Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
5.6.12 09:54

@Barushe no děkuji ((-: ale zatím z ní ještě moc není ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
5.6.12 12:38

Ahojík holky moje :kytka: Poradíte??? Háčkuju čepičku a vyšlo mi to takhle na houby a nevím jak to udělat, aby to bylo správně...... Mám oka na obvod hlavy, tak fakt nevím, jak to opravit........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.6.12 12:43

@zuziiiiik já bych tu řadu celou upárala a jak začínáš, tak ne hned těmi řo jako náhradu za DS, ale pevnými oky bych si doháčkovala na začátek jakoby toho vzorečku, tzn, uděláš (snad počítám správně) po ukončení řady 1 Po do jednoho očka předchozí řady, 1PO do druhého očka předchozí řady a pak 1DS jak máš ten vzoreček (myslím, že to jsou celkem 3 DS do třech oček a dál pokračuješ podle předpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
5.6.12 12:47

@Aty Ty jsi úžasná… Děkuju moc a jdu to hnedle zkusit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.6.12 12:48

@zuziiiiik zuzi nemáš zač (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
5.6.12 13:58

@Aty Ještě jednou moc díky, povedlo se :kytka: Jsi moje spása :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.6.12 14:37

zuzi nemáš zač, hlavně, že se ti to podle mého „návodu“ podařilo, že byl pochopitelný ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
19.6.12 12:29

Ahojík holky :mavam: Tady je ale nějak mrtvo - no určitě všechny háčkujete, co??? :dance: Já se teď pustila do ponča, tak jsem zvědavá, jak to dopadne… Jinak přikládám fotečku čepiček, který jsem dělala na zakázku - moje první zakázka - tak snad se budou líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
19.6.12 15:59

Zuziiii čepičky moc krásné :potlesk: Já už asi 14 dnů dělám svetřík, pořád párám a začínám od znova, protože se mi nějak nezdá, ale i tak mě to docela baví :-) Těším se na pončo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
20.6.12 07:23

Zuziiiiku-krásné čepky, já se snažím doplést druhý svetr a mezitím tu mám jednu vestu pro půlroční slečnu, takže pracuji na ní, mám už záda a ještě předek a bude v kupě, snad brzy, dělám ji 3 den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
20.6.12 15:32

Ahojky holky já jsem na dovce. Dokončila jsem dvě jarní capky a teď dělám na střídačku ten prehoz a vysivam abecedu. Fotky cepicek vám pošlu příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
21.6.12 08:16

holky prosím poradíte jak udělat oválky na pusinu a obličej, já si s tím návodem nevím rady:(( moc děkuju!! http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
21.6.12 20:25

@Vercaa udělala bych kouzelnou smyčku a do ní KS počet podle příze a podle toho jak je potřebuješ velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.6.12 20:29

Já teď dělám hlavně patchwork, ale tady výtvory super. Dodělala jsem teď jednu holčičí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
25.6.12 06:25

@kozisek téda patchwork!! nádhera… já nemám na šití buňky, takže smekám
A tady moje první bavlněné jarní čepičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...