Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,
mám dotaz, vy které dáváte mimčům UM Hamilon 2. Dnes jsem rozdělala nové balení, ostatně jako už x-krát, ale když jsem udělala mlíčko, zjistila jsem, že má uplně jinou chut než normálně.
Malá ho taky odmítla, protože je to fakt dost znatelný rozdíl.
Koukla jsem na datum, prošlý není, tak nevím čím to může být. Chutově mi připomíná Nutrilon, co jsem tenkrát ochutnávala. Tak nevím, malá mi nic jinýho nechce, dříve jsme zkoušeli Sunar, Hamánek, Nutrilon, Bebu ale bez úspěchu až nakonec jsem měla úspěch právě s Hamilonem. zítra každopádně zkusím koupit nový balení.
Tak nezdá se vám některé, že má to mlíko nějakou jinou chut? Díky za odpověd.
![]()
ahoj,tak to se mi nikdy nestalo a hamilon bylo jediný, co mi Katuška baštila.
miselline+kačenka
Ahoj, nám se to myslím taky nestalo, alespoň podle dětí, zato se mi stala jiná věc : v Bebě jsem jednou měla nějaký svinstvo, vypadalo to jako malinkatý kovový kousíčky! Dokonce jsem z ní vytáhla jeden takovej ostrej kousek - vypadalo to jako malinká kovová hoblina, neumím to líp popsat. Šla jsem to vrátit do lékárny, vzali si to pod mikroskop a bez řečí mi vrátili peníze. Když jsem to pak říkala naší dr. , řekla mi, že jsem s tím měla jít na tu firmu. No asi měla, ale byla jsem z toho tak vyplesklá, že mě to vůbec nenapadlo. ![]()
Nemohla jsi koupit místo Hamilon2,Hamilon HA2?Oni ty HA mlíčka jsou proti těm sladkým pekně hořký.Mám dva klučiny a ten první na HA mlíčku vyrůstal.A ten druhý měl původně taky,ale jelikož trpí bolestma bříška zkončili jsme u Omnea a malej je spokojenej.