Hamilton a porod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
1.9.12 12:25

Mne takhle zacinal porod taky ze zacatku jak bolestiva ms :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 13:45

@čtverda Tak děkuju, snad se brzo dočkám aspoň toho prvního :D
@věrka6 že by konečně? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.9.12 15:15

@Anonymka sisi TAK JAK TO S TEBOOU VYPADÁ? Co ty křeče, po kolika minutách je máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 15:24
@berry4 píše:
@Anonymka sisi TAK JAK TO S TEBOOU VYPADÁ? Co ty křeče, po kolika minutách je máš?

Hodinu to bylo pěkně pravidelně cca po těch 15minutách. Ale teď už se to prodlužuje. Poslední před 25minutama. Ach km tak asi zase plany poplach. :( už mě to štve. Prvně mě straší porodem před 38tt (měla jsem dva dny pravidelné křeče, byla sem v nemocnici ale neotevírala jsem se tj mi hodili kapačku a pak pustili domů) a teď jsem 40+3 a nic z toho :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.9.12 16:29

@Anonymka sisi uvidíš, ani rozjíždějící se porod není pravidelné se zkracování intervalů, první hodiny o může dělat cokoli. Dej si horkou vanu, kdyby to neustalo, tak se opravdu něco děje, sleduj to, piš si intrevaly na papír, jakmile zjistíš, že se doba mezi bolestí začíná zkracovat a doba bolesti prodlužovat, je to tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
1.9.12 16:50

U mě už byl porod (první) rozjetý, když doktor hmat udělal (bez upozornění a bez zeptání :evil: ), a celý porod mi to akorát výrazně znepříjemnilo. Řekla jsem si, že již nikdy více, ani za cenu přenášení (třetí dítě jsem rodila 9 dní po ultrazvukovém a 14 dní po tabulkovém termínu, zato ale přirozeně a bez zásahů a stálo mi to za to).

Zakladatelce hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
1.9.12 17:13
@Anonymka sisi píše:
Ahoj holky.
29.8. jsem měla termín, ale nic. Doktor co mě kontroloval den před tím mi řekl, že jsem zavřená, že mi nemůže udělat Hamiltonův hmat.
Dneska 31.8. jsem byla u doktora řekl mi že jsem na prst otevřená že mi toho hamiltona udělá.
Udělal ho, bolelo to jako snad zatím nic v životě.
Bavila jsem se s kamarádkama co ho taky měly a říkaly že den na to zhruba začaly špinit.
Já začala už 2hodiny potom co to udělal a poměrně řečeno docela dost.
Nechci brečet že mě to bolí nebo tak, ale pořád cítím nepříjemný tlak nkde tam na čípku. Dokonce i na konečníku. Žádný pravidelný tuhnutí břicha nic takového.
Vím že HH nezabírá u každé, ale chci se zeptat zda s tímhle máte některá skušenosti. A za jak dlouho se po HH u vás rozjel porod? :roll: Já vím, asi hloupá otázka, ale jsem prvorodička a fakticky, ten doktor co mi ho dělal byl takovej… „nic nepovím, nechte se překvapit“… :nevim:
Děkuju

Mně udělal doktor Hamiltona v den termínu, než jsem dojela domu, tak jsem začala špinit. Celý den mě nepříjemně bolel podbřišek. Druhý den ráno se začali rozjíždět kontrakce, ale hodně pomalu a s dlouhými pauzami. Teprve k večeru se to začalo stupňovat, o půlnoci mě manžel vezl do porodnice, kde jsem strávila celou noc a ráno v devět mi začal porod. Takže mezi hamiltonem a porodem cca 48 hodin. Tak držím palce, ať ti to dobře dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
1.9.12 17:14

Ještě dodám, že mě doktor předem nevaroval, ani se nezeptal a bolelo to teda příšerně. Málem jsem mu vyskočila z křesla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 19:06

Tak co jak to vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 19:26

@guanaco jsem mu skoro kopla do hlavy :D V pondělí jdu zase tak tentokrát už ho praštím jestli to udělá, jasně mu povím že nechcu -.- za tu bolest to nestojí -.-
@věrka6 bledě :/ Nic se neděje :/ sem tam nějaká bolest ale nepravidelná, počkám až se uvolní vana a půjdu se cachtat a tiše doufat ať se to rozjede. Nejhorší je to že mě pobolívá podbříško jak při MS. A pánev. A to brutálně. Mám problém se postavit :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 19:37

Hmm no kdo vi co ti tam ten blbec udelal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 20:07

@věrka6
Možná jsem fakt nebyla ani na ten prst otevřená a udělal to násilím. Nevím ale v pondělí mu prostě řeknu že už to nechcu. Jinak si půjdu stěžovat a jednou už jsem si stěžovala. Ale to tehdy jen na sestřičku a porušení pravidel. Chodila jsem s jejím synem a ona mu domů přinesla kopií moji složky. Bohužel z toho nic neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.9.12 20:14

J nenech si to uz delat.no to snad neni mozny jak si to ta zenska vubec mohla dovolit?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 20:28

@věrka6
No to mě taky zajímá… Ono to bylo tak že jsem zjistila že jsem těhotná a když tu kartu přinesla domů a on si ji prohlížel tak jsem se ho zeptala k čemu mu to kur*a je a no mi řekl že chtěl vědět jestli mám nějaké dědičné choroby a tak… Prostě v tu chvíli dostal tou složkou po pysku, jeho mámě jsem řekla „se poroučím a jedu k vam do práce“ vzala jsem tu složku a odjela do špitálu. Hned za nějakou personální šéfkou a nakonec to skončilo jako přestupek. S ním jsem se po pár fackach a obviňování rozešla se slovy „stejně to dítě není tvoje“ a teď jsem už šťastná.
Až na to že mě bolí… Ale na to si tu stěžuju pořád. Posraný HH :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
1.9.12 20:34

@Anonymka sisi - s kyčlema jsem trpěla taky, asi jak se tykosti před porodem rozestupují. Někdy jsem měla problém i vstát ze sedu. Zlepšilo se to až po porodu, ale občas mě tam stejně píchne.
Jinak koukám, že máš podobné příznaky jako jsem měla já :) taky jsem při HH nebyla otevřená, když mě pak manžel dovezl další den do porodnice s kontrakcemi co pět minut, tak doktorka hlásila, že jen na dva prsty, takže se to pak táhlo celou noc. Ale migrény jsou mnohem horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí