Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to jen jedno z mnoha období, které vás s těmi dětmi čeká. Za půl roku se zase můžou „nezdravě“ lepit na něj a vás odstrkovat. Já bych v tom větší logiku nehledala, prostě se to děje. Co mi nedává smysl je pořídit si děti s někým, s kým mám absolutně odlišnou představu o výchově dětí. A poté, co mě opustí s miminem, ho vzít zpátky a udělat si s ním další ![]()
Partner není normalni. Dala bych mu to sežrat stylem " co se diví že chce jenom mámu, když táta zdrhnul."
Po porodu dcery jste měli špatné období, dali jste se znovu dohromady, až když jí byl rok a teď ji budou tři a už máte druhé dítě staré deset měsíců. ![]()
@Serpentini píše:
Po porodu dcery jste měli špatné období, dali jste se znovu dohromady, až když jí byl rok a teď ji budou tři a už máte druhé dítě staré deset měsíců.
Na uzdravení vztahu je nejlepší si přece udělat další dítě, už mi to tu nepřijde nic divného..
Zachvili bude čekat třetí, protože on se přeci změní. ![]()
Jednou by mi vyčetl, jak je dcera špatně vychovaná a asi bych mu vmetla do tváře, že on mi nemá co kázat, když neměl koule zůstat po porodu. Asi to je takový otec teoretik. Zapne telku, vrazí mobil.
Zbytek nekomentuji… když má manžel občas nějaký podobný zasek, tak mu jen říkám at zváží, jestli je nutné vyvolávat křik a hysterii kvůli takové hlouposti. Dle me je naprostá ztráta energie se dohadovat kdo dítě oblékne, no tak holt oblékne dítě matka. Rodič je ten kdo určuje jestli dava bitva má smysl. Budu se hádat, ze proste čepici mít bude, ale jestli bude s traktorem nebo dinosaurem je mi fakt fuk ![]()
Normální, u nás to bylo jednu domu také tak. Vše jen maminka od obou děti. Tatínek je jesitnej, tak se na ty děti dokázal i urazit
no, v tu dobu mě neskutecne stval. Naštěstí z toho všichni tři vyrostli