Háčkovaná zvířátka
- Fotoalbum (59)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@bara 1 no sem psala že to dělám proto že mě to baví ne proto abych na tom vydělala:o) pokud nechceš udělat 20 zvířátek tak to neřeš, jednou třeba budu něco potřebovat já:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik na inspiraci doporučuji zaregistrovat se na ravelry.com, pokud zvládáš aspoň minimálně AJ (možná by stačil překladač
)
Je to komunita 3 milionů háčkujících a pletoucích lidí, zdarma dostupných návodů na háčkovaná zvířátka je tam přes 1000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš tie sú krásne ![]()
Je ťažké háčkovať?
Viem, že asi blbá otázka, ale tiež by som to rada vedela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deborah To je z ravelry, abych tu nevzbuzovala dojem, že jsou moje!
Myslím, že háčkovat těžké není, aspoň takové ty základní věci ne. Sama jsem se to učila někdy v 10 - 12 a pak jsem produkovala šílené dečky, na které byla moje maminka hrdá.
Jestli umíš AJ (stačí trošku), tak zkus kouknout třeba na tutorialy na Dropsu nebo si něco vygoogli na youtube (já se na youtube učila plést
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háčkovat není těžké, jsem samouk a zvládla jsem i šmouly podle návodu z mimibazaru. Ty zvířátka nebo postavičky, to se dělá většinou jen krátkými sloupky a když je dobrý návod, tak to jde samo. Teda je pravda, že Šmoulinku jsem dělala skoro týden, ale já jsem pomalejší a dělala jsem jen po večerech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš tak už mám zaregistrováno a zítra se do nečeho pustím:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik
Doufám, že se ti tam bude líbit, mně připadá ta komunita úžasná a velice vlídná. Kdybys mě tam chtěla do přátel, tak pošli do SZ nick, ale jsem pletařka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik No nene!! Ten první koník je prostě nááádherný
Myslíš, že bych si u tebe mohla taky jednoho objednat? Holka má narozeniny v srpnu (takže času dost
) a koníčky miluje. I práci zaplatím, prosím prosím, smutně koukám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.google.cz/search?…. r_cp. r_qf.&bvm=bv.47244034,d. Yms&biw=1366&bih=677&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=xs-sUciNM4vTsgaB2oCAAg#facrc=_&imgrc=mKdOBmf_3S9tcM%3A%3BD3JcduQARZbzkM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg4.rajce. idnes. cz%252Fd0409%252F7%252F7305%252F7305087_6197c00008a899b4bdea10537b8b50c3%252Fimages%252FIMG_2480.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. rajce. idnes. cz%252Fa7305087%3B800%3B1200 já budu chtít rozhodně medvídka…líbí se i příteli
- Citovat
- Upravit
@bara 1 tak se hlásím, fotka né moc kvalitní, ale pro ilustraci stačí. Tenhle kocourek je mladého - má ho už rok a spí s ním, takže je kapánek pomuchlaný
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik já hledám inspiraci normálně na googlu, šupnu tam háčkovaná zvířátka a ono mi to najde varianty. Pak už jedu podle svého. Kdysi jsem na fleru koupila pár návodů od Kamlin a od toho se odrážím
základ je vesměs pořád stejný, takže podle koníka jsem dělala zebru, podle základu medvěda vznikla sova a pod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knihomyš jéééé, tak tohle jsem ani netušila… super, díky za tip, určitě se zaregistruju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit