Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no já ne, ale vím, že někdo si objednával a přišlo brzy, akorát v děsný krabici, ale v igelitu ((-: jak to mají, tak to si spíš zavolej. katka je taky fajn, a limone taky (-: ale pokud tam mají tu danielu, tak si vyber z ní. je úžasná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik já objednávala nedávno, přišlo to pěkně zabalené, ale trvalo to skoro 3 týdny
Ale příze fakt super, to jsem spokojená. Jak psala Aty, Panda je maximální, Nela je taky super, mám i Helu a ta je trošku jinak motaná (nevím jak to říct), je taková strukturovaná, ale fajn se z ní háčkuje. Fajn je i Katka, to je taková klasika.
Jinak gratulace k prvním objednávkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky a nějaký tip na letní čepičku, klobouček pro kluka?????:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem z Níťáren objednávala jednou. Objednala jsem Máju, tu nemám ráda ani trošku, je taková moc umělá, Baby, ta se mi taky moc nelíbila, hlavně barvy ve skutečnosti byly nějaké jiné než na PC
, a pak ještě Pandu a ta je úplně super
Z té jsem zrovna teď udělala klobouček pro malou :
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Madlo- ![]()
Tak já se na asi týden odloučím,dneska nastupuji s Kájou na operaci nožiček,tak hezky tvořte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty prosím tě nemáš návod na něco jednoduchého co bych mohla vyzkoušet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kali ahoj ((-: no pokud něco nehodí holky, tak já se po něčem popídím, ale až po stěhování ((-: jsme v plném proudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře.
Holky máte nějakej návod na něco jednoduchého pro začátečníky a kde se něco vytvoří?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kali píše:
Dobře.
Holky máte nějakej návod na něco jednoduchého pro začátečníky a kde se něco vytvoří?
a co to má být? čepička?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
a co to má být? čepička?
To je celkem jedno hlavne, aby z toho neco vzniklo a bylo to na cviceni;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… zkus tohle, jsou to dlouhé sloupky a opravdu zvládne každý
i když ze začátku to nebude tip top, ale stačí pak vypárat a začít znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… zkus tohle, jsou to dlouhé sloupky a opravdu zvládne každýi když ze začátku to nebude tip top, ale stačí pak vypárat a začít znovu
a trošku něco jinčího by nebylo? čepičku nemám na kom zkoušet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dělej pořád dlouhé sloupky a pak to obrať, budeš to mít jako pléd
šiš, jsi v 38. tt., než to trefíš, tak bude malý na světě
to nemyslím zle, já teď poslední čepičku párala třikrát, se mi pořád něco nezdálo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Tak dělej pořád dlouhé sloupky a pak to obrať, budeš to mít jako plédšiš, jsi v 38. tt., než to trefíš, tak bude malý na světě
to nemyslím zle, já teď poslední čepičku párala třikrát, se mi pořád něco nezdálo
Já už ji zkoušela, nebylo to nejhorší. čepičky pro malýho už mám uháčkované od Aty. Tak jsem myslela vyzkoušet si nějaký vzory a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit