Háčkované bavlněné čepičky
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
No to je pravda s tim sluníčkem, mám takovou hezky sytě růžovou, tak ať to nevybledne. Večer až Karinka usne, tak začnu tu novou čapku a zkusím mnohem víc utahovat. To mě nenapadlo, že by to mohlo být tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elísek22
Prave, slunko je na to previt.Sice to schne dele, ale na slunko nedavam.Zkus hackovat pevneji, ale ne zas moc.At se cepicka podari ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@raga Děkuju moc za radu
Už se těšim, až večer začnu tu novou čepičku a dám si na vše co jsi mi poradila pozor
Tak díky a hezký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vlada21 Jo ty vypadají super
Nám taky plete tchýně a moc hezký. Ale mně to nedalo a chtěla jsem se to naučit sama. Teď už mám za sebou druhé dílo a musim se pochválit
Na malé to vypadá hezky a pro mě je to večer u televize neskutečnej relax ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háčkovaná čepička - uvolnění po týdnu nošení
Ráda bych obnovila diskuzi na téma uvolnění čepičky po týdenním nošení…zda tomu nějakým způsobem se dá předejít, zda jak jsem četla po zhotovení vyprat, zda v pračce nebo v ruce raději, nebo zda lze do lemu čepičky všít nějakou elastickou připlétací nit, kloboukovou gumou… díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám tentýž problém… U nas háčkuje naše mamka a říká, že je to i vzorem. Některý prostě ujíždí.
Ale kloboukovka se tam určitě přidat dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se pokusit o svoji první čepici pro dceru, našla jsme tento návod: https://fizule71.blogspot.cz/…m-lemem.html
je opravdu blbuvzdorný? Jaká bude spotřeba z uvedených přízí?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek
Vypadá to hezky podrobně. Řekla bych, že jedno klubko postačí. Háčkovala jsem dvoubarevnou, převažovala modrá. Té zbylo málo, od druhé barvy dost. Ale kluk už má obvod 52.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet díky, ten obvod se měří jako čelenka - indián - přes čelo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek z tohoto návodu jsem začínala háčkovat a jsem extra blb ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
Chci se pokusit o svoji první čepici pro dceru, našla jsme tento návod: https://fizule71.blogspot.cz/…m-lemem.htmlje opravdu blbuvzdorný? Jaká bude spotřeba z uvedených přízí?
Díky
Návod je to pěkný, jedno klubko do obvodu 50cm postačí. Pokud ne, lze třeba okraj dokončit jinou barvičkou.
Obvod hlavy se měří kolem dokola nad ouško.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek píše:
Chci se pokusit o svoji první čepici pro dceru, našla jsme tento návod: https://fizule71.blogspot.cz/…m-lemem.htmlje opravdu blbuvzdorný? Jaká bude spotřeba z uvedených přízí?
Díky
Jj je to hodně ‚blbuvzdorný‘, jediný úskalí by mohlo být u základní misky, pak už fakt jen opakuješ DS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@bublinek z tohoto návodu jsem začínala háčkovat a jsem extra blb
A dostala si se i dál? Plánuju se to mu věnovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek háčkuju převážně čepičky, už jsem dělala i ušanky, čepice s obličejem medvídka včetně uší a teď se chystám na deku pro mimino. Jo a bezprstý rukavice, takový návleky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@bublinek z tohoto návodu jsem začínala háčkovat a jsem extra blb
já taky, tři roky zpátky
dneska už dělám i hračky, teď začínám dělat vlastní návody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit