Háčkovaná zvířátka

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8268
2.10.14 15:27

Taky plnim polštářem z jysku stojí 80 korun a naplníš s ním plno hraček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.10.14 15:28
@Teruna000 píše:
@martina.se já uvidím, jak mi to půjde :-D a prosím tě, jakou používáš přízi? Je jich tolik, že se v tom ztrácím

jsem amatér, ale na hračky se mi nejvíc osvědčila Kája nebo Lada :mrgreen: ta Kája má hodně barev, krásně drží - je ideální na větší hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
2.10.14 15:31

@kikinka7550 nemáš odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
2.10.14 15:32
@Teruna000 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu, čím vyplňujete ta zvířátka? Chtěla jsem se do toho pustit, ale nějak nevím, čím je vyplnit.

duté vlákno a silonkové ponožky :mrgreen: duté vlákno za pár korun z mimibazaru, nacpu ponožku do zvířátka, naplním, zašiju, dokončím. Při vyprání to dobře drží a neleze ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
3.10.14 12:05

Já jsem zatím háčkovala jen medvěda :) ale hrozně mě to baví :) výplň mám taky tu do polštářů :)

fotky jsem vložila sem:
https://www.emimino.cz/…raha-204377/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
3.10.14 12:10

@bludinka já jsem právě nikdy neháčkovala, ale babička mi věnovala své háčky a jehlice, tak mi je líto, jak tady jenom leží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
3.10.14 12:48

Odkaz nemám ale je to ten nejlevnější polštář v jysku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
6.10.14 15:44

@Teruna000 Týý jo, tak dostat hacky po babicce je pecka :) uplne ti je zavidim :D :oops: samozrejme v dobrem :) kdyz bys chtela s cimkoli poradit, tak pisni, rada ti pomuzu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.10.14 16:10

@bludinka děkuju :-) dostala jsem i nějaký starý časopis Dana (nebo jak se jmenuje) kde je spousta vzorů, ale ty začátky mi nejlíp osvětlilo video na youtube :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
9.10.14 08:09

Ahoj,

náhodou jsem narazila na tuto diskuzi a jsem naprosto konsternována těmi nádhernými uháčkovanými zvířátky - vůbec jsem netušila, jaká kouzla se s obyčejným háčkem dají vytvořit!!

Jenomže - háček jsem naposled držela v ruce v 12 letech, kdy jsem - tak jak tu někdo psal přede mnou - vyráběla různé příšerné dečky :roll: apod…

Takže - jak na to, když jsem úplný začátečník?? :nevim:

Zručná jsem - vyrábím plastická korálková zvířátka, hvězdičky, andílky…

ale hrozně bych se chtěla naučit háčkovat ta zvířátka!!

poraďte prosím nějaké odkazy, DĚKUJU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
11.10.14 22:53

Ahoj na mimibazaru je sekce návody-hackovani je tam spousta návodů tak se tam zkus rozhlédnout, ještě na fler.cz je uživatelka kamlin a má super návody ze je pochopí i začátečník. Jinak zvířátka jsou převážně z krátkých sloupku takže nic těžkého spíš se u toho musí počítat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.14 00:17

Prosim o navod, jak se na techto strankach orientovat. Jde mi o navody. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
12.10.14 16:34

@kikinka7550

ahoj a moc děkuju!
už jsem se dívala i na youtube, tam ta uživatelka kamlin dala návody úplně od začátku, tak podle toho se to naučím…jinak teď do vánoc mám „plno“ s korálkama - a pak v zimě a na jaře mě hrozně lákají ty zvířata háčkovaná ;), někdo tu dával fotku toho koníčka - tak ten je úplně překrásný!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
12.10.14 19:34

@sonjja21 když najedeš na mimibazar tak nahoře je lišta v té si najdeš návody, na to klikneš a pak si dáš háčkování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8268
12.10.14 19:35

@Gerberka jojo zvířátka jsou droga, dneska jsem zrovna dodělala jednu žirafu :D tak držím palce ať tě to taky chytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat