Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@goldenka píše:
@lenulina1979 hodně čepiček na prodej je na MMB, Fler. Já si naopak myslím, že dneska už háčkuje na zakázku každá druhá, že se to ani nevyplatí. Je s tím tolik práce a pak to člověk prodá za 150.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 v kamenných obchodech jsem ji viděla jen párkrát, ale net je toho zahlcenej. Uvažovala jsem něco háčkovat na zakázku na přilepšenou, ale když si vezmu že čepičku dělám týden, dám cca 70Kč do materiálu a potom si za ni řeknu 150korun
Radši jsem to hned zavrhnula. Tímto tempem by jsem dřív přišla o nervy než zbohatnula ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka tak já na zakázku sem tam háčkuju (-:, ale je to fakt o té zábavě ((-: a jinak k té rychlosti, to je vždy v začátcích ((-: teď už určitě jednu čepičku týden nedělám (-: max. dvě hodiny, když můžu jet v kuse ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty Jo jasně, tak ty jsi profík, ale mě to trvá věčnost, mě se to fakt na zakázku nevyplatí. Možná kdyby mě to odsejpalo jako tobě, ale i tak je to hlavně o zábavě než o výdělku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka goldenko, začínala jsem na čepičce měsíčně od kamarádek, takže zábava za 150,– Kč. hrála jsem si a učila se, pak to bylo víc před vánoci, takže fakt háčkování od rána do večera, stále jsem byla pomalá jak šnek, žádná sláva ((-: párala jsem téměř neustále. no cca letos v únoru už jsem viděla, že jsem nejenom rychlejší, ale že už to mám tzv. v oku a tudíž už nepářu. A jinak nemám horentně moc zakázek, pár do měsíce, dělám to pro zábavu (-: i penízky se hodí. Mám naštěstí štěstí na velmi solidní cenu za super vlnu, takže i ceny u mě nejsou kdovíjak vysoké… a jinak je to o té zábavě, o tom žádná ((-: jsem závislá na háčku, ale nebaví mě to tu hromadit pro děti, které to nejsou schopné unosit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
tak první háčkovaná čepička je na světě, děkuju za rady… nakonec jsem začala podle videí na youtube, jak jste tu psalu, čepička není nic moc, ale je dělaná pro syna s láskou a tak mu snad bude slušet… malej spinká tak až nebude spát tak nafotím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 náhodou je parádní, já dělal první tři a byli celý šišatý než jsem na to přišla. Tak ještě pár čepiček a budeš profík.
Blíží se zima, teď se čepic užije hodně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nejdřív tak hodinu háčkovala a párala.. pak až mě to už docela šlo tak čepička zabrala tak 3 hodiny
, ale doufám že jednou budu umět háčkovat ty umělecký díla… to co je k vidění na youtube a MMB je boží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 Tak já háčkuji čepičku tak týden, ale malej má hlavu jako tříletý dítě velikostí a háčkuji háčkem 2,5. Jen chvilku po večerech. Jinak hodně uměleckýho dělají ty aplikace a ty nejsou tak těžký, jen na to přijít. Mě teda trvalo tak dva měsíce než jsem uháčkovala první čepku, neuměla jsem totiž ani udělat to základní oko, pořád jsem koukala na you tube furt mě to nešlo
Předtím jsem nikdy neháčkovala, takže jsem vůbec nevěděla co s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 Jsi šikulka - jako první dílo je to mooooc pěkný
Souhlas s goldenkou - za chvíli budeš profík ![]()
Já hážu pár svých z poslední doby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.nitarna.cz/detail.html?… @lenulina1979 jak nic moc, je krásná ((-: a syn taky (((-: jsi moc šikovná, však budou další a stále hezčí a hezčí ((-:
@Vercaa verčo no já kupuji bambusovou přízi panda z Níťáren třebová. odkaz se mi nedá zkopírovat hned za text, je tedy jako první nahoře. tak já taky přidám něco z posledního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ája 35 píše:
@lenulina1979 Jsi šikulka - jako první dílo je to mooooc pěkný![]()
![]()
Souhlas s goldenkou - za chvíli budeš profík
Já hážu pár svých z poslední doby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit