Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojík holky,
funguje vůbec to mlíčko HAJAJA?? Má být na noc aby dítě déle vydrželo. Zkusila jsem ho včera dát malé jelikož se mě budí po 2 hodinách na jídlo a ona se budila stejně. Tak buď nefunguje a nebo se ten „efekt“ dostaví až později.
Nemá někdo zkušenost??
Díky Petra
male jsou tri roky pryc?? v tom pripade je to asi o zvyku a myslim ze bud ji to vysvetlis- nebo ji budes krmit dal.. ze to neni o hladu…
Madlenka ma taky jen normali mliko na veceri a staci az do rana - a i dalsi deti co vim- nebo uz ji dej normalni veceri a pak uz jen na zapiti trosku mlika at ji to neberes hned uplne..
ahoj, nám Hajaja taky nefungovalo, ale my ho teda zkoušely v mladším věku. Ve třech letech to je opravdu jen o zvyku a naučení. Zkoušela jsem i meduňkový čaj na uklidnění, taky v tom mladším věku, ale ani to nám nezafungovalo, tak nevím, musí se to to dítě naučit, nám se holka „zklidnila“ v necelých 2 letech. nepřihlášená Anik
Ahojky,take mam 3 leteho rostaka,ktery vetsinou nespal…Od narozeni s tim byl problem.Rok jsme kojili,vydrzeli,pak mel sunar a na noc jsem najela HAJAJA a u nas ted fungovalo.Spal po nem celou noc.Jenze pak jsem kvuli veku a take cene HAJAJA prestala kupovat.Ted zabiraji radne vyvarove polevky k veceri a kdyz neni,mam v zasobe takove to mlicko od Nestle…Nevim presne nazev,je na dobrou noc.Synovi moc chutna a opravdu chrni celou noc.Jen ta cena je desna…takze davam obcas…
Jéje koukám, že tu nemám novej metřík mé 4 mesíční dcerky. To není pro tu tříletou ale 4 mesíční nějak mě to nedošlo. Díky
mamulinka
tak to se povedlo ![]()
ale zůstávám u toho jak jsem psala, nefungovalo nám to, ani ten čaj, ani kaše na noc,,,,,, potom až časem prostě ta normální strava a večeře, ale i tak u nás pozdě, v necelých dvou letech, možná roce a půl, jelikož mám nejedlíka.
Dávaly byste hami hajaja, když ještě kojíte? nebo raději nějakou kaši?