Špiním po hamiltonu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
28.4.10 10:02

hamilton

holky chci se zeptat,vcera jsem byla na kontrole,jsem 39tt.a zrejme mi udelal dok.toho hamiltna,prej uz jsme pekne nachystany,tak to chtel asi uspisit,taky rikal ze trochu budu krvacet.to se zatim nestalo,ale sem tam spinim uz od vcera je to normalni? nechci zas plasit.neni to silne.clovek je uz tak ze vseho vyplasenej ated jeste tohle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
28.4.10 10:05

myslim ze je.
ja po hamiltonu teda krvácela docela dost a au au jsem nemohla ani slízt z tý kozy a dojít domů.
Pak jsem špinila asi dva dny, ve čtvrtek mi hamiltona dělali znovu a zase jsem špinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.4.10 10:12

Mně dělali hamiltona dva dny po sobě, po tom prvním jsem celej den špinila a pobolívalo mě břicho, po tom druhým už se mi pomalu rozjížděl porod. Je to hodně individuální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
28.4.10 10:12

ahoj, ja jsem po hmatu vic krvacela den a spinila jeste cca 4 dny a pak mi hmat za tyden delali znova a teprve potom jsem zacala za dva dny rodit :palec: takze spineni je normalni bud v klidku, preji pohodovy porod :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.4.10 10:13

No tak mimo tema, pana doktora bych asi sprdla, kdyby mi to oznamil az po tom co to udelal, ja treba musela podepsat papir, ze s tim souhlasim a vim o co jde, PA vysvetlila. Hamiltona mi delali v obou tehu a nejpozdeji do 2 dnu sem zacala rodit, ale ja byla 6 a 3 dny po terminu. Nekrvacela sem ani nespinila, ale rikali, ze to muze bejt a je to normal, kdyz to neni jasne ruda krev. Jo a a ni jeden hamilton me nebolel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
28.4.10 10:15

Já mám reakci trošku mimo téma - ale to je normální, že něco takového udělají a ani to neoznámí, nezeptá? Těhotná nejsem, takže nevím, jak to chodí. Ale tohle mě překvapilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.4.10 10:18

weruska Vid, presne to me napada jako prvni, kdyz se tady nekdo pta, co mu ten doktor moh delat. To by prece mel rict, co hodla delat. Asi doufaj, ze maminka uz chce mit tehotenstvi a porod za sebou a prcka v naruci, takze nebude delat problemy. ja bych je asi delala, z principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
28.4.10 10:20

ja ani nevedela ze neco takovyho existuje,az pak jsem zjistila na netu ze to bylo ono.stejne mimisek se rozhodl jinak.termin mame az 6.5.,tak kam spechat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.4.10 10:22

lukina No prave, ze si nevedela a ze neni kam spechat. prave nechapu, kam to porad chteji popohanet doktori. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
Weruska píše:
Já mám reakci trošku mimo téma - ale to je normální, že něco takového udělají a ani to neoznámí, nezeptá? Těhotná nejsem, takže nevím, jak to chodí. Ale tohle mě překvapilo :think:

taky mi to dopředu neoznámil a rovnou konal. Při tom mi jen řekl, že tomu zkusíme trošku pomoct (takže to řekl víceméně pozdě). Ráno to udělal můj gynekolog, odpoledne gynekolog na prohlídce v rizikové poradně to samé. Takže asi běžná věc u nich :cert: Slabě jsem krvácela a už večer začli slabé nepravidelné kontrakce. Rodila jsem druhý den po poledni. No a za mě to tedy bolestivé bylo (myslím ten hmat) a v podbřišku mě bolelo do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
Weruska píše:
Já mám reakci trošku mimo téma - ale to je normální, že něco takového udělají a ani to neoznámí, nezeptá? Těhotná nejsem, takže nevím, jak to chodí. Ale tohle mě překvapilo :think:

někde bohužel ano.
mně u vyšetření jen oznámili, uděláme hamiltona,ale nečekali na souhlas nebo nesouhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.4.10 10:34

Mně to předem taky neříkali, z dr. vypadlo: tak něco zkusíme a než jsem stihla cokoli říct, tak to bylo :mrgreen: Bolelo to teda dost. Ale na druhou stranu, já jsem radši za ty hamiltony, po kterých se mně porod opravdu rozběhl, než kdyby mi dávali tabletu na vyvolání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.4.10 10:36

Holky, kdyz to prezenu tak je to asi podobnej pristup, jako kdyby vam kvuli nejaky infekci a podebranymu nehtu na palci u nohy urizli nohu pod kolenem, pac to jenom urychlili, protoze treba by lecba nezabrala a jednou by tu nohu stejne uriznout museli. To je ale prehnany. Ja sem teda na tohle hakliva, i zubar mi musi dopredu vysvetlit co a cim mi bude delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
28.4.10 10:36

Tak to teda čumím jak tele na nový vrata :mrgreen: Já bych byla teda dost vyděšená, kdyby mi něco takového udělali a já nevěděla proč, kdy, kam, jak :-) Koukám, že ti doktoři se s tím moc nemažou :think: Navíc mi to teda opravdu přijde brzy, pokud je termín až 6., ale jak říkám, v tomhle se fakt nevyznám, mě teď zajímá akorát ovulace :mrgreen: :-)

No zakladatelce tedy alespoň mnoho sil a porod bez komplikací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
28.4.10 10:40

Machalka No prave to je to na co spolehaj, ze bude zenska vlastne jeste rada. Ja s hamiltonem souhlasila pokazdy, ale jde o ten princip, ze proste vis, co bude a proc to bude a mas pravo rict ne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí