Fifejdach. Spokojenost v obou, ale kdyby bylo nějaké potřetí, šla bych na Fifejdy. Možná to bylo i tím, že jsem byla druhorodicka, ale opravdu respektovali přání přirozeného porodu, nespěchali na mimino, sestry příjemné. Faktem ale je, že na PA Konečnou bych při porodu narazit nechtěla…
Ahoj holky,
chci prestoupit do Gynetu v Zabrehu.Jak jste spokojene a jak je to tam cenove, za co se plati a kolik?
diky
@marshmallow Perfektni
dohlizeli na me u obou tehotenstvi a nemam si nac stezovat.
Taky jsem moc spokojená, chodím tam tedy krátce, ale nikdy nebyl s ničím žádný problém. O deti se chceme začít snažit, tak snad půjde vše hladce.
Holky pokusím se obnovit kdy jste v gynetu dostali tehu prukazku? V kterém tt?
Zdravím chci se zeptat zda Vám Gynet pomohlo s miminkem. Nám to nějak nejde. Neberu antinu už několik let, přes rok se už nehlidame, brala jsem kyselinu listovou a dělala si o i ovulační testy. Ale prostě nic. Asi 2roky zpět jsem měla mimodelozni tehu a byl mi odstraněn pravý vejcovod, ale doktor říkal, že mimi normálně mít můžu. Přítel chce ať jdu na vysetreni právě tam. Tak se chci optat na vaše zkušenosti. Děkuji předem
![]()
Ahoj chci se zeptat zda některá z vas mela od Gynetu tehotenske balíčky a které ? ![]()
Zdravím maminky, chtěla jsem se zeptat, zda některá chodíte na gynekologii Gynet v Ostravě-Zábřehu a jak jste spokojené. Jde mi jen o názory. Sama tam chodím. Také bych se chtěla zeptat v kolikátém týdnu vás odesílali do porodnice, kde plánujete rodit. A poslední dotaz, ke které porodnici se přikláníte Fifejdy či Vítkovice. Rodila jsem ve Vítkovicích v roce 2011 a byla jsem celkem spokojená, až na některé sestry na šestinedělí. Děkuji za odpovědi.