Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ženušky chtěla bych vědět jakou máte skušenost s Tesco plenkami jsou celé zelené je na nich napsane:
Baby essentials nappies.Děkuji ![]()
Máme a spokojenost. Jsou takove tlustci nez pampers nebo huggies, je v nich vic vaty a min toho gelu, ale ta cena je luxusni.
nam vyhovuji moc, davam je hlavne na noc a mala je neprocura tak moc jak pampersky, cena je super ![]()
No zrovna dneska je procural, ale asi jsem je blbe utahla, stane se mi to obcas s kazdejma . vytece to kolem nozicky.
my uz mame trojky a tym maj snad skoro vsechny pruzne pasky kolem nozicek - ale ty dvojky to mely jen nektere. Dost se nam prechodem na trojku ulevilo, prestli jsme driv, mel plenu az po prsa, ale vyplatilo se.
Používám taky Tesco a nikdy žádný problém.Nám vyhovují na 100%.Jak fialové tak zelené.
Ahoj používám Tesco a jsou nejlepší, vyhovují nám víc než Pampers.V akci jsou za 199 a normálně za 249.
Taky používáme zelené tesco pleny a jsou super, žádný problém, cena je perfektní ![]()
No luxusní cena…
my kupujem č.4, v téhle akci vyjde jedna plena na 3,68 Kč (199:54)
ale před týdnem měli v tescu akci na pampers, musely se teda koupit 3 balení Giantpack za 898 a jedna plena vyšla na 3,65 Kč (898:(82×3))
Za stejnou cenu teda raději pořídím modrou pemprsku, je taková měkčí, jen to chce číhat na ty akce
však oni to občas zlevní
Teda nevím jak vychází cenově jiné velikosti a pokud nechcete skladovat 3 balení najednou, tak se ty tesco vyplatí.
Taky spokojenost a ta cena je úžasná…
Jsou lepší než třeba Huggies, ty mi mladej pročůral úplně s přehledem, Tesco ano omylem.
Taky souhlas, cena super a kvalita taky. Používáme je hlavně na noc (holky spí celou noc a nepřebalujeme).
taky spokojenost, před časem se mi malá v noci pročůrávala a vyzkoušeli jsme kde co a až o číslo větší tesco udrží vše celou noc. ![]()