Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
myslíě,že když ji obleču jako do kočáru a do kombinézy, dám do vaku a pod bundu,že to bude ok??
karlle píše:
myslíě,že když ji obleču jako do kočáru a do kombinézy, dám do vaku a pod bundu,že to bude ok??
pod bundu bych díztě blékla jako sebe pod bundu. Budeš ho hřát vlastním tělem, teplo bude společné a budeš mít jasno, jak mu je.
Holky, my používali hacku skoro 7 měsíců, defacto od porodu. Malý v ní vždycky usnul (jinak pořád řval), postupem času jsme ale museli čím dál víc uhoupávat a to i v noci, když se malý vzbudil a zjistil, že je někde jinde
. Takže to u nás poslední měsíc vypadalo tak, že jsme 20minut uspávali v hacce, pak přenesli do postýlky a za noc byl syn snad 10× vzhůru a šel znovu do hacky. V 7 měsících jsem usoudila, že je již dost velký na to, aby se naučil usínat sám. Za 3 dny se naučil usínat sám (občas si ještě pár minut poplače), ale spí krásně, v noci se budí max. 2×. Takže pro miminko je to určitě dobré, ale větší dítě bych už naučila usínat v postýlce.
No my to máme jasně rozdělené, že přes den spí v hacce a na noc v postýlce vedle postele naší. Od cca 3 měsíců ji před nočním spaním nehoupu vůbec, pustím kolotoč a funguje to. Usíná sama ještě rychleji než v hacce. ![]()
Ahoj, taky jsme poridili pro nasi holcicku hacku. Upevnili jsme ji do stropu nad gauc, ale mam problem ze i tak je celkem vysoko nad gaucem a spatne se mi do ni dite uklada. Nemate tip jak bezpecne zaveseni snizit? Predem diky ![]()
My jsme pořídili v Obi řetěz, máme to tak půl metru nad zemí a drží to ![]()
Ahoj, já jsem celé koupila v http://www.branakdetem.cz/…kem-pech.htm a tam bylo i lanko, takže máme asi tak 30cm nad zemí. Ale pokud máte vysoký strop, tak se asi musí koupit delší lanko. Zkus jim do obchodu napsat, třeba by to šlo objednat.
Diky moc za tipy, a to lanko nebo retez mame umistit mezi ocko ve stropu a prvni karabinu nebo az pod pruzinu?
Nene, normálně očko do stropu, na to řetěz a na řetěz tu pružinku:)řekla bych že je to pevnější než lanko, ale pokud je nějaky zátěžovy tak klidně ![]()
My máme lanko a na něm pružinu. to lanko bylo přímo u hacky, takže předpokládám, že zátěžové
zatím drží i našeho 16m syna. asi by to mělo být v návodu
Dámy
moc děkuji za rady. Hacka je instalována a houpeme
. Malá ze začátku pláče, ale pak zabere, což byl účel
. Věřím že si časem přivykne a bude to i bez pláče.
Ráda bych oživila diskuzi a zeptala se, zda nevíte kde sehnat tu matraci z ovčí vlny do hacky, když nebyla součástí balení… Nikde ji nemůžu najít samostatně. Děkuji.
Dobrý den,
jak se, prosím, jmenuje/značka/ Vaše hacka? Popřípadě nebudete ji prodávat?
Děkuji
Kamila
Nemáte prosím nekdo fotku polštáře nebo něčeho co dáváte do hacky/hojdavaku, aby byla spaci plocha rovnější? Mala ma reflux a klubicko ji tezce nevyhovuje, je tam zmackla, mame tam matraci z lusků, kterou k hojdavaku prodávají. Dat jeste rychlozavinovacku nepomohlo.