Háčkovaná zvířátka

• Fotoalbum (59)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12330
27.10.14 13:22

@Teruna000 jsou háčky na přízi a háčky na vlnu
u přízí je to myslím čím větší číslo háčku, tím je háček menší a u vlny je to obráceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
29.11.14 15:34

Prosím. nevíte někdo o návodu na háčkovaného koně? co nejmenší klidne i jen hlava jako přívěsek. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.11.14 15:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
29.11.14 16:58

@Pipet jůůů ten je skvělej, moc moc děkuji. teď to ještě přeložit ale to už půjde :) moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
26.10.18 19:59

Hoď to do překladače já ten odkaz otevřela v mobilu a automaticky se mi to přeložilo do češtiny a normálně srozumitelně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
26.10.18 21:05

@Aduš27 nasxreenovala jsem to, snad to sem pude všechno vložit (akorát to bude v opačném pořadí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
27.10.18 10:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.11.18 20:57

Dobrý večer…
Strašně ráda bych se naučila háčkovat nějaké to zvířátko.Jenže jsem naprostý začátečník a ještě ne moc zdatný.Zatím umím jen " klasické háčkování" . Našel by se mezi Vámi někdo,kdo by byl ochotný zaslat a nebo doporučit nějaký JEDNODUCHÝ návod na jednoduché zvířátko? Návodů jsem našla spoustu,ale pro mě jako začátečníka jsou naprosto nesrozumitelné…Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
21.11.18 21:08

Hackuji se :lol: :lol: zatim mam cepicky.
Ale pridavam co delam ted.jeste tedy nemam ani jednoho slona ale pulku uz jo :lol: :lol: myslim ze se da pouzitbi samostatne jako maly slon ne jen jako retez :lol: ti modri slonici jsou stazeni k tomu navodu.nevim kdo je vyrabel :oops:

• Citovat
  • Upravit
21091
21.11.18 21:09

@Qadra Já zašla do knihovny. Půjčila si pár knížek o háčkování. Vyzkoušela základy a pak šla do zvířátek. Vždyť to jsou většinou krátké sloupky. Nic na tom není.

Hackovala jsem chobotnici Spotku z Mimibazaru.

Příspěvek upraven 21.11.18 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
21.11.18 21:11
@Qadra píše:
Dobrý večer…
Strašně ráda bych se naučila háčkovat nějaké to zvířátko.Jenže jsem naprostý začátečník a ještě ne moc zdatný.Zatím umím jen " klasické háčkování" . Našel by se mezi Vámi někdo,kdo by byl ochotný zaslat a nebo doporučit nějaký JEDNODUCHÝ návod na jednoduché zvířátko? Návodů jsem našla spoustu,ale pro mě jako začátečníka jsou naprosto nesrozumitelné…Moc děkuji

jaké konkrétní zvířátko bys chtěla? Dělala jsem teď medvěda ze 3 „placek“ a pak se vycpal dutým vláknem a vyšily oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
21.11.18 21:15

Já kdysi háčkovala hodně. Dnes už na to nemam čas. Ale těžké to fakt není.
Drtivá většina hraček jsiu jen KS do kruhu. Začátek tedy do magického kroužku a jedeš.
Tady jeden můj návod
https://www.mimibazar.cz/…slecna-berta
Jinak já se učila háčkovat zvířátka podle návodu Kamlin (fler.cz) ale její návody nejsou rizepsány o nic víc. Nad prvními jsem taky tápala. Ale na to člověk naonec přijde.
Těžší je to pak hezky sešít, aby to bylo rovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
21.11.18 21:36

Holky děkuji…můj největší problém je rozluštění návodu. Když mi někdo napíše uháčkuj 1KS a do každého 3 Ks uháčkuj 2 KS a v závorce je ( 8KS) tak jsem prostě úplně mimo a když je tam uvedeno ještě háčkujeme do druhého oka,tak jsem v p…prostě tomu vůbec nerozumím. Jinak na zvířátku mi nezáleží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
21.11.18 21:39

@Qadra z jakého jsi města, možná by se někdo z blízka našel a těmi základy by tě provedl a naučil číst návod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
21.11.18 21:48
@Qadra píše:
Holky děkuji…můj největší problém je rozluštění návodu. Když mi někdo napíše uháčkuj 1KS a do každého 3 Ks uháčkuj 2 KS a v závorce je ( 8KS) tak jsem prostě úplně mimo a když je tam uvedeno ještě háčkujeme do druhého oka,tak jsem v p…prostě tomu vůbec nerozumím. Jinak na zvířátku mi nezáleží..

Mně pomohly ty knížky z knihovny. Byly tam základy a potom k tomu i návody, takže se to pěkně spojilo. A pak videa na YouTube.

No a to, co píšeš je jednoduché. Do každého krátkého sloupku hackuj jeden krátký sloupek a do každého třetího dva. Takže ks-ks-2ks- ks- ks-2ks.......a to druhé oko spíš je myšlena asi zadní nit.

Příspěvek upraven 21.11.18 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat