Háčkovaná zvířátka
- Fotoalbum (59)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@bara 1 na mimibazaru je hromada návodů na podobná zvířátka, zrovna minulý týden jsem dělala poníka za dva večery byl hotový a vyšel rozhodně levněji, zkus mrknou tam eště dodám fotka není moje, já mám fialového
Příspěvek upraven 03.06.13 v 20:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik a to já právě bych neuměla a ráda bych si ho od někoho nechala vyrobit. dDěkuju, je krásný.))
- Citovat
- Upravit
@bara 1 umíš háčkovat aspoň základy? jestli jo tak to zvládneš, složitě to jen vypadá:o) vlastně na koníka musíš umět jen krátký sloupek:o) pokud nikoho neseženeš tak kdyžtak můžu udělat:o) aspoň budu mít zábavu na jeden dva večery
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik nikdy jsem neháčkovala…a koukám na ty zvířátka že se pohybují i okolo 500kč..asi záleží na velikosti a náročnosti. Dobře, pozeptám se ještě a dyštak bych napsala…Kolik by sis učtovala?
- Citovat
- Upravit
@bara 1 no když jsem prohlídla ten obchod z toho odkazu tak jsem taky koukala ten koník by u nich stál tak 500 - 600 jelikož je dost velký, to je teda nehorázná pálka, vzhledem k tomu že háčkování není nic co by mě živilo ale dělám to čistě z toho důvodu že mě to baví tak cenu za přízy + poštovné k tobě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na fb je skupina a paní dělá kráná zvířátka…https://www.facebook.com/#!/groups/138782819617155/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucík 25 bohužel mi to paní nechce najít, můžu poprosit jméno a příjmení?
- Citovat
- Upravit
@anickadomnik já jsem to dala jen jako příklad…zase velké zvířátko mít nemusím.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@bara 1 Pavlína Frouzová já mám objednanýho žabáka 30cm za 200,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bara 1 já to taky dala jen jako příklad, že to mám zrovna čerstvé dělala jsem ho opravdu nedávno a rozhodně se mi nezdá že by na tom bylo práce za tolik peněz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik píše:
@bara 1 na mimibazaru je hromada návodů na podobná zvířátka, zrovna minulý týden jsem dělala poníka za dva večery byl hotový a vyšel rozhodně levněji, zkus mrknou tam eště dodám fotka není moje, já mám fialového
Moc pěknej
Dokonce hezčí než ta zvířátka z odkazu od zakladatelky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bara 1 já mám takovou celou sbírku
páč si dítě jednou vymyslelo a to byl nejdřív medvěd, pak kočka, pak hroch a už to jelo
takové minizvířátka jsou za den hotové.. a cena fakt záleží na velikosti…
Příspěvek upraven 03.06.13 v 20:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se trosku prizivim:-).Zvladl by nekdo pripadne Tweetyho, nemusi byt velky…Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, umíte někdo tyhle zvířátka? http://mijashop.cz/…a-petka-8514 dala jsem jen příklad. Hrozně se mi líbí a nechci za ně dávat takový peníze…