HA Azalia a zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4258
21.10.11 12:05
Deny.. píše:
Ahoj.Má někdo zkušenost s Azalií, kdo je trombofilik??Gynekolog mi doporučil Azalii a Cezarette.Původně jsem chtěla Nitro. tělísko, ale řekl mi, že když jsem nerodila, nešlo by zavést..Jen bych potřebovala jestli má nějaká trombofilička zkušenosti s Azalií nebo s Cezarette? Je to pro mě jedinná možnost..Krémům nedůvěřuji a kondomy jsou mi nepříjemné.Děkuji předem za odpověd! :mavam: [/

jsem trombofolik, dr mi po porodu rekl,ze muzu mit tyto pro kojici,ze to nevadi,osattni me zrazovali,takze asi rok jsem to brala,potom jsem zacala mi problem se spinenim a porad mi prislo,ze me boly lytka a mela jsem pocit,abych nemala trombozu,tak jsem to nakonec vysadila…
ale v letaku je napsano,ze se to pri prodelane tromboze nemuze,tak nevim,dr tvrdil,ze to muzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deny..
21.10.11 12:46
Valli píše:
Deny.. píše:
Ahoj.Má někdo zkušenost s Azalií, kdo je trombofilik??Gynekolog mi doporučil Azalii a Cezarette.Původně jsem chtěla Nitro. tělísko, ale řekl mi, že když jsem nerodila, nešlo by zavést..Jen bych potřebovala jestli má nějaká trombofilička zkušenosti s Azalií nebo s Cezarette? Je to pro mě jedinná možnost..Krémům nedůvěřuji a kondomy jsou mi nepříjemné.Děkuji předem za odpověd! :mavam: [/jsem trombofolik, dr mi po porodu rekl,ze muzu mit tyto pro kojici,ze to nevadi,osattni me zrazovali,takze asi rok jsem to brala,potom jsem zacala mi problem se spinenim a porad mi prislo,ze me boly lytka a mela jsem pocit,abych nemala trombozu,tak jsem to nakonec vysadila…
ale v letaku je napsano,ze se to pri prodelane tromboze nemuze,tak nevim,dr tvrdil,ze to muzu…

Trombózu jsem ještě neprodělala, jen mi to zjistily v krvi..Vůbec nevím, zda si mám Azalii nebo Cezarettu zakoupit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Deny..
11.11.11 20:20
Deny.. píše:
Valli píše:
Deny.. píše:
Ahoj.Má někdo zkušenost s Azalií, kdo je trombofilik??Gynekolog mi doporučil Azalii a Cezarette.Původně jsem chtěla Nitro. tělísko, ale řekl mi, že když jsem nerodila, nešlo by zavést..Jen bych potřebovala jestli má nějaká trombofilička zkušenosti s Azalií nebo s Cezarette? Je to pro mě jedinná možnost..Krémům nedůvěřuji a kondomy jsou mi nepříjemné.Děkuji předem za odpověd! :mavam: [/jsem trombofolik, dr mi po porodu rekl,ze muzu mit tyto pro kojici,ze to nevadi,osattni me zrazovali,takze asi rok jsem to brala,potom jsem zacala mi problem se spinenim a porad mi prislo,ze me boly lytka a mela jsem pocit,abych nemala trombozu,tak jsem to nakonec vysadila…
ale v letaku je napsano,ze se to pri prodelane tromboze nemuze,tak nevim,dr tvrdil,ze to muzu…
Trombózu jsem ještě neprodělala, jen mi to zjistily v krvi..Vůbec nevím, zda si mám Azalii nebo Cezarettu zakoupit :nevim:

Trombozu jsem také neprodělala, ale zjistili mi ji stejně jako tobě.. Gynekolog mi doporučil Azalii a také jsem si ji koupila..stoji 574,– a dneska jsem brala první pilulku..Tak uvidíme co z toho bude 8-)

• Citovat
  • Upravit
3
27.11.11 12:54

dobry den,chtela sem se zeptat nechala sem si napsat antikoncepci azalia a v pribalaku sem se docetla ze se bere prvni den menstruace..sem 4 mesice po porodu a jeste sem ji nemela mas s antikoncepci jeste cekat???dekuji za odpoved.ell :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
27.11.11 12:57

já ji začala brát hned, nečekala jsem na ms jelikož plně kojím a nemusela bych se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.11.11 12:58

Ja ji zacala brat 2 mesice po porodu a prvni tabletku jsem si vzala hned,plne jsem kojila,MS bych se nedockala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.11 12:59

no prave taky nevim jestli se dockam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.11 13:00

jee to vam dekuji za odpovedi,hnedkom si ju nasadim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.11.11 13:40

já ji brala taky hnedka na MS jsem nečekala. Ale musela jsem ji po 2měsících vysadit, nedělala mi dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
27.11.11 15:48

Já ji začala brát cca 5 měsíců po prvním porodu (plně jsem kojila), MS jsem pak neměla ještě asi dva měsíce, ale jak jsem ji dostala, tak jsem začala mít problémy. Azalia mi příliš nevyhovovala - špinění a krvácení mimo cyklus, tak jsem ji musela přestat brát. :roll:
Problémy hned zmizely, i doktorka řekla, že to bylo tou Azalií, že to prý patří mezi její časté nežádoucí účinky. Pak už jsem žádnou hormonální antikoncepci nebrala,spoléhali jsem se na kondom. Teď po druhém porodu taky nic neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.11 15:32

Ahoj,

já ji beru týden a něco a jsem teda zklamaná :-( Asi před pěti dny jsem začla krvácet a to fakt dost. Je to děsně nepříjemné. Zvažuju přestat ji raději brát, nž se třeba půl roku trápit s takovým krvácením, nebo myslíte, že to přejde? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5862
10.12.11 15:38

Já jsem měla podobné problémy jako ty a vydržela jsem to jen asi dva měsíce, Jestli Ti to přejde, nevím, mně se krvácení mimo cyklus nezlepšovalo, spíš naopak, tak jsem to vzdala a raději jsme se spoléhali na kondom. Za mě Azalia už nikdy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
10.12.11 15:47
Boudice23 píše:
bertík28 píše:
Mě na to upozorňovala Dr. Já beru cerazette, ale je to úplně stejné složení jako azalia.
Ale teď jsem si četla příbalák na netu, tak teda nevím proč mě na toupozoňovala :nevim:
No mě upozrňoval doktor na ten přesný čas taky, ale bylo to spojeno s tím, že pokud se to nebere ve stejnou dobu, taky bys mohla začít špinit, takhle mi to řekl můj gynekolog.

Teda to jsem netušila, tak proto jsem s ní asi byla tak nespokojená. Dostala jsem tuto antikoncepci po šestinedělí, Dr. mi řekla že to vypadá že už mi začne menstruace tak ať ji začnu brát. No něco šíleného, 10 dnů krvácení, pak špinění, 2 dny čistá a pořád tak na střídačku. Vydržela jsem to 4 měsíce a dost, teď 2 měsíce neberu nic a zatím jsem to nedostala. Ale přemýšlím, jestli je to opravdu tou hodinou, jestli to ještě nezkusit a opravdu dodržovat tu stejnou hodinu, jen zas nevím, kdy bych měla začít, když to od té době nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
10.12.11 15:58

Tak ja jsem ji zacala brat 2 mesice po porodu,po 14 ti dnech brani jsem dostala MS,byla docela silna a trvala asi 11 dni.Pak uz ale nic,plne jsem kojila a MS jsem mela tak jednou za 3 mesice.Brala jsem ji i rok potom,co jsem uz nekojila,ale MS jsem pak nemela 6 mesicu,tak jsem s ni skoncila a ted beru uz klasickou.
Ale jako ja s ni byla spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
5.1.15 13:05

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, kdo má zkušenost s dobráním HA Azalia, měla jsem tři platíčka, jela jsem je v kuse a třetí jsem dobrala ještě před Vánoci.. no a čekala jsem že do pár dní se dostaví MS, nedostavila se… Je toto normální nebo mám mít nějaké obavy, nechci si hnedka letět pro těhotenský test.. Je pravda, že někdy jsem si vzala pilulku déle.. párkrát se mi to podařilo :roll: :oops: Děkuji za odpovědi všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí