Háčkovaná zvířátka
- Fotoalbum (59)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Teruna000 jsou háčky na přízi a háčky na vlnu
u přízí je to myslím čím větší číslo háčku, tím je háček menší a u vlny je to obráceně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím. nevíte někdo o návodu na háčkovaného koně? co nejmenší klidne i jen hlava jako přívěsek. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet jůůů ten je skvělej, moc moc děkuji. teď to ještě přeložit ale to už půjde
moc děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hoď to do překladače já ten odkaz otevřela v mobilu a automaticky se mi to přeložilo do češtiny a normálně srozumitelně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš27 nasxreenovala jsem to, snad to sem pude všechno vložit (akorát to bude v opačném pořadí)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer…
Strašně ráda bych se naučila háčkovat nějaké to zvířátko.Jenže jsem naprostý začátečník a ještě ne moc zdatný.Zatím umím jen " klasické háčkování" . Našel by se mezi Vámi někdo,kdo by byl ochotný zaslat a nebo doporučit nějaký JEDNODUCHÝ návod na jednoduché zvířátko? Návodů jsem našla spoustu,ale pro mě jako začátečníka jsou naprosto nesrozumitelné…Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hackuji se
zatim mam cepicky.
Ale pridavam co delam ted.jeste tedy nemam ani jednoho slona ale pulku uz jo
myslim ze se da pouzitbi samostatne jako maly slon ne jen jako retez
ti modri slonici jsou stazeni k tomu navodu.nevim kdo je vyrabel ![]()
- Citovat
- Upravit
@Qadra Já zašla do knihovny. Půjčila si pár knížek o háčkování. Vyzkoušela základy a pak šla do zvířátek. Vždyť to jsou většinou krátké sloupky. Nic na tom není.
Hackovala jsem chobotnici Spotku z Mimibazaru.
Příspěvek upraven 21.11.18 v 21:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qadra píše:
Dobrý večer…
Strašně ráda bych se naučila háčkovat nějaké to zvířátko.Jenže jsem naprostý začátečník a ještě ne moc zdatný.Zatím umím jen " klasické háčkování" . Našel by se mezi Vámi někdo,kdo by byl ochotný zaslat a nebo doporučit nějaký JEDNODUCHÝ návod na jednoduché zvířátko? Návodů jsem našla spoustu,ale pro mě jako začátečníka jsou naprosto nesrozumitelné…Moc děkuji
jaké konkrétní zvířátko bys chtěla? Dělala jsem teď medvěda ze 3 „placek“ a pak se vycpal dutým vláknem a vyšily oči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi háčkovala hodně. Dnes už na to nemam čas. Ale těžké to fakt není.
Drtivá většina hraček jsiu jen KS do kruhu. Začátek tedy do magického kroužku a jedeš.
Tady jeden můj návod
https://www.mimibazar.cz/…slecna-berta
Jinak já se učila háčkovat zvířátka podle návodu Kamlin (fler.cz) ale její návody nejsou rizepsány o nic víc. Nad prvními jsem taky tápala. Ale na to člověk naonec přijde.
Těžší je to pak hezky sešít, aby to bylo rovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji…můj největší problém je rozluštění návodu. Když mi někdo napíše uháčkuj 1KS a do každého 3 Ks uháčkuj 2 KS a v závorce je ( 8KS) tak jsem prostě úplně mimo a když je tam uvedeno ještě háčkujeme do druhého oka,tak jsem v p…prostě tomu vůbec nerozumím. Jinak na zvířátku mi nezáleží..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qadra z jakého jsi města, možná by se někdo z blízka našel a těmi základy by tě provedl a naučil číst návod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qadra píše:
Holky děkuji…můj největší problém je rozluštění návodu. Když mi někdo napíše uháčkuj 1KS a do každého 3 Ks uháčkuj 2 KS a v závorce je ( 8KS) tak jsem prostě úplně mimo a když je tam uvedeno ještě háčkujeme do druhého oka,tak jsem v p…prostě tomu vůbec nerozumím. Jinak na zvířátku mi nezáleží..
Mně pomohly ty knížky z knihovny. Byly tam základy a potom k tomu i návody, takže se to pěkně spojilo. A pak videa na YouTube.
No a to, co píšeš je jednoduché. Do každého krátkého sloupku hackuj jeden krátký sloupek a do každého třetího dva. Takže ks-ks-2ks- ks- ks-2ks.......a to druhé oko spíš je myšlena asi zadní nit.
Příspěvek upraven 21.11.18 v 21:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit