Hádky přes messenger

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Happy Hippo
18.2.20 16:08

@Heretik asi nechapu dotaz ;) emoce jsou nas.ane, takže nepouzivam smajliky žádný ;)

• Citovat
  • Upravit
9935
18.2.20 16:08
@Pajik 76 píše:
Ne. Nehádáme se nikdy. Hádání je pod úroveň, vždycky si všechno vyříkáme bez hádek. Hádky k ničemu nevedou jsou to jen zbytečné emoce a emoce by měl dospělý člověk zvládat, jinak by se nad sebou měl zamyslet. Nemyslím to zle, ale je to tak, že kdo má zapotřebí tohle dělat, není vyrovnaný sám se sebou. Jasně, že někdy máme chuť už trochu vyjet, ale radši se v klidu nadechneme a zamyslíme než jednáme… Takhle už nám to funguje 24 let.

Naprostý souhlas (až na těch 24 let, k těm máme ještě daleko) :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.2.20 16:11

@Happy Hippo a o cem se jako hadate, ze to nedokazete vyresit normalne a musite si to vypisovat po messengeru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.2.20 16:33
@Happy Hippo píše:
@Uslava :mrgreen: jasne, operuje při tom :pankac: tak hlavně se hadam já s nim, on mi jen něco občas odsekne. Ale aspoň mu sdelim, co mám na :srdce:, když o tom nechce ústně moc slyset. No, těžko se to popisuje.

Tak pořád jsou to emoce a jestli je to v práci, tak to mi nepřijde rozumné jak pro něj tak pro všechny kolem něj. To samé při řízení auta. Jestli se hada a je přitom někde, kde nemůže způsobit škodu, tak se hádejte třeba pořád.

• Citovat
  • Upravit
Happy Hippo
18.2.20 16:45

@Uslava jsem si s tou operaci dělala srandu. :) Nejsem blázen, abych mu psala třeba do auta apod. Ale i tak díky za reakci. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová