Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Taky se hlásím ke spokojeným s tesco plenama, my teda na den dáváme oranžové pampers sleep and play, bývají často v akci, asi je nikdo nekupuje
, jsou totiž strašně tenké a příjdou mi i dost malé, ale my máme doma hubenoura, tak jí to stačí a navíc se jí snažím dávat přes den na nočník, tak občas se podaří, takže přes den nám ty tenké stačí, ale na noc dávám právě tu tesco a je teda super, ještě nikdy ji nepročůrala, což se u té pampers oranžové stalo hned poprvé, tak jsme zavedli tohle střídání na den a noc ![]()
Pro novoše taktéž doporučuji plenky Happy, též nám je doporučovali v porodnici. Byly fajn asi do 3 měsíců, pak už je prokakal.
já jsem měla pro Zuzku do porodnice plenky z DM Babylove a byly taky super,i ta cena
jinak Tesco plíny máme občas když je pamprska moc drahá,je silnější a Zuzce se v tom hůře chodí,ale je to o zvyku,prostě jsem si zvykla používat pampersky-modré a jsou pro mě nejlepší
zato hugies nám nevyhovují ani jedny č.3
,
čauky! my jsme taky spokojený se zelenýma tesco, ale dáváme je jen občas protože používáme především látkovky. ![]()
ahoj maminky,asi to sem moc nepatří ale nemohla by jste mi nějaká darovat či prodat třeba za poštovné vzorek těchto plínek? Chtěla bych zkusit velikost 3-6kg a 4-9kg,je v nich velikostně velký rozdíl?ráda bych je nejdříve vyzkoušela.děkuji…písněte na soukr.zprávu…
![]()
Jsem se nechala „zlákat“ chválou na tesco pleny a už před porodem nakoupila balík zelených tesco plen. Vyzkoušela jsem docela nedávno a musím tedy konstatovat, že jsem spokojená nebyla. Přijdou mi strašně tvrdý a tudíž pro mimi nepohodlný. Maximálně nám vyhovují Pampers active baby a jiný už nekoupím, ikdyby tesco prodávali v super akci. To má zkušenost. Ale zase ze zkušenosti vím, co jinému nevyhovuje, jiný může být spokojen. ![]()
Mj, balík tesco plen letěl do koše.
jsou super , vydrží nám na celou noc, nikdy nám neprotekly narozdíl od pampersek takže doporučuji a ceny je bezkonkurenční a pak dkyž jsou v akci 3ks a 500kč tak děláme veliký nákup ![]()
Tesco zelené mám moc oblíbené, dají se sehnat v akcích velice levně.
my je dáváme od malinka a hlavně na noc a velká spokojenost zrovna dneska tam jedem mají troje myslím za 478,–kč takže jedny vyjdou na 159,–kč.Mně se osvědčily nejvíc. ![]()
oliš píše:
já jsem měla pro Zuzku do porodnice plenky z DM Babylove a byly taky super,i ta cena
jinak Tesco plíny máme občas když je pamprska moc drahá,je silnější a Zuzce se v tom hůře chodí,ale je to o zvyku,prostě jsem si zvykla používat pampersky-modré a jsou pro mě nejlepší
zato hugies nám nevyhovují ani jedny č.3
hugies jsme dostali darem od bratra a už bych je taky nechtěla. fakt je že nevím jak se jí pak bude v těch tesco plenách chodit,to mně nenapadlo!,
tyhle plenk mám odzkoušené a jsou super.kupuju je pravidelně.jsou možná i lepší nwez pampers.doporučuju
Ahoj,taky jsme ted kupovali zelene tesco pleny v akci 2+1 zdarma,jsou fajn,nam vyhovuji.