Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky spokojený u pampers nám asi nesedí ten krémík nebo čím to jsou napuštěné, měl zadeček často načervenalý, tesco super, máme nejraději.
Zrovna dnes jsem byla na přednášce o plínkách a říkali nám, že zrovna Tesco pleny jsou daleko míň prodyšné než třeba Pampers. Zkušenost s nimi nemám, ale tohle by mě asi odradilo.
xzuzkax píše:
Jsou nejlepší a nejlevnější!!!![]()
![]()
![]()
Nejlevnější jistě ne!!!!
U nás mají huggies klasiky za 199kč-stále.Ale asi jsou teda jinde dražší podle toho co píšete.
Každýmu vyhovujou jiný pleny.Zelený jsem neměla,ale fialový teda nic moc-jediná plena co malej pročůral.
Chtěla jsem ty zelený vyzkoušet,ale za 250 na ně kašlu. Koupila jsem sleep and play pampers za 149 v akci-někdo na ně nadává,ale já jsem spokojená.
Přidávám se ke spokojeným uživatelkám Tesco plen. A jednou za čas je akce 3 balíky za pětikilo - tak si to ohlídejte! ![]()
Bára nikdy neprotekla a vydrží celou noc. Ráno má teda plínka „3kila“, ale drží.
Oranžový Pampers jsme od někoho dostali a půlka balíku letěla do popelnice(chytla jsem amok, když se mi opakovaně prosrala durch a komplet) Pak mě to mrzelo, že jsem je mohla někomu dát, ale fakt jsem se vytočila doběla… ![]()
A taky moc chválím Baby love t DM.
mischni-musím se smát jak to co se stalo tobě s pampers sleep and play se mě dělo s tesco a naopak.V tomhle nikdo neporadí,každé mimi je jiné a každému vyhovují jiné pleny.
Iruška píše:
Zrovna dnes jsem byla na přednášce o plínkách a říkali nám, že zrovna Tesco pleny jsou daleko míň prodyšné než třeba Pampers. Zkušenost s nimi nemám, ale tohle by mě asi odradilo.
A nemysleli třeba ty děsné Tescoplenky v tom světlém obale s logem TESCA (modré pruhy)? Ty jednou muž koupil omylem a byla to hrůza nesmírná, igelit…
JInak zelené neznám, to je novinka? My kupovali ty fialové.....už jsem dlouho nebyla v TESCU, taky už máme pleny jen na noc…
Používáme už jen Tesco a spokojenost. Po Huggies bývala opruzená a Pampersky pročůrávala. ![]()
Huggies mi nesmi do bytu, ty procurala kazdou a ja pokazdy prevlikala a prala. Ani o cislo vetsi velikost to nezachranila. Tesco jsem jeste nezkousela, tak asi vyzkousim.
ja si moc chvalim Lidl plenky a ted mame Helen Harper a jsou taky bezvadny a i ta cena ![]()
Tei, fialove se uz nedelaji, misto nich jsou zelene ![]()
Hlasim dalsi spokojenou maminu s plinama Tesco ![]()
Jééé holky tak to je fajn ,že většině vyhovují doufám,že nám budou taky
včera jsem je totiž koupila,za měsíc rodím tak už se připravuju
Taky díky za odpovědi ![]()
MonoM,jestli můžu ještě poradit.Pro úplné novorozence jsou podle mě nejlepší plenky Bella baby happy.Mají anatomický tvar,jsou širší a vykrojený pupík,aby se nedráždila ranka po odstřihnutí šňůry..Taky nejsou drahé,používali je u nás v porodnici a moc doporučovali.Já jsem používala výhradně tyto plenky tak 3 měsíce.Anatomické jsou ale jen ty novorozenecké.Emička byla drobísek,tak jí byli dobré asi 2 měsíce.
Je to ale můj názor.Berte to s nadsázkou.Opravdu záleží na mamince a miminku.Nám např.vůbec nevyhovovaly plenky Huggies ![]()
Jana 206 to je pravda u nás v porodce měli taky bella baby happy a byli super, pak jsem si je kupovala domů, protože jsem měla připravený radši rovnou dvojky, ale 2 balíky jedniček jsme uživili, ještě byla super ta vrchní vrstva, povrch měli jakoby síťku, pohlcovalo to lépe kakání, malej byl skoro čistej.
A jinak si myslím, že opravdu každému vyhovuje něco jiného, my můžeme mít téměř vše, nejméně se mi osvědčili pampers (mezi pampers, huggies a tesco),ale měla jsem zbyteček obyč. huggies a to byla největší hrůza, ty ani nepočítám, huggies jsou o.k. ale premium.
Tei píše:A nemysleli třeba ty děsné Tescoplenky v tom světlém obale s logem TESCA (modré pruhy)? Ty jednou muž koupil omylem a byla to hrůza nesmírná, igelit…
JInak zelené neznám, to je novinka? My kupovali ty fialové.....už jsem dlouho nebyla v TESCU, taky už máme pleny jen na noc…
Jo je to možný, jsou prostě igelitový. Jinak TESCO řady fakt neznám, tak asi jsou ty zelené v pohodě
![]()
Sunnny píše:xzuzkax píše:Nejlevnější jistě ne!!!!
Jsou nejlepší a nejlevnější!!!![]()
![]()
![]()
U nás mají huggies klasiky za 199kč-stále.Ale asi jsou teda jinde dražší podle toho co píšete.
Každýmu vyhovujou jiný pleny.Zelený jsem neměla,ale fialový teda nic moc-jediná plena co malej pročůral.
Chtěla jsem ty zelený vyzkoušet,ale za 250 na ně kašlu. Koupila jsem sleep and play pampers za 149 v akci-někdo na ně nadává,ale já jsem spokojená.
Ahoj, Huggies kupuju jen když jsou v akci za 199, jinak jsou tady drahý. A Sleep and play jsou asi nejhorší co jsem kdy vyzkoušela. Na noc jsem je nemohla dát vůbec, pokaždé protekly. Tak jsem dobrala balík (ale použití jen ve dne a častěji přebalovat) a už bych si je nekoupila a nikomu bych je nedoporučila. Ale to je věc názoru. ![]()