Proč nedávat dětem toustový chléb?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1378
14.9.18 09:41

Tak to by mě také zajimalo. Syn ho ma nejraději, protože je měkký a lehce se mu kouše,tak snad nedělám žádnou chybu když mu ho davam :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2468
14.9.18 09:41

Podle mě v dnešní době jsou schopni říct o všem že je škodlivé. Toustovy chleba je u nás nejoblíbenější hlavně s nuttelou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
14.9.18 09:42

Toustak dcera miluje víc než rozpeceny rohlík. Nevidím v tom nic spatneho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35719
14.9.18 09:43

Proč se nezeptas v té školce? Tak je to bílá mouka, vydrží ti věky ale že by to mělo být zakázané, to by museli zakázat i rohlíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
14.9.18 09:49

Jestli to nebude tím, aby děti které mají všechno bio-eko bez lepku (ne ze zdravotních důvodů) a podobně nekradly toustový chleba těm ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
14.9.18 09:51
@Heivka píše:
Jestli to nebude tím, aby děti které mají všechno bio-eko bez lepku (ne ze zdravotních důvodů) a podobně nekradly toustový chleba těm ostatním.
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.9.18 09:51
@PufinkaS píše:
Včera byl muž ve školce na schůzce pro rodiče a mimo jiné se dověděl, že nemáme dávat dětem na svačinu toustový chléb. Zajímá mě proč zrovna tento druh chleba je tak špatný. A celkově toto jídlo. Chápu, že by jim vadila buchta, cukrovinky a podobně. Ještě upřesním, že do školky si děti nosí svačinky z domova. Děkuji za komentáře názory.

Asi je z hlediska výživy zdravější poctivý kváskový chleba, ale dětem chutná. To je nějaká lesní školka nebo co? Co je školce do toho, co má na svačinu, když to sama nepřipravuje? Kdyby to byla denné tabulka čokolády, tak neřeknu, ale toustový chleba jednou týdně snad dítě na životě neohrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10242
14.9.18 09:56

To je úsměvné…
Tak jako se dá koupit toastový chléb s lepším i horším složením, tak se dá koupit i jiné pečivo lepší nebo horší…
Takže paušálně říct, že taosťák je špatný, mi přijde nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
14.9.18 09:59

Nevidím v něm nic špatného. Pečivo jako každé jiné ;) Syn jej má moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
14.9.18 10:04

A to se muz, nebo nekdo dalsi nezeptal primo na te schuzce ? :think: Myslim, ze nejsi jedina koho to zajima. Me by to tedy taky zajimalo :mrgreen: Co to je za skolku ? Jsem stastna, ze nemusim takove veci resit a dcera ma ve skolce 3 jidla denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
14.9.18 10:11

Taky dělám klukům k svačině běžně „sendvič“ z toastového chleba celozrnného nebo světlého, např. toastovy chléb + lucina + salatová okurka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
14.9.18 10:28

@PufinkaS Školka k těmhle věcm má vždy nějaký důvod. Pochybuji, že výživový, jelikož to je přeci na rodičích dítěte.
Podle mě - a je to asi tak jediné co mě napadá - je toastový chleba takový „lepivý“. Je možné, že se stalo, že se dítku třeba přilepil na patro a rázem je problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
14.9.18 10:29

Se koukni na složení, je v tom spoustu sajrajtů, cukru tam bude víc,než v domácí buchtě Nechápu teda, co do toho škole je, at si každý dývá co chce, klidně bompary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
14.9.18 10:48

Mohla by ses ve školce zeptat, proč je toustový chleba špatný? Děti milují tousty. Takže je dělám denně, někdy i 2×. Máme šílenou spotřebu tousťáku. :think: Kupujeme to velké balení snad každé 3 dny :lol: Ale je pravda, že jsem si nikdy nečetla složení nebo nezjišťovala, zda je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
14.9.18 10:58

No, když jsem se koukla na složení, tak je to dost nekvalitní potravina. Ono se to dá koupit v různé kvalitě, tak nevím.
Nic zdravého to asi není, my to máme minimálně, proto to skladuji v mrazáku. Ovšem běžné pečivo, které se dá sehnat v obchodech včetně pekáren, je podobně tak nekvalitní, takže moc nerozumím, co měl ten člověk na mysli. Proč ses nezeptala, samotnou by mě to zajímalo, o co horší je běžný rohlík s tunou umělých nekvalitních přísad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí