Háčkovaná zvířátka
- Fotoalbum (59)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Deborah Já o háčkování věděla úplné kulové, začala jsem před rokem - ten kocour, co jsem tu šupla fotku, je moje prvotina
fakt to není těžké, chce to jen trpělivost a jet přesně podle návodu. Na youtube najdeš návody na základní háčkování krok po kroku a pak už jedeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se ten kocúrik je zlatý
Tak to keď ja zvládnem, budem oslavovať
Ale skúsim, snáď to dokážem. Kedysi som vyšívala, to mi išlo..pletenie moc nie-ťažko upletené 2 pulovre a dosť ![]()
A čo k tomu potrebujem..aký háčik a vlnu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deborah háček používám buď č. 3 nebo 4, vlnu kupuju camillu (najdeš na netu ve zboží), spotřebu nedokážu odhadnout, záleží fakt na háčku. Ale vlna se dá sehnat hodně značek - stačí zajít do galanterie, řekneš, na co to chceš, oni Ti poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se tak děkuju, nakoenc jsem si nechala už vyrobit toho medvídka od doporučené pení:))
- Citovat
- Upravit
@Knihomyš mockrát děkuji za super odkázek, už jsme dneska zmákly první čepku do zásoby na zimu, zvířátek je tam asi milion a nevím do kterého se pustit dřív ale vidím to na angry birds pro nejstaršího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anickadomnik píše:
@Knihomyš mockrát děkuji za super odkázek, už jsme dneska zmákly první čepku do zásoby na zimu, zvířátek je tam asi milion a nevím do kterého se pustit dřív ale vidím to na angry birds pro nejstaršího
Trochu se ztracim v diskuzi, kde je navod na angry birds? Ja se ted chystam delat androida a linuxackyho tucnaka, angry birds by se sikly malymu do sbirky, pritel je posuk ![]()
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 http://www. ravelry. com/patterns/search#query=angry%20birds nepročítala jsem jestli je tam kompletní návod mě stačí obrázek a obvykle to podle něj udělám:o)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla bych začít háčkovat láká mě ten šmoula, poslala by jste mi na něj odkaz jak na něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte prosím nějaké návody na háčkované hračky a zvířátka pro začátečníky? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit