Staročeský jarmark ZŠ

4053
27.5.13 22:16

Staročeský jarmark ZŠ

Ahoj holky :D,
potřebuju nutně poradit! ZŠ kam chodí syn pořádá každý rok staročeský jarmark, každá třída má svůj stánek a prodávají různé drobnosti, pečivo, koláče, cokoliv-člověk tam narazí i na pc hry :roll: :mrgreen:,většinou jsem něco upekla, jako i hodně jiných mamin, ale protože se třeba né vše sladké prodá(je tam toho spousta),tak bych letos raději něco vyrobila :think: Jenže jsem strašný nemehlo :oops:,myslela jsem třeba koupit dřevěné kolíčky a něco s nima, nebo nevim, jde o to, aby to tak nějak zapadlo do té staročeské atmosféry, aby to bylo něco jednoduchého, hezkého, abych do toho nemusela moc investovat, a hlavně-abych to zvládla ;)
Otázka zní: napadá vás něco? Cokoliv! Pište! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
27.5.13 22:28

Co třeba vytvořit nějaké ozdoby ze slaného těsta, látkové pytlíky a do nich dát koření. Jinak mě napadá právě spousta sladkého a tos nechtěla (perníky, kokosky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
27.5.13 23:07

U nás mají děti také jarmáreček, ale všechno vyrábí samy. Nejdřív obarvovaly hedvábné šátky a letos pletly košíky. Nebo taky batikovaly trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
27.5.13 23:29

Díky za tipy :D. Některý holčiny tam vyrábí třeba bižu, naušničky, řetízky s kamínkama apod.,ale ty kluci… 8) po nich člověk moc chtít nemůže :lol:.
Ty pytlíky by šly, a jak se dělají ozdoby ze slaného těsta? :think: To bych eventuelně taky mohla zvládnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.5.13 06:24

@marcellia - ještě mě napadly kořenky - skleničky od přesnídávek a na ně barvama na sklo napsat názvy koření. To dělají naši kluci rádi. To slané těsto bude asi vizovické :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
28.5.13 11:55

@Milli no vidiš, barvičky na sklo máme, i pár šikovných malých skleniček-díky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
28.5.13 11:59

@marcellia - a popsala bych to nějak stylově - třeba Puškvorec, nebo ať si vymyslí nebo najdou nějaké neobvyklé názvy - vraní oko (a fakt tam oko namalovat), hadí chlupy :lol:, netopýří pařátky. Tak nějak ve stylu středověkých čarodějů a zaříkávačů.

Příspěvek upraven 28.05.13 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
28.5.13 12:14

Hehe, to by bylo zajímavý :D, no tak já se pak pochlubim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...