Hádky přes messenger

Happy Hippo
18.2.20 14:52

Hádky přes messenger

Zdravím, hádáte se s partnerem taky nekdy přes messenger a podobně? Říkám si, jestli to není srabárna, ale líp zvládám argumenty, mám víc času na promyšlení. Takže když me neco vytáčí, tak mu to napíšu. :mrgreen: manžel je dost prudas, takže alespoň predejdu rvani na sebe a usetrime děti. :zed: :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
18.2.20 14:59

Ne, když už tak výměna názorů probíhá vždy osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
18.2.20 15:00
@Happy Hippo píše:
Zdravím, hádáte se s partnerem taky nekdy přes messenger a podobně? Říkám si, jestli to není srabárna, ale líp zvládám argumenty, mám víc času na promyšlení. Takže když me neco vytáčí, tak mu to napíšu. :mrgreen: manžel je dost prudas, takže alespoň predejdu rvani na sebe a usetrime děti. :zed: :)

nehadam se vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
18.2.20 15:01
@Happy Hippo píše:
Zdravím, hádáte se s partnerem taky nekdy přes messenger a podobně? Říkám si, jestli to není srabárna, ale líp zvládám argumenty, mám víc času na promyšlení. Takže když me neco vytáčí, tak mu to napíšu. :mrgreen: manžel je dost prudas, takže alespoň predejdu rvani na sebe a usetrime děti. :zed: :)

Ne. Nehádáme se nikdy. Hádání je pod úroveň, vždycky si všechno vyříkáme bez hádek. Hádky k ničemu nevedou jsou to jen zbytečné emoce a emoce by měl dospělý člověk zvládat, jinak by se nad sebou měl zamyslet. Nemyslím to zle, ale je to tak, že kdo má zapotřebí tohle dělat, není vyrovnaný sám se sebou. Jasně, že někdy máme chuť už trochu vyjet, ale radši se v klidu nadechneme a zamyslíme než jednáme… Takhle už nám to funguje 24 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
18.2.20 15:02

Copak jsem malá, abych se hadala přes mess?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
18.2.20 15:16

Já treba s mym bratrem resim neprijemne veci zasadne pres messenger, jednak proto, ze to je trotl kterej hned vybuchne a je vulgarni a jednak proto, ze si lip rozmyslim reakci a vzdycky se dvakrat nadechnu nez odpovim. Nechci mi rict takovy osklivy veci jako kolikrat rika on.
S chlapem se nehadame pres messenger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.2.20 15:20

Ano, občas dojde k výměně názoru i přes messenger, ale záleží na situaci. Není to tak, že bych s tim čekala na messenger, ale jsem zvyklá, když mě něco nastve, tak to hned řešit, takže klidně napíšu, co mi vadí hned na messengeru než s tim čekat např. několik hodin. A opravdu pochybuju, že se někdo nehada :lol: to bych chtěla vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
18.2.20 15:25

Jj, souhlas, ze je to divny. Ono to není pokaždé, zas tak často se nehadame, ale když na to dojde, tak se s nim prostě nedá diskutovat. Tak se prostě nekdy nas..ru a když to jde, vysmahnu a napisu mu to. Je mne nepříjemný se hádat před deckama. Je to zvláštní…my jsme ten typickej par, co bez sebe nemůžou byt, ale někdy by se zabili. Jsme každej úplně jinej a zároveň stejnej blázen. Po našem magooor :zed: no, ale ty konflikty me nebaví, to zas ne. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
18.2.20 15:28

@Pajik 76 tak to jste šťastná žena :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
18.2.20 15:30

@Prigionia díky. Taky myslím, ze hadky v rozumné míře jsou normální.

• Citovat
  • Upravit
6654
18.2.20 15:37

Ne, jsme dospeli :roll: kdyz uz se na necem neshodneme, tak si to normalne vyrikame, ale hadky jako takove doma fakt nevedeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
18.2.20 15:40

@Ernais tak i Vám :potlesk: jste dobří

• Citovat
  • Upravit
Uslava
18.2.20 15:41
@Happy Hippo píše:
Jj, souhlas, ze je to divny. Ono to není pokaždé, zas tak často se nehadame, ale když na to dojde, tak se s nim prostě nedá diskutovat. Tak se prostě nekdy nas..ru a když to jde, vysmahnu a napisu mu to. Je mne nepříjemný se hádat před deckama. Je to zvláštní…my jsme ten typickej par, co bez sebe nemůžou byt, ale někdy by se zabili. Jsme každej úplně jinej a zároveň stejnej blázen. Po našem magooor :zed: no, ale ty konflikty me nebaví, to zas ne. :roll:

On se s tebou písemné hada a co přitom dělá? Pracuje, řídí, nebo je v hospodě?

• Citovat
  • Upravit
14
18.2.20 16:04

A do čeho vkládáte všechny ty emoce? Do smajlíků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
18.2.20 16:05

@Uslava :mrgreen: jasne, operuje při tom :pankac: tak hlavně se hadam já s nim, on mi jen něco občas odsekne. Ale aspoň mu sdelim, co mám na :srdce:, když o tom nechce ústně moc slyset. No, těžko se to popisuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová