Látkové pleny Haipa Daipa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9265
12.2.10 22:53

Nedotknutá - to je krásný :lol: , fakt. No já občas do Bavlněných plínek nakukuju a vždycky se tam zrovna řeší nějakej nákup :lol: . Je to fakt davová psychóza. Já bych se touto psychózou velice ráda nechala unést. Jenže finanční situace mi to fakt nedovoluje :-( . Já když tam vidím všemožný barevný plínečky, s obrázkama - no prostě krásný, kvalitní a pak kouknu na ty moje nejobyčejnější čtverce, tak je mi z toho až smutno :oops: .
No, budu trénovat balení kolem těch nožek, aby mi to neprotíkalo.
Holky, moc děkuju za rady. Teď budu mít svátek, tak přemýšlím, že si nechám nadělit právě nějaký nový plinečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.2.10 23:00

Ahoj. Proč nejobyčejnější čtverce? Když byl koblih malej, byly čtverce na novosklad nejoblíbenější. Zavazovačky jsou levný a taky super.
Trošku sme se sice rozšouply, to je pravda, ale když člověk veme, kolik stojí hnusky, tak to žádná hrůza není. Stejně bysme vyhodily tisícovku měsíčně. Tak to si radši koupím parádní plínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.2.10 10:12

Leňulo, já mám doma taky čtverců nejvíc a jsou fakt asi nejlepší :wink:
A nemysli si, že my jsme nějací pracháči, obracíme každou korunu, dokupujeme teprve pořádné zařízení do bytu, na sebe jsem si nekoupila nic ani nemapatuju..
Takže to u nás vypadá následovně, my žijeme skromně a všechny peníze putují do malého - této investice vůbed nelituju.
Já osobně se do nákupů moc nezapojuju, i když bych moc chtěla, ale tento měsíc už jsme hodně přehnali s útratama a to je teprve půlka února :roll:
A takové ty příležistosti - svátky, narozeniny, MDŽ - to je skvělá příležitost na novou plínu :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.2.10 12:24

Taky zkušenost k HD - nevím proč, ale po 6 měsících užívání mi ty obyč hrubnou o dost víc než pastelky. Navíc pastelky velikostně vydrží déle, aspoň teď to tak vypadá.
Začínala jsem s nimi a se čtverci, teď kombinuju různé značky, částečně jsem přesedlala na bambusové BabyLucy (připadají mi cenově srovnatelné, méně hrubnoucí a snazší na manipulaci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
20.11.15 09:20

Holky koupila jsem vkládačky haipa z druhé ruky a jsou strašně tvrdé, co přidat do praní?
Nemám odvahu je vůbec použít aby malého neškrábaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí