Tesco plenky - zelené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4267
21.1.10 12:58

Taky se hlásím ke spokojeným s tesco plenama, my teda na den dáváme oranžové pampers sleep and play, bývají často v akci, asi je nikdo nekupuje :lol: , jsou totiž strašně tenké a příjdou mi i dost malé, ale my máme doma hubenoura, tak jí to stačí a navíc se jí snažím dávat přes den na nočník, tak občas se podaří, takže přes den nám ty tenké stačí, ale na noc dávám právě tu tesco a je teda super, ještě nikdy ji nepročůrala, což se u té pampers oranžové stalo hned poprvé, tak jsme zavedli tohle střídání na den a noc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.1.10 15:02

Pro novoše taktéž doporučuji plenky Happy, též nám je doporučovali v porodnici. Byly fajn asi do 3 měsíců, pak už je prokakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.1.10 11:31

já jsem měla pro Zuzku do porodnice plenky z DM Babylove a byly taky super,i ta cena
jinak Tesco plíny máme občas když je pamprska moc drahá,je silnější a Zuzce se v tom hůře chodí,ale je to o zvyku,prostě jsem si zvykla používat pampersky-modré a jsou pro mě nejlepší
zato hugies nám nevyhovují ani jedny č.3

,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka2602
29.1.10 22:14

Maximální spokojenost s tesco plenkami v zel.obalu :palec:

• Citovat
  • Upravit
215
30.1.10 16:51

tesco

čauky! my jsme taky spokojený se zelenýma tesco, ale dáváme je jen občas protože používáme především látkovky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
3.2.10 20:54

I já doporučuji, jsou bezva :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.2.10 21:17

ahoj maminky,asi to sem moc nepatří ale nemohla by jste mi nějaká darovat či prodat třeba za poštovné vzorek těchto plínek? Chtěla bych zkusit velikost 3-6kg a 4-9kg,je v nich velikostně velký rozdíl?ráda bych je nejdříve vyzkoušela.děkuji…písněte na soukr.zprávu… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
5.3.10 15:58

Jsem se nechala „zlákat“ chválou na tesco pleny a už před porodem nakoupila balík zelených tesco plen. Vyzkoušela jsem docela nedávno a musím tedy konstatovat, že jsem spokojená nebyla. Přijdou mi strašně tvrdý a tudíž pro mimi nepohodlný. Maximálně nám vyhovují Pampers active baby a jiný už nekoupím, ikdyby tesco prodávali v super akci. To má zkušenost. Ale zase ze zkušenosti vím, co jinému nevyhovuje, jiný může být spokojen. :lol:

Mj, balík tesco plen letěl do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.3.10 16:11

jsou super , vydrží nám na celou noc, nikdy nám neprotekly narozdíl od pampersek takže doporučuji a ceny je bezkonkurenční a pak dkyž jsou v akci 3ks a 500kč tak děláme veliký nákup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.3.10 11:50

Tesco zelené mám moc oblíbené, dají se sehnat v akcích velice levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.3.10 11:58

my je dáváme od malinka a hlavně na noc a velká spokojenost zrovna dneska tam jedem mají troje myslím za 478,–kč takže jedny vyjdou na 159,–kč.Mně se osvědčily nejvíc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.3.10 12:05
oliš píše:
já jsem měla pro Zuzku do porodnice plenky z DM Babylove a byly taky super,i ta cena
jinak Tesco plíny máme občas když je pamprska moc drahá,je silnější a Zuzce se v tom hůře chodí,ale je to o zvyku,prostě jsem si zvykla používat pampersky-modré a jsou pro mě nejlepší
zato hugies nám nevyhovují ani jedny č.3
hugies jsme dostali darem od bratra a už bych je taky nechtěla. fakt je že nevím jak se jí pak bude v těch tesco plenách chodit,to mně nenapadlo! :nevim:,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cuminek
11.3.10 14:22

super

tyhle plenk mám odzkoušené a jsou super.kupuju je pravidelně.jsou možná i lepší nwez pampers.doporučuju

• Citovat
  • Upravit
9044
17.3.10 14:34

Ahoj,taky jsme ted kupovali zelene tesco pleny v akci 2+1 zdarma,jsou fajn,nam vyhovuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10378
18.3.10 16:08

my je taky máme a jsem velice spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie