Háčkované bavlněné čepičky
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Už jsem si koupila háček 3ku a jedno klubko
Tak jsem zvědavá, kdy něco dám dohromady
už jsem si našla návod na mmb, tak pojedu podle toho, akorát si to vytisknu, protože když jsem s malým doma, tak jde po počítači jak po uzeném, takže s ním se to nedá
A když to budu mít na papíru, tak ho to nebude zajímat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kamak píše:
Už jsem si koupila háček 3ku a jedno klubkoTak jsem zvědavá, kdy něco dám dohromady
už jsem si našla návod na mmb, tak pojedu podle toho, akorát si to vytisknu, protože když jsem s malým doma, tak jde po počítači jak po uzeném, takže s ním se to nedá
A když to budu mít na papíru, tak ho to nebude zajímat
Tak přeji ať se dílo podaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky poraďte jakou barvu bambulí byste udělaly na tuto čepičku(budou nahoře v rozích)? je to dárek pro miminko, jehož rodiče neví pohlaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
milé háčkařky potřebovala bych poradit jak háčkovat dvojitě, já to nikde nenašla
a sama na to nemůžu přijít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pevam A co myslíš tím dvojitě?
Máš nějaký návod, nebo obrázek? Nevím, co myslíš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no když jsou třeba návody na mimibazaru tak se tam občas vyskytne - háčkovat dvojitě… například tady http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tohle, já už vymýšlela nějaké zběsilosti se dvěma háčkama a tak ![]()
Jen vezmeš dva konce klubka najednou a háčkuješ dvojitou přízí - takže dvakrát tak tlustou…
Zrovna u té slunečnice jde vidět, že ta příze je ze dvou klubek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet píše:
Jo tohle, já už vymýšlela nějaké zběsilosti se dvěma háčkama a takJen vezmeš dva konce klubka najednou a háčkuješ dvojitou přízí - takže dvakrát tak tlustou…
Zrovna u té slunečnice jde vidět, že ta příze je ze dvou klubek.
jo aháááááááá
já věděla že v tom bude nějaká blbost
dvě klubka mě nenapadly… díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač, ať se daří ![]()
Já mám teď k dispozici takové zbytky nití do pletacích strojů nebo k čemu to bylo, tak háčkuju i „sedmitě“ třeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
už zase potřebuji poradit
háčkovat už umím a teď bych se chtěla naučit plést… shlédla jsem zběžně pár návodů-videí akorát nevím jaké pro začátek pořídit jehlice a příze… Pipet vím že zrovna ty i pleteš
a ještě kolik je tak spotřeba na šálu pro dospělého? nějakou akorát, ani né dlouho a né moc krátkou… díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, prosím vás potřebovala bych poradit. Uháčkovala jsem dcerce čepičku z příze Catania 100% bavlna, na několikátý pokus se mi povedla, úplně krásně jí sedla na hlavu. Ale měla jí venku jen jednou a strašně moc se vytáhla. Nevíte jak tomu příště předejít? Mám tady už 2 nová klubka přízí a teď se bojím, aby to nedopadlo úplně stejně. Háčkovala jsem z dlouhých sloupků, nic složitého.
Moc děkuju za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elísek22
Ja hackuji tak o 1,5cm mensi na obvod, cepky jsou pruzne.Kdyz cepicku namocis stahne se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@raga píše:
@Elísek22
Ja hackuji tak o 1,5cm mensi na obvod, cepky jsou pruzne.Kdyz cepicku namocis stahne se.
Děkuju za radu, příště zkusím udělat o něco menší a snad až se vytáhne, tak bude akorát
Tu první jsem namočila hned ráno a teď už se suší na sluníčku ![]()
Taky mě napadlo, jesli by celé klubko příze nešlo vyprat a pak už by se nemuselo ani smrskávat ani vytahovat…Ale nevím, jestli je to reálné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elísek22
To bych nedelala, vytahuje se to tim jak to maji na hlave, sundava se dava zpet.At se Ti to na tom slunicku nesisne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elísek22
Jeste bych rekla ze zalezi na hacku a jak utahujes.ze zacatku se mi to taky stavalo, ze jsem hackovala volneji tak se mi vytahovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit