Plenky canpolbabies

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
402
12.1.10 11:59

Plenky canpolbabies

Ahoj holky máte některá zkušenost s plenkama od canpolbabies?Popřípadně jak je používáte a co k tomu všechno budu potřebovat.Já blbec jsem si objednala už dvoje přes net,Jedny na suchý zip a druhé na druky velikost xl malý má 10Kg.Mám asi 60 čtvercových plínek.
Už mě nebaví kupovat jednorázovky :zed: .teď je zima a my jsme vwsměs doma tak to chci vyzkoušet.díky za rady a nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
12.1.10 12:05

Mam teda zkusenost jen s jejich separackama a ty jsou teda desny. (jako Anicky, pokud to neni nakonec to ssame, jen s jinym obalem )
A co sis vlastne objednala, svrchnacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.1.10 12:11

Ahoj, zkušenost mám jen s jejich sep. plenama a taky musím říct, že mi k srdci nepřirostly.

POkud máš doma dost čtvreců, můžeš skládat - novorozenecký sklad a na draka. Jen je potom prdka objemná :wink:

Máš ještě možnost koupit pletené zavazovací pleny (cca 80Kč jedna), ty já vycpávám čtvercem.

Ono je docela důležité objednat si na začátku ostatními odzkoušené zboží, aby se ti látkování nezhnusilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.1.10 12:15

Však při nákupu přes internet máš právo do 14 dnů vrátit nepoužité zboží bez udání důvodu… Tak je pošli zpátky nebo domluv výměnu :wink: Pokud už jsi je teda mezitím nevyprala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.10 12:17
Cappy píše:Ono je docela důležité objednat si na začátku ostatními odzkoušené zboží, aby se ti látkování nezhnusilo.

Ano a pak je taky dulezite uplne se do latkovani nezblbout a nechtit vyzkouset vsechno, co nekdo vychvaluje. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
12.1.10 12:35

Můžu se tedy při téhle příležitosti zeptat, které jsou nejlepší separačky?

• Citovat
  • Upravit
6093
12.1.10 12:50

Mufino, každému vyhovuje něco jiného, já jsem spokojená s Popolinkama v krabičce, jsu ještě i pro novouše v roli.
Holky si chválí i fleecové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
12.1.10 12:51

Pro nas byly nejlepsi Popolinky, celulozove i viskozove. Celulozove sem davala ze zacatku, jsou sice drazsi, ale jdou rozstrihnout napul, jsou dost velke a vydrzi dost prani.
Viskozove mame ted, i kdyz je jeste plne kojena a na vajecinu jsou dobre taky, prijdou mi i pocitove sussi, taky se daji rozstrihnout, jsou obrovske a prani vydrzi mrtos.
Pak sem zkousela celulozove Tots bots - ty jsou desnz, maly a nedaji se prat a celulozove Disany - ty celkem usly, ale pri prani se v nich delaji diry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.1.10 13:21

Jo jo kupovala jsem svrchnacky.kolik jich ještě budu potřebovat?dvě asi určitě málo.a pokud by jste mohly tak mi poraďte nějaké webovky na dobre svrchnačky a separačky.díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.1.10 13:22

já myslela že stačí do svrchnaček dát dvě látkové a separacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
12.1.10 13:36

jo a jsou lepší na druky nebo na sucháč ( prý se rychle sepere a pak to nedrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
12.1.10 17:56

Ahoj,
také používáme čtvercovky a na zvýšení savosti ještě bambusovou vkládačku.
Co se týká svrchních kalhotek (nejvíce nám vyhovují Imse Vimse Organic, i kvůli čtvercovkám, ale máme i Thirsties), tak my doma máme 14 kousků a stále se točí mezi nošením a pračkou :lol: . A stačí nám. Máme všechny na sucháč a zatím v pohodě, ale uvidíme ještě za čas.
Separačky jsme nejprve používali ze začátku Popoliny celulozové. Dobře zachytí ty kojenecká vajíčka :wink: . Teď používáme (na bobečky ideální :lol: ) separačky Imse Vimse vizkozové. I s obsahem je hodím do záchoda.

Ale je na tobě co zvolíš a co ti ještě holky poradí.

A stránky?
Např.: http://www.latkovky.cz/ , http://www.nejenprodeti.cz/, http://www.branakdetem.cz/, http://www.mamaja.cz/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
12.1.10 20:19

Ony ty čtverce moc dobře nesají, takže třeba například na noc nebo na cesty se docela hodí i kalhotkové pleny (konopí, bambus - sají dobře :palec: )

Svrchňáčky - máme doma vlnu, s PUlkama neporadím, ty nevedem, vlna je moje láska :srdce: :lol:
Vlňáčky se mezi použitím jen nechají vyvětrat, moč vlnu regeneruje, fakt pak nejsou vůbec cítit.
Perou se jednou za čas (podle používání jednou za 3až 6 týdnů nebo když jsou zašpiněné).

Nevím, jak je tvé dítě staré, ale jen tak dát do svrchňáku čteverec - pokud je aktivní a hýbe se, tak by ti to dost dobře nedrželo :think:
Proto je fixuju těma zavazovačkama.

Taky hodám pár odkazů
www.slune.eu
www.ecoobchudek.cz
www.prdelka.eu
www.tulenik.cz
 www.vbavlnce.cz

Je jich strašně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.1.10 08:24

Jo, a ještě jsem zapomněla :roll: . Celulozové separačky Popolini teď používám na domácí výrobu vlhčených ubrousků. Na to jsou perfektní :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
13.1.10 09:09

PájaD, též si vyrábím domácí vlhčené ubrousky, separačku rozstřihnu vejpůl, potřebné množství zaliju domácí směsí a mám na chvilku vystaráno.
Jednou jsem návod na výrobu zkusila napsat na MMB a tos měla vidět ty kmentáře, jaké jsem prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí