Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
…ještě doplňuji, že včera došlo ke styku odpoledne a večer jsem měla první den pauzy (nabraní HA)…tzn. že bych měla mít do 4 dnů „MS“…mátě někdo nějaou zkušenost s takovou situací? ![]()
No nejen, že teda ATB narušují braní HA, ale jelikož ti jejich braní zasahuje do pauzy, nebudeš chráněná celé další plato. Tak na to mysli…
jak to? O tom jsem nikde nic nečetla - myslím o té návaznosti neúčinnosti po dobrání antb. (?) To si tedy taky musím ohlídat - tímhle jsem se nikdy neřídila ![]()
Dobry den chtěla jsem se zeptat když jsem vynechala peasky antikoncepce od startu jsem si zala co hned jsem dostala menstrulace ale pak jsem 1 vynechala ale ten se vyhodila a zala jsem druhej a ten treti den sem znova zapomněla a to jsem spala přítelem a nedaval bacha mohly ale pak sem si uz vzala mohli by ste mi poradit nemusi se nic stat ne dekuji pomoc te mi dej te mi radu dekuju
Ahoj, chtěla bych se zeptat - dá se dělat ještě něco krom modlení se, když beru HA, ale současně teď i antibiotika a bohužel proběhl nechráněný styk? Dá se použít ještě jednorázová pilulka…vrtá mi to v hlavně, ještě to nění 24h…ale při té HA další hormony? Jsem rozvedená se 2 dětmi, opravdu by těhotenství nešlo a ani bych momentálně neměla hotovost na radikální řešení, nehledě vůbec, že bych něco takového nerada připustila