Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, hádali jste se s partnerem často v těhotenství? Me přijde, že se teď hádáme snad pořad aj skrz kraviny.Přitom jsem mu říkala, ze chci byt v klidu ale stejně si vždycky něco najde.
už na to nemám nervy.
Občas se něco našlo, nevím, zda to byly hormony, nebo se jen něco nakupilo a muselo to jít ven, ale stačí se jít ven projít, když chceš klid ![]()
@Dahlia0409 no jenomže me teď poslední týdny nebylo dobre, tak jsem byla rada, ze lezim a jsem doma
jenomže kdybych je aspoň vyvolávala ja, ale pořad do me s necim rype a už me to začíná stvat.
Hádali jen výjimečně a klobouk dolů před chlapem protože já byla schopná vysírat třikrát víc než je můj standard
hormony a absťák po cukru (GDM) dělají svý. To zvládneš, někam musíš vyblit svou frustraci z toho že nechal zvednutý prkýnko a bude líp
@mon222 píše:
@Dahlia0409 no jenomže me teď poslední týdny nebylo dobre, tak jsem byla rada, ze lezim a jsem domajenomže kdybych je aspoň vyvolávala ja, ale pořad do me s necim rype a už me to začíná stvat.
Tak mu něco řekni, nebo ho ignoruj ![]()
@Beruska97 no říkám, já ty hádky zatím nevyvolavam. Ale to on. A resi furt pi*oviny. A kolikrát mu řeknu, ze mi není dobre a ještě mi řekne proc jsem neudělala to a to. Fakt na ranu
@mon222 píše:
@Beruska97 no říkám, já ty hádky zatím nevyvolavam. Ale to on. A resi furt pi*oviny. A kolikrát mu řeknu, ze mi není dobre a ještě mi řekne proc jsem neudělala to a to. Fakt na ranu
Možná má přetlak z nedostatku sexu
.
@mon222 A nerype tak i normálně akorát teď si na to víc přecitlivělá? První těhotenství si nepamatuji, ale to aktuální jsme se na začátku taky pořád hádali. Teď se mne srovnali hormony, tak už je pár týdnů klid ![]()
@Nicole 1234 jo rypal i dřív ale jak píšeš, teď me to se*e víc a víc 😂 😂 nejradši bych se sbalila a jela pryc.
@mon222 píše:
Kdyby buzeroval proč jsem něco neudělala tak bych ty hádky teda vyvolala raz dva
a nebo tě rypani jako takový prostě štve víc než předtím. Řekla bych ti ať mu to vrátíš ale někdo musí být rozumný ![]()
Vůbec ne. Nebyl důvod. ![]()
Neřekla bych, že přímo hádky, ale nějaké menší neshody nastaly tak půl roku, rok po porodu. ![]()
@Beruska97 kdybych já začala jak on, tak se nebavíme týden a je ticha domácnost ![]()
Jako teď poslední týdny ano. Jsem na rizikovem, porad mě straší porodem, chlap je z toho nervózní, dcera musí být pořád někde na hlídání, protože jsem ležela 2× v nemocnici a doma mám klidový režim, ale stejně mě bolí každý pohyb, už pomalu nezvládám ani umýt nádobí nebo se zvednout z gauče na wc. Do toho řešíme stěhování a veci kolem. Jsem vyřízena a on už taky a tak rafnout se je jednodušší. Ale nic zavratneho. Navíc jsem teď dost hormonálne rozhozena.
pořád pláču a urazim se ![]()
@xxprincesscz to chápu no, jenomže můj přítel nikdy neuzná nic, vše dělám špatně já vždycky. Fakt me to přestává bavit.
Holky, hádali jste se s partnerem často v těhotenství? Me přijde, že se teď hádáme snad pořad aj skrz kraviny.
Přitom jsem mu říkala, ze chci byt v klidu ale stejně si vždycky něco najde.
už na to nemám nervy.