Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Happy Hippo píše:
Zdravím, hádáte se s partnerem taky nekdy přes messenger a podobně? Říkám si, jestli to není srabárna, ale líp zvládám argumenty, mám víc času na promyšlení. Takže když me neco vytáčí, tak mu to napíšu.manžel je dost prudas, takže alespoň predejdu rvani na sebe a usetrime děti.
![]()
nehadam se vubec
@Happy Hippo píše:
Zdravím, hádáte se s partnerem taky nekdy přes messenger a podobně? Říkám si, jestli to není srabárna, ale líp zvládám argumenty, mám víc času na promyšlení. Takže když me neco vytáčí, tak mu to napíšu.manžel je dost prudas, takže alespoň predejdu rvani na sebe a usetrime děti.
![]()
Ne. Nehádáme se nikdy. Hádání je pod úroveň, vždycky si všechno vyříkáme bez hádek. Hádky k ničemu nevedou jsou to jen zbytečné emoce a emoce by měl dospělý člověk zvládat, jinak by se nad sebou měl zamyslet. Nemyslím to zle, ale je to tak, že kdo má zapotřebí tohle dělat, není vyrovnaný sám se sebou. Jasně, že někdy máme chuť už trochu vyjet, ale radši se v klidu nadechneme a zamyslíme než jednáme… Takhle už nám to funguje 24 let.
Já treba s mym bratrem resim neprijemne veci zasadne pres messenger, jednak proto, ze to je trotl kterej hned vybuchne a je vulgarni a jednak proto, ze si lip rozmyslim reakci a vzdycky se dvakrat nadechnu nez odpovim. Nechci mi rict takovy osklivy veci jako kolikrat rika on.
S chlapem se nehadame pres messenger.
Ano, občas dojde k výměně názoru i přes messenger, ale záleží na situaci. Není to tak, že bych s tim čekala na messenger, ale jsem zvyklá, když mě něco nastve, tak to hned řešit, takže klidně napíšu, co mi vadí hned na messengeru než s tim čekat např. několik hodin. A opravdu pochybuju, že se někdo nehada
to bych chtěla vidět
Jj, souhlas, ze je to divny. Ono to není pokaždé, zas tak často se nehadame, ale když na to dojde, tak se s nim prostě nedá diskutovat. Tak se prostě nekdy nas..ru a když to jde, vysmahnu a napisu mu to. Je mne nepříjemný se hádat před deckama. Je to zvláštní…my jsme ten typickej par, co bez sebe nemůžou byt, ale někdy by se zabili. Jsme každej úplně jinej a zároveň stejnej blázen. Po našem magooor
no, ale ty konflikty me nebaví, to zas ne. ![]()
Ne, jsme dospeli
kdyz uz se na necem neshodneme, tak si to normalne vyrikame, ale hadky jako takove doma fakt nevedeme
@Happy Hippo píše:
Jj, souhlas, ze je to divny. Ono to není pokaždé, zas tak často se nehadame, ale když na to dojde, tak se s nim prostě nedá diskutovat. Tak se prostě nekdy nas..ru a když to jde, vysmahnu a napisu mu to. Je mne nepříjemný se hádat před deckama. Je to zvláštní…my jsme ten typickej par, co bez sebe nemůžou byt, ale někdy by se zabili. Jsme každej úplně jinej a zároveň stejnej blázen. Po našem magooorno, ale ty konflikty me nebaví, to zas ne.
On se s tebou písemné hada a co přitom dělá? Pracuje, řídí, nebo je v hospodě?
@Uslava
jasne, operuje při tom
tak hlavně se hadam já s nim, on mi jen něco občas odsekne. Ale aspoň mu sdelim, co mám na
, když o tom nechce ústně moc slyset. No, těžko se to popisuje.
Zdravím, hádáte se s partnerem taky nekdy přes messenger a podobně? Říkám si, jestli to není srabárna, ale líp zvládám argumenty, mám víc času na promyšlení. Takže když me neco vytáčí, tak mu to napíšu.
manžel je dost prudas, takže alespoň predejdu rvani na sebe a usetrime děti.