Staročeský jarmark ZŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Staročeský jarmark ZŠ
Ahoj holky
,
potřebuju nutně poradit! ZŠ kam chodí syn pořádá každý rok staročeský jarmark, každá třída má svůj stánek a prodávají různé drobnosti, pečivo, koláče, cokoliv-člověk tam narazí i na pc hry
,většinou jsem něco upekla, jako i hodně jiných mamin, ale protože se třeba né vše sladké prodá(je tam toho spousta),tak bych letos raději něco vyrobila
Jenže jsem strašný nemehlo
,myslela jsem třeba koupit dřevěné kolíčky a něco s nima, nebo nevim, jde o to, aby to tak nějak zapadlo do té staročeské atmosféry, aby to bylo něco jednoduchého, hezkého, abych do toho nemusela moc investovat, a hlavně-abych to zvládla ![]()
Otázka zní: napadá vás něco? Cokoliv! Pište! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co třeba vytvořit nějaké ozdoby ze slaného těsta, látkové pytlíky a do nich dát koření. Jinak mě napadá právě spousta sladkého a tos nechtěla (perníky, kokosky)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás mají děti také jarmáreček, ale všechno vyrábí samy. Nejdřív obarvovaly hedvábné šátky a letos pletly košíky. Nebo taky batikovaly trička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za tipy
. Některý holčiny tam vyrábí třeba bižu, naušničky, řetízky s kamínkama apod.,ale ty kluci…
po nich člověk moc chtít nemůže
.
Ty pytlíky by šly, a jak se dělají ozdoby ze slaného těsta?
To bych eventuelně taky mohla zvládnout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia - ještě mě napadly kořenky - skleničky od přesnídávek a na ně barvama na sklo napsat názvy koření. To dělají naši kluci rádi. To slané těsto bude asi vizovické
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milli no vidiš, barvičky na sklo máme, i pár šikovných malých skleniček-díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia - a popsala bych to nějak stylově - třeba Puškvorec, nebo ať si vymyslí nebo najdou nějaké neobvyklé názvy - vraní oko (a fakt tam oko namalovat), hadí chlupy
, netopýří pařátky. Tak nějak ve stylu středověkých čarodějů a zaříkávačů.
Příspěvek upraven 28.05.13 v 12:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit