Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Clarkia píše:
Ahoj holky.
Chtěla bych taky koupit zelené Tesco pleny do porodnice. Jen nevím, jestli rovnou velikost 2 (3-6kg)? Nebo aspoň 1 balení velikost 1 (2-5 kg), a jak velké balení - po 78 ks?
Zelene Tesco plenky jsou az od velikosti 2. Ve velikosti 1 jsou zlute. Ty zlute maji i ve velikosti 2 - jsou mnohem jemnejsi nez zelene, skoda ze ve vetsich velikostech uz zlute nedelaji.
Urcite bych koupila i nejake plenky velikosti 1 - syn mel porodni vahu 2990 a velikost 1 jsme pouzivali 2 mesice (je plne kojeny a roste hlavne do delky a kila pribyva pomaleji).
Jinak jak psaly holky, Tesco plenky vykrojeni na pupicek nemaji - pokud bys chtela, tak vyjrojene jsou Bell Happy cislo 1 - nam vyhovovaly. Maji je ted do 9. v akci v Globusu.
můžu se jen zeptat, chtěla bych si koupit ty tesco pleny, ale u nás bohužel tesco nemáme tak jestli by se mi vyplatilo pro ně zajet. tak jestli by ste mi některá neřekla kolik stojí a kolik jich je v balení?? chtěla bych jedničky mockrát děkuji
Nevím, jak je to u jedniček, kupovala jsem až od dvojek. Cena bezkonkurenční, spolu s DM plenami patří k naším ejoblíbenějším. Nepročurá, pružný pásek, pohoda. Cena je normálně myslím asi 250,–, ale nakoupím vždy v akci, to se dá někdy i za 170. Už dlouho akce nebyla, takže čekám každou chvíli ![]()
Ahoj holky,mužete mi poradit kde bych koupila plenky BELLA BABY HAPPY. ![]()
taky jsem před porodem nakoupila zelené Tesco, ale nic moc - zatím nejhorší, pro nás nejlepší Pemprs Premium Care Newborn vychází v akci cca 4 Kč, sice nejdražší, ale při prvním synovi to byla nedosažitelná cena, tak se mi všechny zdají levné
, ale paradoxně jsem nadšená s Huggies Newborn, ale zatím používáme 3-6 kg. Možná i ty Tesco ve větším balení budou lepší, ale určitě bych je zase nevyhazovala, myslím, že jsou normal, ale jsou tu asi lepší, švagrová používá z DM a tvrdí, že jsou nejlepší, tak to ale neposoudím ![]()
Kupujeme až 4-9kg a naprostá spokojenost. U novorozence bych jsem taky měla pampers, ale teď jsou zbytečně drahé, když nám stačí Tesco a jim podobné. My jsme s nimi spokojení.
no u nás na ně dojde co nevidět, tak jsem zvědavá, už tu někdo psal, že ty 4-9 jsou víc vyřešený či co, tak jsem zvědavám mám je tu schované ![]()
No já jsem jiné než 4-9 zatím neměla a na těch nevidím žádné mínus.
holky čekáme malé za 2 měsíce…bavíte se o Tesco plenách nebo o GAGA?????co prodávají v tescu??ty jsou prý super.Tak nevím co nakoupit,chci si udělat zásoby tak za 2 tisíce,tak ať neprohloupím.
to Sazkarka: já jsem na novorozeně používala Pampers, Tesco až 4-9kg, takže nevím jaké jsou ty nejmenší.. Ale na druhé budou taky na začátek Pampers. Uplně na novorozeně bych asi neměla dobrý pocit, i když jsem s něma na větší dítě maximálně spokojená.. To ti asi moc nepomohlo že..
za mne bych velkou zásobu nedělala, každému vyhovuje něco jiného, já měla na den ty zelené Tesco asi 3-6, ale nic moc, spokojená jsem byla s Pemprs Premium Care a s Huggies Newborn. Měla jsem i Pampers Active New Baby a tedy také žádný šlágr. Ale píšou, že pro novorozeňata jsou výborné BELLA BABY HAPPY, ale ty tedy neznám já, tak nevím.
Já jsem teď dostala zelené Tesco vel. 2, používám na dvouměsíční mimi a přijdou mi dobré. Stejně jako DM, takže je budu kupovat. DM jsem si kupovala i na novorozeně a do porodnice, přijdou mi velmi dobré. Jasně, Pampersky jsou nejměkčí a nejtenčí, ale přijdou mi zbytečně drahé. Když jsou ovšem ve velmi dobré akci, tak je taky občas koupím.
Vychvalované Pampers Premium Care naopak ráda nemám. Hned se pročůrají a smrdí.
Ahoj zakladatelko ![]()
tak za nás je to tak, že jsme od prvního dne doma na zelených Tesco plenečkách vel. 2 a jsem moc spokojená. Dcera se v porodnici oprudila, ale nehorázně a to po Pampers Newborn Premium Care ( jestli to píši správně). Oprudí se i z vlhčených ubrousků Pampers. Dostali jsme darem i Huggies bio plenečky pro novorozence a další hrůza, pročůrá i prokaká (!) je. Zkusili jsme i žluté Tesco plenky vel. 2 myslím a ty jsou dost jiné než ty zelené ( můj dojem). Vevnitř je na povrchu jakoby síťka a ta se dcerce přilepí na dupku a kolikrát to má i přilepené ( a opravdu přebaluji max. po dvou hodinách). Ale i tak je nepročůrá, neprokadí, no jsme moc spokojení a hlavně jí to sedí. Myslela jsem, že Pampers jsou nejlepší z nejlepšího, a asi možná jsou, ale malá se oprudí opravdu po dvou plenkách…Takže tak u nás ![]()