Antikoncepce a antibiotika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.6.14 11:34

HA+antibiotika....

Ahoj, chtěla bych se zeptat - dá se dělat ještě něco krom modlení se, když beru HA, ale současně teď i antibiotika a bohužel proběhl nechráněný styk? Dá se použít ještě jednorázová pilulka…vrtá mi to v hlavně, ještě to nění 24h…ale při té HA další hormony? Jsem rozvedená se 2 dětmi, opravdu by těhotenství nešlo a ani bych momentálně neměla hotovost na radikální řešení, nehledě vůbec, že bych něco takového nerada připustila :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.14 11:36

…ještě doplňuji, že včera došlo ke styku odpoledne a večer jsem měla první den pauzy (nabraní HA)…tzn. že bych měla mít do 4 dnů „MS“…mátě někdo nějaou zkušenost s takovou situací? :zed:

• Citovat
  • Upravit
4465
6.6.14 12:22

No nejen, že teda ATB narušují braní HA, ale jelikož ti jejich braní zasahuje do pauzy, nebudeš chráněná celé další plato. Tak na to mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
6.6.14 13:11

:-o jak to? O tom jsem nikde nic nečetla - myslím o té návaznosti neúčinnosti po dobrání antb. (?) To si tedy taky musím ohlídat - tímhle jsem se nikdy neřídila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.14 10:38

terulinna

Dobry den chtěla jsem se zeptat když jsem vynechala peasky antikoncepce od startu jsem si zala co hned jsem dostala menstrulace ale pak jsem 1 vynechala ale ten se vyhodila a zala jsem druhej a ten treti den sem znova zapomněla a to jsem spala přítelem a nedaval bacha mohly ale pak sem si uz vzala mohli by ste mi poradit nemusi se nic stat ne dekuji pomoc te mi dej te mi radu dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí