HA a pripadny prujem

809
30.1.07 09:08

HA a pripadny prujem

Ahoj,
mam dotaz, ktery sem asi primo nepatri, ale rada bych znala vase nazory nebo zkusenosti.
Zacinam brat ted pul roku po porodu HA Logest. Predtim jsem ji brala osm let a vzdy vsechno v poradku, ale ted se mi bohuzel uz druhy mesic po sobe stalo, ze jsem mela zhruba 2 hodinky po poziti prasku prujem /spise dietni chyba nez-li vir.onem./. V letaku to popisuji dost rozdilne, varuji pred tim, ale uvadi ze tezsi prujem atd. No zkratka-myslite, ze se prasek stihne za ty zhruba 2 hod. vstrebat? Nebo si radeji davat zbytek mesice pozor? Bohuzel se mi to stalo uz druhy mesic po sobe, takze tim padem mam pocit, ze ty prasky vubec nemusim brat a budu na tom stejne… 8O Tehotenstvi by byl pro nas dost problem, kdyz ted mame maly mimi… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
751
30.1.07 11:15

Ahojky, taky jsem dřív bralal Logest. Četla jsem, že pokud je průjem po čtyřech hodinách od doby, co sis vzala prášek, tak to nevadí. Když je to kratší doba, tak by sis měla vzít další prášek, abys neotěhotněla. Já se tím řídila a všechno ok. Dvě hodiny je ale podle mě málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
30.1.07 14:48

u HA se nejedna jen o vsterbani, je potreba aby se ve streve nejdrive premenila a pak se az muze vstrebat takze prujem to muze ovlivnit myslim i po 4hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí