Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahojík holky moje
Poradíte??? Háčkuju čepičku a vyšlo mi to takhle na houby a nevím jak to udělat, aby to bylo správně...... Mám oka na obvod hlavy, tak fakt nevím, jak to opravit........
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik já bych tu řadu celou upárala a jak začínáš, tak ne hned těmi řo jako náhradu za DS, ale pevnými oky bych si doháčkovala na začátek jakoby toho vzorečku, tzn, uděláš (snad počítám správně) po ukončení řady 1 Po do jednoho očka předchozí řady, 1PO do druhého očka předchozí řady a pak 1DS jak máš ten vzoreček (myslím, že to jsou celkem 3 DS do třech oček a dál pokračuješ podle předpisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzi nemáš zač, hlavně, že se ti to podle mého „návodu“ podařilo, že byl pochopitelný ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík holky
Tady je ale nějak mrtvo - no určitě všechny háčkujete, co???
Já se teď pustila do ponča, tak jsem zvědavá, jak to dopadne… Jinak přikládám fotečku čepiček, který jsem dělala na zakázku - moje první zakázka - tak snad se budou líbit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuziiii čepičky moc krásné
Já už asi 14 dnů dělám svetřík, pořád párám a začínám od znova, protože se mi nějak nezdá, ale i tak mě to docela baví
Těším se na pončo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuziiiiku-krásné čepky, já se snažím doplést druhý svetr a mezitím tu mám jednu vestu pro půlroční slečnu, takže pracuji na ní, mám už záda a ještě předek a bude v kupě, snad brzy, dělám ji 3 den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky já jsem na dovce. Dokončila jsem dvě jarní capky a teď dělám na střídačku ten prehoz a vysivam abecedu. Fotky cepicek vám pošlu příští týden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky prosím poradíte jak udělat oválky na pusinu a obličej, já si s tím návodem nevím rady:(( moc děkuju!! http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vercaa udělala bych kouzelnou smyčku a do ní KS počet podle příze a podle toho jak je potřebuješ velké…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď dělám hlavně patchwork, ale tady výtvory super. Dodělala jsem teď jednu holčičí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek téda patchwork!! nádhera… já nemám na šití buňky, takže smekám
A tady moje první bavlněné jarní čepičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit