Hacka - koupit pro neklidné půlroční dítě?

33
6.11.15 21:04

Hacka - koupit pro neklidné půlroční dítě?

Ahoj maminky, kdo má zkušenosti s hackou. Bohužel jsem se o ni dozvedela az ted, když má mala pul roku. mohla jsem si možná ušetřit desítky kilometrů po byte s mimcem v šátku s sumicim telefonem v ruce. Ale i ted sama neusne, jen u prsa, v manduce nebo v kočárku. V postýlce jen pláč. Vyuzili bychom ji ještě? Že bych ji tam uhoupala přes den nebo večer na noc. je to bezpečne? Nemuze vypadnout? Otaci se, začíná valet sudy. Bude se ji tam ještě vůbec líbit? Koupili jsme domu starý houpací kočár, a tam pláče a neusne. Tak abych zase jen nevyhodila peníze… díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
6.11.15 21:08

Za me ANO - syn v ni spaval zhruba od 4.mesice a dneska mam doma vazne nejstastnejsi batole v okoli :)

Je bezpecna a nedam na ni dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.11.15 21:17

Ségře holka málem vypadla když se dostala na bříško a šikovně se odstrčila a někde jsem četla že se hodí jen pro děti co se neotáčí na bříško, zeptala bych se výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.15 21:38

Já jsem ji dcery používala do cca 7 měsíců, potom jsem ji naučila usínat se mnou v posteli. Za mě teď už ne, měli jsme ji od 1 měsíce a díky tomu jsme přežili toto těžké uspávací období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
6.11.15 21:48

My využili do 10ti měsíců, za nás super. Zkuste společný spaní, děti nejsou naprogramovaný na spaní o samotě, bojí se té prázdnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
6.11.15 22:40

Jo, my spime spolu :srdce:. Ale že by třeba odpadlo večerní hodinový cucání prsa. nedejbože ze bych třeba mohla večer na chvíli někam vyrazit :dance: nebo uspat doma přes den.
Ale nevím, mala je dost živa, tak když někdo pisete, že dite málem vypadlo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
6.11.15 22:46

Za mě určitě, používala jsem ji skoro do roka. Ale samozřejmě se musí dítě dost hlídat, aby nevypadlo nebo se neuškrtilo až se bude snažit vylézt ven přes ty šňůrky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
7.11.15 06:33
@russy píše:
Jo, my spime spolu :srdce:. Ale že by třeba odpadlo večerní hodinový cucání prsa. nedejbože ze bych třeba mohla večer na chvíli někam vyrazit :dance: nebo uspat doma přes den.
Ale nevím, mala je dost živa, tak když někdo pisete, že dite málem vypadlo… :think:

Taky jsme to nechápali ale tý malý ještěrce se povedlo otočit se na bříško a nějakým záhadným způsobem se nožkama odrazit a i s tou matrací vyjet k tomu vyvýšenému okraji. 8o Naštěstí začala brečet když jí hlava a ručičky visely ven.
A ještě se jim povedlo že s malou praskla ta houpací pružina. Naštěstí tam švagr měl navázané lano jako pojistku tak se celá hacka zastavila asi 20 centimetrů nad zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.11.15 08:22

@CokeLady to je taky dobrý nápad, vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.11.15 08:22

@CokeLady to je taky dobrý nápad, vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
7.11.15 13:06

Prave jsem složila svého spiciho 20m syna z manducy po procházce po chodbě s sumicim iPadem v ruce, takze vím, o čem mluvíš :D. hacku jsme taky zkoušeli, ale usinat v ni jenom, kdyz byl menší, cca do toho pul roku, pak tam uz usnul jenom občas. Pokud si hacku porodíš, je dobre ji zavedil nad manželskou postel a pak se nic nestane, i kdyz by mimo vypadlo. Rozhodne ale doporucuju časem najít jiný způsob usina mi, at nedopadnes jako ja :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
7.11.15 13:16

My jsme zavazali klasicke prosteradlo - uzle v rozich postylky. Pod prostredek ( nejnizsi cast jsme dali polstar tak, ze kdyz sme do prosteradla syna dali, tak se zadeckem lehce opiral o prosteradlo ). Matraci pstylky jsme meli v horni pozici. Popisuje to v knizce Kleidonova. Udelali jsme to v 5. mesici a spal tak asi mesic. Pak uz se zacal pretacet apod. a bala jsem se, ze vypadne. Ten mesic spal nadherne - nemel sanci nijak v postylce cestovat. Kolikrat spal celou noc v kuse, coz jsem od te doby nezazila a to mam skoro triletaka.
Kdyz jsme pak dali matraci do dolni pozice, tak uz neslo prosteradlo zavazat tak, aby v nem nebyl moc prohnuty. Takze za me o toho jsi s prosteradlem - nic to nestoji, a tak i kdybys to mela jen vyzkouset, tak je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí