Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Souhlas s Janou206, pro novorzeňátko bych taky doporučila Háppy. Podle slov naší pediatričky z porodnice to jsou jediné ortopedické plínky na našem trhu. A malá mi v nich vydržela, až co se začala batolit, pak už to neudržely. ![]()
ted jsou pleny 3 v tescu za 478kc akce 2+1 super jsem spokojena poprve mi je koupila nase babicka a ted je budu kupovat i ja jsou suprove lepsi nes hagisky a pampersky. ![]()
vyhovují maximálně,časo využíváme akcí 2+1zdarma,takže na celý měsíc máme pleny za 498,– super......
![]()
Ahojky, chtěla bych se s Vámi podělit. Dneska jsem narazila na plenky na mimibazaru…a myslím, že to není vůbec špatné ![]()
Papírové kvalitní dětské plenky, jsou ručně balené v české firmě, jsou střihem jako pampersky, materiálově i vlastnostmi taktéž, každá je v I. jakosti, každá dodávka má různé obrázky, motivy, vždy MAJÍ suchý zip, lepičky, gumičky kolem nožiček, neopruzují, nedřou, některé mají vzadu gumičku proti protečení, některé mají pružící postranní pásky, baleno v igelitu, balení po 30 ks těchto pleneček, cena za jednu plenečku je neuvěřitelné 3,05 Kč !! cena za balení je 94 Kč + poštovné, téměř vždy připravené okamžitě k expedici…„ID 16043 - PLÍNKY PRODYŠNÉ PAPÍROVÉ I. JAKOST 3-6 kg a JEDNORÁZOVÉ PAPÍROVÉ PLÍNKY 4-10 KG“ a i větší ![]()
Já s nima spokojená vůbec nebyla.Když malá spala na boku, vždycky byla celá počůraná a i jí to teklo nohavičkama.Nejsou v pase pružný a to je jejich nevýhoda. ![]()
Jsou bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!! U nás naprostá spokojenost,určitě si je kupte!!!!!!!!!!!!
Holky, dala jsem malému (7 týdnů) poprvé plenku z Tesca (zelenou) a hned se mi oprudil na zadečku a na boku u zapínání. Přitom ji neměl dlouho, takže dlouho neležel pokakanej. Může to být tou plenkou, nebo se to prostě občas stane v každé plence? Abych řekla pravdu, tak se mi nechce experimentovat a znovu zkoušet mu je dávat a čekat až mu to opruzení zmizí, jestli se zase oprudí. Jinak používáme Pampers New Born a teď už občas i velikost 2 Sleep and play, a taky jsme měli veklikost New Born z DM a se všemi maximální spokojenost.
Díky za radu
Ahojky, tak já je začala používat až od 3 měsíce, protože malý má citlivou pokožku po mě a teď jsme maximálně spokojený. Každé dítě je individuální a každý snese a chce něco jinýho. Opravdu, pokud nechceš nechat i na plenkách hlavně později majlant, jak říkajíc, chce to opravdu zkoušet. Ale s tou citlivou pokožkou u malýho, bych teď ještě nějaký čas počkala a neexperimentovala…Ale to je jen můj názor ![]()
Dík, to jsem chtěla slyšet ![]()
Tesco pleny nebudu vyhazovat a počkáme, začátkem roku je zkusíme. ZAtím asi bbudeme používat Pampersky nebo DM, nebo Happy, jestli někdde seženeme. Ty se mi líbili nejvíc. (Dávali nám je v porodnici).
Pokud jde o cenu plen, tak mě se zatím nejlíp odsvědčilo Makro. Stejně tam musíme jednou za půl roku utratit dva a půl tisíce, tak to asi uvalíme za plenky.
ahoj holky, ahoj Maf (tak se potkáváme i tady
) já Tesco plínky používám od začátku a nemůžu si je vynachválit, malá má teť „trojky“ a vydrží v nich bez nehody a bez opruzení celou noc, ale je pravda, že každý mimčo je jiný, prostě nekomu sednou, někomu ne
Já už je taky znovu zkusila a je to OK. Oprudil se mi totiž i v Pamperskách Premium Care. Asi jsem ho v tom nechala dýl zkrátka. Takže Tesco už zase taky používáme. Před Vánocema se doufám dostanu do Makra a tam koupím Happy dvojky, nebo možná už trojky. Je to jedno z mála míst, kde je mají a já jsem z nich nadšená. Tak pokud je může nosit, chci je koupit. Na ty větší (kdy je již dítě aktivnější) si totiž maminky stežují, že protékají. Tak pak se asi zase vrátíme k Tescu nebo Pamperskám.
Ahoj holky.
Chtěla bych taky koupit zelené Tesco pleny do porodnice. Jen nevím, jestli rovnou velikost 2 (3-6kg)? Nebo aspoň 1 balení velikost 1 (2-5 kg), a jak velké balení - po 78 ks?
ahoj.určitě bych si koupila ty jedničky.Já si je koupila taky ale od happy.oni v porodnici vetšinou vyžadují nulky nebo jedničky.Sice nevím jestli ty tesco mají vyjrojení na pupík ale já když rodila prvního syna před šesti lety taky žádný výkroje nebyli a nikdo se nezbláznil ![]()
ja nemela vykroje plenek ani u jednech jednicek-pampers,tesco,hugies ![]()