HAMI HAJAjA

3384
18.2.09 07:40

HAMI HAJAjA

Ahojík holky,

funguje vůbec to mlíčko HAJAJA?? Má být na noc aby dítě déle vydrželo. Zkusila jsem ho včera dát malé jelikož se mě budí po 2 hodinách na jídlo a ona se budila stejně. Tak buď nefunguje a nebo se ten „efekt“ dostaví až později.

Nemá někdo zkušenost??

Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
18.2.09 07:54

Ahoj

nam nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
18.2.09 08:43

male jsou tri roky pryc?? v tom pripade je to asi o zvyku a myslim ze bud ji to vysvetlis- nebo ji budes krmit dal.. ze to neni o hladu…

Madlenka ma taky jen normali mliko na veceri a staci az do rana - a i dalsi deti co vim- nebo uz ji dej normalni veceri a pak uz jen na zapiti trosku mlika at ji to neberes hned uplne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.2.09 09:07

ahoj, nám Hajaja taky nefungovalo, ale my ho teda zkoušely v mladším věku. Ve třech letech to je opravdu jen o zvyku a naučení. Zkoušela jsem i meduňkový čaj na uklidnění, taky v tom mladším věku, ale ani to nám nezafungovalo, tak nevím, musí se to to dítě naučit, nám se holka „zklidnila“ v necelých 2 letech. nepřihlášená Anik

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.2.09 11:15

Ahojky,take mam 3 leteho rostaka,ktery vetsinou nespal…Od narozeni s tim byl problem.Rok jsme kojili,vydrzeli,pak mel sunar a na noc jsem najela HAJAJA a u nas ted fungovalo.Spal po nem celou noc.Jenze pak jsem kvuli veku a take cene HAJAJA prestala kupovat.Ted zabiraji radne vyvarove polevky k veceri a kdyz neni,mam v zasobe takove to mlicko od Nestle…Nevim presne nazev,je na dobrou noc.Synovi moc chutna a opravdu chrni celou noc.Jen ta cena je desna…takze davam obcas…

• Citovat
  • Upravit
3384
18.2.09 12:10

Jéje koukám, že tu nemám novej metřík mé 4 mesíční dcerky. To není pro tu tříletou ale 4 mesíční nějak mě to nedošlo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
18.2.09 12:21

mamulinka :lol: tak to se povedlo :lol:
ale zůstávám u toho jak jsem psala, nefungovalo nám to, ani ten čaj, ani kaše na noc,,,,,, potom až časem prostě ta normální strava a večeře, ale i tak u nás pozdě, v necelých dvou letech, možná roce a půl, jelikož mám nejedlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.13 17:48

Dávaly byste hami hajaja, když ještě kojíte? nebo raději nějakou kaši?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová