Hamilton a porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6866
31.8.12 20:25

U mě nezabral ani u jednoho těhotenství. špinila jsem jen asi 2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 20:31

To já špiním teda už od té půl 1 ze začátku jen trošku a od té cca 6hodiny už docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.8.12 20:35

:lol: to se jako při " orientační" váze 3900 g a víc rodí SC?
Prosimtě nestresuj takovýma prkotinama, roděj holky mnohem větší děti a bez sekce.
Mi dělali doktoři HH poslední těhotenství, musela jsem rodit ze zdrav. důvodů do termínu, takže to byla asi ta nejdůležitější akce pro rozjetí přirozeného porodu.
Byla jsem v 38 +0 také otevřena na 1 cm, HH mi udělal akorát jednodenní špinění, krvácení a bolesti, pak klid. Za týden nato u jsem byla otevřená mainko víc - tak 1,5 cm, dr jej provedla znovu, napřesden se začal velmi zvolna rozjíždět porod, byl prodveden v pátek, porodila jsem v pondělí po poledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
31.8.12 20:37

@Anonymka sisi mě udělal dr hamiltona ve čtvrtek dopoledne… celý den mě pobolívalo břicho a špinila jsem… v noci jsem měla celkem pravidelné bolesti, ale ne nějak strašné…ráno jsem šla na zavedení tabletky k vyvolání porodu, ale už mi žádnou nedali, protože jsem byla na 6 prstů otevřená…porodila jsem ve 14.25 holčičku 3710g snad se ti to taky už rozjíždí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
31.8.12 20:41
@berry4 píše: :lol: to se jako při " orientační" váze 3900 g a víc rodí SC?
Prosimtě nestresuj takovýma prkotinama, roděj holky mnohem větší děti a bez sekce.

8o 8o Co to? U nás byl váhový odhad 4200g, jednu chvíli doktor hrozil, že dokonce 4,5 kg, ale nikdo SC ani nezmínil, nakonec měla 3830 g… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.8.12 20:44

@Xhnip jé my to měly skoro stejné :mrgreen: taky hamilton ve čtvrtek dopoledne, pak v noci kontrakce, v pátek dopo jsem v nemocnici taky byla už na 6 a malá se mi narodila taky něco po 14 hod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
31.8.12 20:48

@Bajča :palec: jsem zvědavá jak to bude podruhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 20:51
@Suzume píše:
8o 8o Co to? U nás byl váhový odhad 4200g, jednu chvíli doktor hrozil, že dokonce 4,5 kg, ale nikdo SC ani nezmínil, nakonec měla 3830 g… :palec:

Ale já to s tím císařem myslela že se bojím kdyby náhodou. Jsem nízká a v porovnání se známými nemám tak širokou pánev ale když se doktor nezmínil tak asi nic.
Jinak nevíte proč se ptal kolik jsem vážila při narození já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
31.8.12 20:55

@Anonymka sisi Jo tááák… Už jsem se lekla, protože jsem o tom nikdy neslyšela, že by se indikoval SC při takovém váhovém odhadu. Tak to pardon :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.8.12 21:00

@Anonymka sisi nevím, co je to „nízká“,snad tě uklidní, že v mém okruhu rodí děti přes 4 kila známé s výškou cca 162-168 cm. O kilech se raději ani nezmińuji, jelikož jedna z nich má 3 dcery, všechny váha kolem 4500 g ( přirozeně) a přerazila bych ji soplem.
Nech to na přírodě, pokud ti sám doktor neřekl, že by to nešlo, tak to půjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 21:01
@Suzume píše:
@Anonymka sisi Jo tááák… Už jsem se lekla, protože jsem o tom nikdy neslyšela, že by se indikoval SC při takovém váhovém odhadu. Tak to pardon :oops: :kytka:

Moje chyba nemáš se za co omlouvat blbě jsem to vysvětlila což se mi dneska stává pořád a všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
31.8.12 21:01

@Anonymka sisi U prvniho ditete jsem hamiltona nemela, byla jsem uplne zavrena. U druheho jsem byla na centak a hamiltony jsem mela nakonec tri, porod to nerozjelo, ale nejake kontrakce ano a kazdy ham. me otevrel o centimetr vic. Kdyz se pak zacalo vyvolavat (byla jsem dva tydny pres termin), tak to uz slo celkem rychle.
Nicmene neodpustim si- tvuj dr. je podle me vul. Pokud te to tak bolelo a spinis az krvacis, jak pises, tak jsi podle me nebyla ani na ten cely centimetr otevrena. Sice ti chtel pomoct, ale ta bolest co citis je z toho, jak ti ten cipek roztahl nasilim. Na hamiltonu v podstate nema co bolet, muze byt neprijemny, lehce zabolet, ale ne nic, co bys citila jeste po pul dni :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
31.8.12 21:04

@teredes přesně tak… hamilton mi nebyl nepříjemný vůbec… cítila jsem jen mírný tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
31.8.12 21:32

Mě udělal dr. hamiltona v 9 dopoledne, nešpinila jsem, ale měla jsem slabé kontrakce a v půl osmé večer jsem porodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boubeleho matka
31.8.12 21:38

Zdravím, mě udělali Hamiltna a kromě ukrutné bolesti se nic nedělo. Vlastně ano, odešla mi hlenová zátka, toť vše. Zbytečná bolest k ničemu. Manžel když mě viděl, jak jsem se dopotácela do čekárny, chtěl na doktora vlítnout, byla jsem prý úplně zelená. Bylo mi fakt zle a to nejsem žádné bebino. Po operaci břicha jsem po třech hodinách sama vstala a chodila, takže nemám nízký práh bolesti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100