Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
A jsem tu zas, v sobotu u mne doslo v 6tt ke spontannimu potratu, dnes kontrola, bez revize, dr mi doporucil gynex, ale moc nerozumim uzivani, rekl ze muzu uzivat hned, ale od soboty krvacim (od potratu) dnes uz tedy jen spinim, a nevim jestli muzu zacit brat hned, a pripadne za jak dlouho po zacatku uzivani dojde ms? A kdyz normalne nemam ovulaci, jestli bude.. Mam cykly kolem 100 dni, a bez ovulace, a tak dlouho cekat nechci
Jj, můžeš hned a po 3 týdnech dělat pauzu. Jak bude tělo reagovat, to je těžko říct…mně na nepravidelný cyklus spíš pomohla hormonální jóga.
@P4ja píše:
Jj, můžeš hned a po 3 týdnech dělat pauzu. Jak bude tělo reagovat, to je těžko říct…mně na nepravidelný cyklus spíš pomohla hormonální jóga.
Dekuji, takze ikdyz nejsem 1. DC tak muzu brat? A vlastne krvaceni po potratu neni pocitano jamo ms, ne? Takze to nevadi? Dekuji ![]()
@Anonymní píše:
A jsem tu zas, v sobotu u mne doslo v 6tt ke spontannimu potratu, dnes kontrola, bez revize, dr mi doporucil gynex, ale moc nerozumim uzivani, rekl ze muzu uzivat hned, ale od soboty krvacim (od potratu) dnes uz tedy jen spinim, a nevim jestli muzu zacit brat hned, a pripadne za jak dlouho po zacatku uzivani dojde ms? A kdyz normalne nemam ovulaci, jestli bude.. Mam cykly kolem 100 dni, a bez ovulace, a tak dlouho cekat nechci
Taky jsem v loňském roce měla cykly 100 a více dní a v prosinci ukončené zamlklé těhotenství. Od té doby beru gynex a nosifol. První cyklus měl 46 dnů, druhý 35 a tento bude delší cca 50 dnů. Gynex můžeš brát hned, ale kdy se něco zlepší ti nikdo nepoví
Je možné, že kvůli hormonální změně způsobené těhotenstvím, by se mi to upravovalo i bez toho všeho a tak i tobě. Tento cyklus mi furt ovu nepricházela, nasadila jsem ještě homeopatika a ovu je tady ![]()
@jaaaninda píše:
Taky jsem v loňském roce měla cykly 100 a více dní a v prosinci ukončené zamlklé těhotenství. Od té doby beru gynex a nosifol. První cyklus měl 46 dnů, druhý 35 a tento bude delší cca 50 dnů. Gynex můžeš brát hned, ale kdy se něco zlepší ti nikdo nepovíJe možné, že kvůli hormonální změně způsobené těhotenstvím, by se mi to upravovalo i bez toho všeho a tak i tobě. Tento cyklus mi furt ovu nepricházela, nasadila jsem ještě homeopatika a ovu je tady
Dekuji, a preji teda i Tobe stesti ![]()
@Majdalenka952 píše:
Dekuji, takze ikdyz nejsem 1. DC tak muzu brat? A vlastne krvaceni po potratu neni pocitano jamo ms, ne? Takze to nevadi? Dekuji
Gynex nejsou hormony, takze uzivani vubec nesouvisi s ms cyklem.
@Majdalenka952 i tobě hodně štěstí, ať se ti to brzo upraví a zadaří se ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.