HA Azalia a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
16.6.11 11:42

Tak to jsem teda jako nevedela,ze kdyz si vezmu prasek treba o hodinu dyl nez normalne,ze nejsem chranena???Jako dost casto jsem si prasek vzala o hodku nebo dve dyl a nebo treba az druhy den rano a dobry :) tak mam asi stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.6.11 12:39
Pajule22 píše:
Tak to jsem teda jako nevedela,ze kdyz si vezmu prasek treba o hodinu dyl nez normalne,ze nejsem chranena???Jako dost casto jsem si prasek vzala o hodku nebo dve dyl a nebo treba az druhy den rano a dobry :) tak mam asi stesti :)

Nemusíš to brát přesně na hodinu :mrgreen: Jako je to lepší, ale když si vezmeš prášek o pár hodin dýl než obvykle, nic se neděje. Koukni do příbalového letáku, teď nevím přesně, ale myslím, že se toleruje 12 hodin bez ztráty účinnosti.
Já jsem brávala vždycky před spaním, takže někdy v 9 někdy ve 12 a neotěhotněla jsem :-D

• Citovat
  • Upravit
9079
16.6.11 14:32

Mě na to upozorňovala Dr. Já beru cerazette, ale je to úplně stejné složení jako azalia.
Ale teď jsem si četla příbalák na netu, tak teda nevím proč mě na toupozoňovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
16.6.11 18:22

no doufám že to není jako cerazzete, s tou jsem otehotněla a je pravda že jsem ji brala nekdy v 6 hod nekdy v 9… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.6.11 19:41
freeonit píše:
no doufám že to není jako cerazzete, s tou jsem otehotněla a je pravda že jsem ji brala nekdy v 6 hod nekdy v 9… :think:

Ano, je to úplně stejné. mají stejnou gramáž a stejné složení. Tak asi proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
16.6.11 19:51

nj,tak ja beru vetsinou v sedm vecer,ale dost casto se stava,ze ji vezmu az treba v devet a nekdy az druhy den rano :) zatim je to ale OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.6.11 20:31
Pajule22 píše:
nj,tak ja beru vetsinou v sedm vecer,ale dost casto se stava,ze ji vezmu az treba v devet a nekdy az druhy den rano :) zatim je to ale OK :)
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
16.6.11 20:37

Já to měla na chlup stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
16.6.11 20:42
audik píše:
Tak já taky začala brát hned po šestinedělí a MS jsem dostala až za rok když jsem ji brát přestala. Žádný špinění, žádný přírůstek na váze, nic. Chuť na sex je myslím pořád stejně velká. Takže za mě spokojenost!

Já to měla na chlup stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
16.6.11 21:02

Dobrý den,

já bych se jen chtěla přidat s tím, že mám jedno platíčko Azalie navíc. Přešla už jsem na jinou HA. Pokud by měl někdo zájem, písněte. Prodám ho za 100,–

Jinak já jsem s Azalií byla max. spokojená. Brala jsem ji při kojení a super. Žádné krvácení nic. Paráda. Ale jakmile jsem přestala kojit, tak hned jsem začala menstruovat a to po 14 dnech se opakovalo. Tak právě přecházím na jinou HA. Dr. mi říkala už na začátku, že až dokojím, tak se to pravděpodobně rozjede a tak se i stalo.

Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deny..
21.10.11 11:51

Trombóza a Azalia

Ahoj.Má někdo zkušenost s Azalií, kdo je trombofilik??Gynekolog mi doporučil Azalii a Cezarette.Původně jsem chtěla Nitro. tělísko, ale řekl mi, že když jsem nerodila, nešlo by zavést..Jen bych potřebovala jestli má nějaká trombofilička zkušenosti s Azalií nebo s Cezarette? Je to pro mě jedinná možnost..Krémům nedůvěřuji a kondomy jsou mi nepříjemné.Děkuji předem za odpověd! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14871
21.10.11 11:56
bertík28 píše:
Tak chránit se musíš ještě týden. A musíš jí brát opravdu ve stejný šas. Jakmile si ji vezmeš déle než hodinu hrozí další těhu. Já kojím a zatím nešpiním. Ale po ukonení kojení chci přejít k té své staré.
Než jsem jí začala brát, tak jsem chutě měla, ale psk najednou zmizeli a nejsou.
Pokud už nebudeš kojit, tak jsem ji dobrala a pak si zašla pro jinou.
3 měsíce není zas tak dlouhá doba.

Ve stejný čas?? je tam přeci stejná tolerance jako u jiných antikoncepcí, a tj 12hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
21.10.11 11:59
bertík28 píše:
Mě na to upozorňovala Dr. Já beru cerazette, ale je to úplně stejné složení jako azalia.
Ale teď jsem si četla příbalák na netu, tak teda nevím proč mě na toupozoňovala :nevim:

No mě upozrňoval doktor na ten přesný čas taky, ale bylo to spojeno s tím, že pokud se to nebere ve stejnou dobu, taky bys mohla začít špinit, takhle mi to řekl můj gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.10.11 11:59

Nerekla bych,ze se musi brat vzdy ve stejny cas,ja ji brala skoro 2 roky a kolikrat jsem ji vzala i o par hodin dyl a neotehotnela jsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.10.11 12:05
Deny.. píše:
Ahoj.Má někdo zkušenost s Azalií, kdo je trombofilik??Gynekolog mi doporučil Azalii a Cezarette.Původně jsem chtěla Nitro. tělísko, ale řekl mi, že když jsem nerodila, nešlo by zavést..Jen bych potřebovala jestli má nějaká trombofilička zkušenosti s Azalií nebo s Cezarette? Je to pro mě jedinná možnost..Krémům nedůvěřuji a kondomy jsou mi nepříjemné.Děkuji předem za odpověd! :mavam: [/

jsem trombofolik, dr mi po porodu rekl,ze muzu mit tyto pro kojici,ze to nevadi,osattni me zrazovali,takze asi rok jsem to brala,potom jsem zacala mi problem se spinenim a porad mi prislo,ze me boly lytka a mela jsem pocit,abych nemala trombozu,tak jsem to nakonec vysadila…
ale v letaku je napsano,ze se to pri prodelane tromboze nemuze,tak nevim,dr tvrdil,ze to muzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí