Tesco plenky - zelené

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13338
6.6.11 14:48

Koupila bych jedničky, výkroje na pupík jsme taky neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
6.6.11 22:19
Clarkia píše:
Ahoj holky.
Chtěla bych taky koupit zelené Tesco pleny do porodnice. Jen nevím, jestli rovnou velikost 2 (3-6kg)? Nebo aspoň 1 balení velikost 1 (2-5 kg), a jak velké balení - po 78 ks?

Zelene Tesco plenky jsou az od velikosti 2. Ve velikosti 1 jsou zlute. Ty zlute maji i ve velikosti 2 - jsou mnohem jemnejsi nez zelene, skoda ze ve vetsich velikostech uz zlute nedelaji.
Urcite bych koupila i nejake plenky velikosti 1 - syn mel porodni vahu 2990 a velikost 1 jsme pouzivali 2 mesice (je plne kojeny a roste hlavne do delky a kila pribyva pomaleji).
Jinak jak psaly holky, Tesco plenky vykrojeni na pupicek nemaji - pokud bys chtela, tak vyjrojene jsou Bell Happy cislo 1 - nam vyhovovaly. Maji je ted do 9. v akci v Globusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
8.10.11 19:12

můžu se jen zeptat, chtěla bych si koupit ty tesco pleny, ale u nás bohužel tesco nemáme tak jestli by se mi vyplatilo pro ně zajet. tak jestli by ste mi některá neřekla kolik stojí a kolik jich je v balení?? chtěla bych jedničky mockrát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
15.10.11 07:08

Nevím, jak je to u jedniček, kupovala jsem až od dvojek. Cena bezkonkurenční, spolu s DM plenami patří k naším ejoblíbenějším. Nepročurá, pružný pásek, pohoda. Cena je normálně myslím asi 250,–, ale nakoupím vždy v akci, to se dá někdy i za 170. Už dlouho akce nebyla, takže čekám každou chvíli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 21:30

Ahoj holky,mužete mi poradit kde bych koupila plenky BELLA BABY HAPPY. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maddie
1.2.12 00:06

v albertu

• Citovat
  • Upravit
170
2.2.12 21:59

taky jsem před porodem nakoupila zelené Tesco, ale nic moc - zatím nejhorší, pro nás nejlepší Pemprs Premium Care Newborn vychází v akci cca 4 Kč, sice nejdražší, ale při prvním synovi to byla nedosažitelná cena, tak se mi všechny zdají levné :D , ale paradoxně jsem nadšená s Huggies Newborn, ale zatím používáme 3-6 kg. Možná i ty Tesco ve větším balení budou lepší, ale určitě bych je zase nevyhazovala, myslím, že jsou normal, ale jsou tu asi lepší, švagrová používá z DM a tvrdí, že jsou nejlepší, tak to ale neposoudím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.2.12 19:58

Kupujeme až 4-9kg a naprostá spokojenost. U novorozence bych jsem taky měla pampers, ale teď jsou zbytečně drahé, když nám stačí Tesco a jim podobné. My jsme s nimi spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
4.2.12 20:16

no u nás na ně dojde co nevidět, tak jsem zvědavá, už tu někdo psal, že ty 4-9 jsou víc vyřešený či co, tak jsem zvědavám mám je tu schované :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.2.12 20:56

No já jsem jiné než 4-9 zatím neměla a na těch nevidím žádné mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
6.2.12 19:32

holky čekáme malé za 2 měsíce…bavíte se o Tesco plenách nebo o GAGA?????co prodávají v tescu??ty jsou prý super.Tak nevím co nakoupit,chci si udělat zásoby tak za 2 tisíce,tak ať neprohloupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.2.12 19:40

to Sazkarka: já jsem na novorozeně používala Pampers, Tesco až 4-9kg, takže nevím jaké jsou ty nejmenší.. Ale na druhé budou taky na začátek Pampers. Uplně na novorozeně bych asi neměla dobrý pocit, i když jsem s něma na větší dítě maximálně spokojená.. To ti asi moc nepomohlo že..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.2.12 20:34

za mne bych velkou zásobu nedělala, každému vyhovuje něco jiného, já měla na den ty zelené Tesco asi 3-6, ale nic moc, spokojená jsem byla s Pemprs Premium Care a s Huggies Newborn. Měla jsem i Pampers Active New Baby a tedy také žádný šlágr. Ale píšou, že pro novorozeňata jsou výborné BELLA BABY HAPPY, ale ty tedy neznám já, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.2.13 19:56

Já jsem teď dostala zelené Tesco vel. 2, používám na dvouměsíční mimi a přijdou mi dobré. Stejně jako DM, takže je budu kupovat. DM jsem si kupovala i na novorozeně a do porodnice, přijdou mi velmi dobré. Jasně, Pampersky jsou nejměkčí a nejtenčí, ale přijdou mi zbytečně drahé. Když jsou ovšem ve velmi dobré akci, tak je taky občas koupím.
Vychvalované Pampers Premium Care naopak ráda nemám. Hned se pročůrají a smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.2.13 00:12

Ahoj zakladatelko :hug:

tak za nás je to tak, že jsme od prvního dne doma na zelených Tesco plenečkách vel. 2 a jsem moc spokojená. Dcera se v porodnici oprudila, ale nehorázně a to po Pampers Newborn Premium Care ( jestli to píši správně). Oprudí se i z vlhčených ubrousků Pampers. Dostali jsme darem i Huggies bio plenečky pro novorozence a další hrůza, pročůrá i prokaká (!) je. Zkusili jsme i žluté Tesco plenky vel. 2 myslím a ty jsou dost jiné než ty zelené ( můj dojem). Vevnitř je na povrchu jakoby síťka a ta se dcerce přilepí na dupku a kolikrát to má i přilepené ( a opravdu přebaluji max. po dvou hodinách). Ale i tak je nepročůrá, neprokadí, no jsme moc spokojení a hlavně jí to sedí. Myslela jsem, že Pampers jsou nejlepší z nejlepšího, a asi možná jsou, ale malá se oprudí opravdu po dvou plenkách…Takže tak u nás :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí